Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteś genialna. Ja do tej pory nie mam czasu, by " rozebrać" tenFB. Jak mam dotrzeć do tego wydarzenia?
Tak mnie niepokoi, że ostatnio mało robimy, by reklamować Dwupak. Pisałam w sprawie tego allegra, ale.....

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jesteś genialna. Ja do tej pory nie mam czasu, by " rozebrać" tenFB. Jak mam dotrzeć do tego wydarzenia?
Tak mnie niepokoi, że ostatnio mało robimy, by reklamować Dwupak. Pisałam w sprawie tego allegra, ale.....

Danusiu, na wątku Nordi jest informacja o jakiejś stronie, czy portalu pomocowym, na którym łatwo i szybko można znaleźć dom dla zwierzaczka. Pewnie też masz ten wątek w subskrypcjach. Jeśli nie, to postaram się odnaleźć ten post.

Posted

malce jada do KateBono ! nie wygladaja chorobowo wiec sie udalo namówic.. temperatura wzrasta :D w kupkach byly robaki wiec to zarobaczenie.. a balam sie ze moze to byc wirusowe zapalenie jelit. Ale naszczescie mozemy to wykluczyc w 99% !!

Posted

Dzieki Jolu za link. Dwupaczek jest teraz widoczny wszędzie.
Polu, miałam oczywiscie wątek Nordi, ale nie mogę teraz odszukać. Gdybyś mogła podrzucić tutaj na wątek link.
Angel, pojechałaś więc z maluszkami. Rodzice dali się przekonać, czy jakoś inaczej załatwiłaś transport?

Wszystkich serdecznie witam. Niech dzień będzie pogodny....byle do wiosny.:multi::multi:

Posted

[quote name='pola53']Danusiu, na wątku Nordi jest informacja o jakiejś stronie, czy portalu pomocowym, na którym łatwo i szybko można znaleźć dom dla zwierzaczka. Pewnie też masz ten wątek w subskrypcjach. Jeśli nie, to postaram się odnaleźć ten post.

http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-bez-szans-na-adopcje-zbieramy-na-hotel..../page20?highlight=Nordi
Link do watku Nordi. Szukajcie tam informacji o tym portalu/stronie. Ja poszukam potem. Teraz muszę znikać.

Posted

nie inaczej załatwiłam. Rodziche maja focha ;/ nie wiem o co chodzi.. wszystko robie źle. Zawsze problemy ufff ! tylko to mnie zwala z nóg .. ale co tam ważne że maluszki bezpieczne !

Posted

[quote name='Angel']nie inaczej załatwiłam. Rodziche maja focha ;/ nie wiem o co chodzi.. wszystko robie źle. Zawsze problemy ufff ! tylko to mnie zwala z nóg .. ale co tam ważne że maluszki bezpieczne !
Płaciłaś za transport?
Rodzicom przejdzie. Sama byłam i jestem rodzicem i wiem. ...zobaczą wreszcze jaką mają wspaniałą córkę i " przejrzą " na oczy. Rodzice- to taki dziwny stwór, który zawsze chce najlepiej dla swojego dziecka, chociaż często to wygląda, że działają przeciw tym dzieciom..
Bedzie dobrze, a psiaki uratowałaś.

Posted

[quote name='danka4u1']Płaciłaś za transport?
Rodzicom przejdzie. Sama byłam i jestem rodzicem i wiem. ...zobaczą wreszcze jaką mają wspaniałą córkę i " przejrzą " na oczy. Rodzice- to taki dziwny stwór, który zawsze chce najlepiej dla swojego dziecka, chociaż często to wygląda, że działają przeciw tym dzieciom..
Bedzie dobrze, a psiaki uratowałaś.

to KateBono je uratowała nie ja.. nie nie płaciłam. Nadawałam kumpla którzy maja prawko i pojechali ze mna wkońcu. Wszyscy wiedza jakiego mam "hopla" na punkcie psów.. i udało sie. Chciałabym aby wkoncu mnie choc troche docenili.. ale dla nic to co robie.. to nie wiem ta jakby było złe. Jakbym nie liczyła sie z nimi.. a gdybym zawsze słuchała co mówia to tych psów bym nie wyciagła ze schronu.. ale musi byc dobrze :)

Posted

Angel, już jest dobrze...maluszki uratowane i nie bądź taka skromna. KateBono oczywiści , ale to Ty je znalazłaś w schronie i nadałaś bieg całej sprawie...a rodzice pewnie zwyczajnie martwią się o Ciebie, ale ..na to nie ma sposobu; rodzice juz do końca swojego życia tak mają.

