animalon Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 :bye::bye::bye:.... i ja jestem.... zaznaczę sobie , a potem wieczorkiem poczytam - pozdrawiam psianki ....:buzi::buzi::buzi: Quote
danka4u1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam tłumek ciotek i ...wyjaszka dwupakowego- to komplement!!- z rana...Dwupaczkowi tez przesyłam buziaki. [quote name='mestudio']A jakie te Allegro miałoby być? TZmestudio Nie znam sie na allegrach, ale to miało być coś, co młodzi ludzie nazywają wypasionym, więc pewnie dłużej widoczne, wyróznione czy jak mu tam i ...nie wiem jakie Możemy mieć nadzieje na takie...?? prosimy Quote
Angel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 jestem ! :D wpłyneły kolejne wpłaty: * markofix za styczeń 30 zł * Diora za styczeń 20 zł jak bede u dziewczyn to wkońcu wezme je na spacer ! :loveu: Quote
danka4u1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 I zrób im zdjęcia. Takie na których widać Waszą bliskość, bo to raczej tercet, gdy jestes razem z dwupakiem----zawsze razem, trzy przyjaciółki. Wejdź, Angel do Rudej. Zobacz, jak super relacja tam jest. Jakie szczęście, że Ruda tak dobrze ma i że my mamy o niej informacje. Teraz dwupaczek... Quote
Olena84 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Nie no, nie bylo mowy ze zbieramy dla trojki;p. Quote
danka4u1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Nie było mowy, ale u Angel wszystko możliwe...takie serce ma dziewczyna, że co wejdzie do schronu, to zawsze jakiś wielopak znajdzie... To co, rozsyłamy zaproszenia i idziemy po prośbie??? Quote
koosiek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Danka4u1 poleciła mi tutaj napisać - szukam kogoś do wizyty p/a w Damasławku, 40 km od Gniezna - to Wielkopolska, może Wasze okolice? Albo chociaż znacie kogoś, kto mógłby tam podjechać? Quote
Angel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 koosiek napisał(a):Danka4u1 poleciła mi tutaj napisać - szukam kogoś do wizyty p/a w Damasławku, 40 km od Gniezna - to Wielkopolska, może Wasze okolice? Albo chociaż znacie kogoś, kto mógłby tam podjechać? niestety nie.. :( popatrz na mapie pomocy dogomaniaków ok danusiu beda zdjecia naszej trójki :loveu: tylko ja nie jestem zbyt fotogeniczna Quote
moni12 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Mam osobę chętną , która zrobi allegro , proszę o tekst ogłoszenia, zeby przesłać . Quote
Angel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='moni12']Mam osobę chętną , która zrobi allegro , proszę o tekst ogłoszenia, zeby przesłać . weź stad : http://www.goldenline.pl/forum/2177532/pilnie-poszukuje-wspolnego-domku-dla-2-sun/s/1#39927986 Quote
mestudio Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To ja już się nie zabieram, jak już jest osoba chęta. Jakby nic nie wyszło z ogłoszeniem - dajcie zać na PW TZmestudio Quote
anita_happy Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 zapisze sie u parówek - moni mnie zmoelstowała na allegro... Quote
anita_happy Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 moni12 napisał(a):Mam osobę chętną , która zrobi allegro , proszę o tekst ogłoszenia, zeby przesłać . chętna...taaaaaaaaaaaa..chetna...... nie żartuj ale ja nie robie allegro na wypasie - takie normalne... Quote
danka4u1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Angel']tylko ja nie jestem zbyt fotogeniczna Dobra, dobra, widziałam...nie masz czego sie wstydzić dziewczyno, wręcz przeciwnie...:multi: [quote name='anita_happy']zapisze sie u parówek - moni mnie zmoelstowała na allegro... Dzieki za to, że uległaś...:evil_lol::evil_lol:ale parówek nie darujemy Ci...:mad::mad:.zobacz, jaka Peggi jest marniutka. Dobrze, że Meggi ma ....hm, nadwagę...:evil_lol::evil_lol: [quote name='anita_happy']chętna...taaaaaaaaaaaa..chetna...... nie żartuj ale ja nie robie allegro na wypasie - takie normalne... A jakie są te na wypasie? Oświeć mnie. A te bez wypasu, to jakie? Zobacz ten link, który podesłała Angel. Tekst dobry, zdjęć dodałabym więcej. Na str 171 są zdjęcia ze zimowej sesji. Piekne i az nie wiadomo, jak wybierać. Dzięki moni za błyskawiczną pomoc:loveu::loveu::loveu:kochana z Ciebie ciotka dwuopakowa:loveu: Quote
moni12 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Danuś myslę , że te "parówki" Anicie darujemy , bo to tak z zachwytu nad suniami. Anita wiesz , ze ja bez Ciebie ani rusz, więc kogo mogłam zmolestowac ?! Tylko Ciebie. Dzięki kochana. Quote
danka4u1 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziś " parówa" Meggi żegna Was i mówi DOBRANOC . Dobrze, ze chudziutka Peggi ma taką przyjaciółkę na na dobre, na złe, a zwłaszcza na zimne dni..... Quote
dara9 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No nie mogę...Danka o 7 na nogach ;) teraz widzę to Ty robisz pobudkę wszystkim ;) Również życzę miłego dnia i cioteczkom, i co najważniejsze dwupaczkowi! Quote
Olena84 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 O Dara za mąż wychodzi! Gratuluje! Lepiej allegro wypasione, bo takie zwykle to od razu zaginie w tlumie:(. Quote
dara9 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Olena84 napisał(a):O Dara za mąż wychodzi! Gratuluje! Lepiej allegro wypasione, bo takie zwykle to od razu zaginie w tlumie:(. Ty mi nie gratuluj tylko fryzjerki pomóż szukać ;) Angel - byłaś u psinek? Quote
Angel Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mamy 865 zł na koncie dwupaku !! :D:D:multi: Quote
Angel Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 dara9 napisał(a):Ty mi nie gratuluj tylko fryzjerki pomóż szukać ;) Angel - byłaś u psinek? ostatnio w niedziele byłam, ale nie na spacerze niestety. wpłyneło 120 zł :) Quote
dara9 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dwupaczek ma już troszkę kaski :) może uzbiera się na hotelik dla dziewczynek? Quote
Olena84 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dara mam dobrą fryzjerke, ale nie wiem czy Ci sie oplaci przyjechac do Warszawy;), spytam kolezanki ona mieszkala w Katowicach - włosy miala ladne zawsze;). A ja tradycyjnie melduje sie u dziewczyn rano! Quote
Recommended Posts