Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam tłumek ciotek i ...wyjaszka dwupakowego- to komplement!!- z rana...Dwupaczkowi tez przesyłam buziaki.
[quote name='mestudio']A jakie te Allegro miałoby być?

TZmestudio
Nie znam sie na allegrach, ale to miało być coś, co młodzi ludzie nazywają wypasionym, więc pewnie dłużej widoczne, wyróznione czy jak mu tam i ...nie wiem jakie
Możemy mieć nadzieje na takie...?? prosimy

Posted

jestem ! :D wpłyneły kolejne wpłaty:
* markofix za styczeń 30 zł
* Diora za styczeń 20 zł

jak bede u dziewczyn to wkońcu wezme je na spacer ! :loveu:

Posted

I zrób im zdjęcia. Takie na których widać Waszą bliskość, bo to raczej tercet, gdy jestes razem z dwupakiem----zawsze razem, trzy przyjaciółki.
Wejdź, Angel do Rudej. Zobacz, jak super relacja tam jest.
Jakie szczęście, że Ruda tak dobrze ma i że my mamy o niej informacje.
Teraz dwupaczek...

Posted

Nie było mowy, ale u Angel wszystko możliwe...takie serce ma dziewczyna, że co wejdzie do schronu, to zawsze jakiś wielopak znajdzie...
To co, rozsyłamy zaproszenia i idziemy po prośbie???

Posted

Danka4u1 poleciła mi tutaj napisać - szukam kogoś do wizyty p/a w Damasławku, 40 km od Gniezna - to Wielkopolska, może Wasze okolice? Albo chociaż znacie kogoś, kto mógłby tam podjechać?

Posted

koosiek napisał(a):
Danka4u1 poleciła mi tutaj napisać - szukam kogoś do wizyty p/a w Damasławku, 40 km od Gniezna - to Wielkopolska, może Wasze okolice? Albo chociaż znacie kogoś, kto mógłby tam podjechać?

niestety nie.. :( popatrz na mapie pomocy dogomaniaków

ok danusiu beda zdjecia naszej trójki :loveu:
tylko ja nie jestem zbyt fotogeniczna

Posted

moni12 napisał(a):
Mam osobę chętną , która zrobi allegro , proszę o tekst ogłoszenia, zeby przesłać .

chętna...taaaaaaaaaaaa..chetna......
nie żartuj

ale ja nie robie allegro na wypasie - takie normalne...

Posted

[quote name='Angel']tylko ja nie jestem zbyt fotogeniczna
Dobra, dobra, widziałam...nie masz czego sie wstydzić dziewczyno, wręcz przeciwnie...:multi:
[quote name='anita_happy']zapisze sie u parówek - moni mnie zmoelstowała na allegro...
Dzieki za to, że uległaś...:evil_lol::evil_lol:ale parówek nie darujemy Ci...:mad::mad:.zobacz, jaka Peggi jest marniutka. Dobrze, że Meggi ma ....hm, nadwagę...:evil_lol::evil_lol:

[quote name='anita_happy']chętna...taaaaaaaaaaaa..chetna......
nie żartuj

ale ja nie robie allegro na wypasie - takie normalne...
A jakie są te na wypasie? Oświeć mnie. A te bez wypasu, to jakie?
Zobacz ten link, który podesłała Angel. Tekst dobry, zdjęć dodałabym więcej. Na str 171 są zdjęcia ze zimowej sesji. Piekne i az nie wiadomo, jak wybierać.

Dzięki moni za błyskawiczną pomoc:loveu::loveu::loveu:kochana z Ciebie ciotka dwuopakowa:loveu:

Posted

Danuś myslę , że te "parówki" Anicie darujemy , bo to tak z zachwytu nad suniami. Anita wiesz , ze ja bez Ciebie ani rusz, więc kogo mogłam zmolestowac ?! Tylko Ciebie. Dzięki kochana.

Posted

No nie mogę...Danka o 7 na nogach ;) teraz widzę to Ty robisz pobudkę wszystkim ;)

Również życzę miłego dnia i cioteczkom, i co najważniejsze dwupaczkowi!

Posted

Olena84 napisał(a):
O Dara za mąż wychodzi! Gratuluje!

Lepiej allegro wypasione, bo takie zwykle to od razu zaginie w tlumie:(.

Ty mi nie gratuluj tylko fryzjerki pomóż szukać ;)

Angel - byłaś u psinek?

Posted

dara9 napisał(a):
Ty mi nie gratuluj tylko fryzjerki pomóż szukać ;)

Angel - byłaś u psinek?

ostatnio w niedziele byłam, ale nie na spacerze niestety.

wpłyneło 120 zł :)

Posted

Dara mam dobrą fryzjerke, ale nie wiem czy Ci sie oplaci przyjechac do Warszawy;), spytam kolezanki ona mieszkala w Katowicach - włosy miala ladne zawsze;).

A ja tradycyjnie melduje sie u dziewczyn rano!