Posted

ja musze uciakac na sapcer, bo glowa mnie boli.. potem nauka i spac. Bo pół nocy dziś nie przespałam.. i padam zwyczajnie na twarz. Do usłyszenia cioteczki. Pamiętajmy o dwupaczku ; **

Posted

Zmykaj Angel na spacer, a o Dwupaczek bądź spokojna. Myślę, ze jak potem usiądziesz nad książkami...koniec semestru u Was chyba.:evil_lol: :evil_lol:...rodzicom trochę przejdzie...:evil_lol: :evil_lol: .hehehe.Nic sie nie martw.:loveu:

Posted

Zacytuję siebie, żeby nam nie zginęło w natłoku innych postów...inna sprawa, że zbytniego tłoku tu dziś nie ma .Śpicie czy odpoczywacie ciotki, wracajcie :multi::multi:
[quote name='danka4u1']http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-bez-szans-na-adopcje-zbieramy-na-hotel..../page20?highlight=Nordi
Link do watku Nordi. Szukajcie tam informacji o tym portalu/stronie. Ja poszukam potem. Teraz muszę znikać.

Posted

Ja wpadam od czasu do czasu i podnoszę.

Angel, nie przejmuj się innymi. Najważniejsze, że Ty czujesz, że robisz co Ci Twoje wielkie serducho dyktuje. Rodzice może się martwią, bo jesteś przepracowana, zmęczona i może martwią się, że zawalisz coś w szkole. W głębi duszy na pewno są z Ciebie dumni. Ja ze swojej córki jestem, choć widzę u niej chwile załamania, tak jak teraz u Ciebie. Rób swoje :).

Posted

pola53 napisał(a):
Ja wpadam od czasu do czasu i podnoszę.

Angel, nie przejmuj się innymi. Najważniejsze, że Ty czujesz, że robisz co Ci Twoje wielkie serducho dyktuje. Rodzice może się martwią, bo jesteś przepracowana, zmęczona i może martwią się, że zawalisz coś w szkole. W głębi duszy na pewno są z Ciebie dumni. Ja ze swojej córki jestem, choć widzę u niej chwile załamania, tak jak teraz u Ciebie. Rób swoje :).

tylko w szkole idzie mi dobrze, zadnego zagrożenia i tylko 2 dwóje na półrocze.. kiepsko z matma u mnie chociaz sie staram i ucze.. ale daje rade :D

aaa i słuchajcie- teraz prawdopodobnie sunie pojawia sie w powiatowej gazecie Dzien Dobry Oborniki :) oczywiście udało mi sie załatwic to za darmo ! jak tylko sie pojawi zeskanuje i wrzuce tutaj.. starałam sie takze o inna gazete ale niewiadomo co wyjdzie.

Posted

dara9 napisał(a):
Jesteś nieoceniona Angel!

bardzo dziekuje :) nasz dwupaczek nadal czeka.. przeciez one sa jeszcze bardziej fantastyczne niz szczeniaki ! powinny znaleźć dom tak raz raz.. a tu domków brak :(

Posted

[quote name='Angel']tylko w szkole idzie mi dobrze, zadnego zagrożenia i tylko 2 dwóje na półrocze.. kiepsko z matma u mnie chociaz sie staram i ucze.. ale daje rade :D
hehehe, matma to też nie moja specjalnośc, ale jak się bedziesz starać, jak do tej pory- wszystko będzie dobrze.

aaa i słuchajcie- teraz prawdopodobnie sunie pojawia sie w powiatowej gazecie Dzien Dobry Oborniki :) oczywiście udało mi sie załatwic to za darmo ! jak tylko sie pojawi zeskanuje i wrzuce tutaj.. starałam sie takze o inna gazete ale niewiadomo co wyjdzie

Genialna jesteś i zaradna, i dojrzała jak nikt w Twoim wieku. Pogratulować takiej córki, a dwupaczkowi opiekunki

Posted

Dziewczynki miłe z Wielkopolski, skoro Was podczytuję i sprawdzam co też się dzieje u psinek to dziś pozwolę sobie zapytać, czy ktoś byłby w stanie zrobić wizytę przedadopcyjną w Damasławku, w Wielkopolsce, ok. 40 km od Gniezna?

Posted

[quote name='pola53']Danusiu, na wątku Nordi jest informacja o jakiejś stronie, czy portalu pomocowym, na którym łatwo i szybko można znaleźć dom dla zwierzaczka. Pewnie też masz ten wątek w subskrypcjach. Jeśli nie, to postaram się odnaleźć ten post.

[quote name='danka4u1']http://www.dogomania.pl/threads/198508-Nordi-sunia-po-tragicznych-przejściach-bez-szans-na-adopcje-zbieramy-na-hotel..../page20?highlight=Nordi
SPRAWDZCIE, PRZECZYTAJCIE !!! Hop, hop, jest tam ktoś czy tylko ja sama w sieci....
To może być szansa dla dwupaczku
Post#166 na tym wątku, informacja o portalu