supergoga Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Lilmo, jeśli dasz radę zrobić bazarek - będę wdzięczna. Mam jeszcze oprócz kilku bazarków charytatywne allegra. animalia8 - zapraszam - sporo rzecxzy wystawiamy na ansze psiaki. Bryś - jest chudy, mimo, że je. Skóra wygląda źle, ale nie pogarsza się od czasu, gdy dostaje leki. teraz chcemy zamówić mu karmę Hills D/D - m.in. na ta karmę zbieramy środki bazarkowe. Hotel chyba nie rozwiązuje sprawy Brysia - tam gdzie jest jest pod opieką weta, a sądzę, że to będzie jego dom na zawsze. Czyli w hoteliku siedziałby wieki. Musimy mu pomóc w schronisku, tak myśle. Karma i leczenie skóry - to priorytety. Jak stan ogólny będzie lepszy - zrobimy kolejne badania szczegółowe. Bo mam gorsze obawy. Oby jednak nie sprawdziły się moje czarne wizje. Ważne, że ma spokój, własny kojec. Nie ma mrozów - mam nadzieję, że do zimy jego stan się ustabilizuje. dzięki że zaglądacie do niego i pomagacie nam. Wielkie dzięki. Quote
mestudio Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Do wtorku postaram się zrobić zdjęcia i podesłać je, tylko powiedzcie komu. Dziś i jutro nie dam rady. Quote
Lilmo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='mestudio']Do wtorku postaram się zrobić zdjęcia i podesłać je, tylko powiedzcie komu. Dziś i jutro nie dam rady.[/quote] W takim razie postanowione, ja zajmę się bazarkiem z Twoimi przedmiotami. Zdjęcia i opisy możesz przesłać mi tutaj na PW lub na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Bardzo dziękuję w imieniu wszysjtkich ciotek odwiedzających tutaj Brysia! Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Goga, żadnych złych wizji, masz myśleć pozytywnie!!! KONIECZNIE!!! Quote
Maszaberla Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='agusiazet']Goga, żadnych złych wizji, masz myśleć pozytywnie!!! KONIECZNIE!!![/quote] Koniecznie! Ja co prawda robie bazarki na innego psa ale bede obserwowac watek Brysia, jak bedzie jakas potrzeba na cito Quote
mestudio Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Stary Bryś potrzebuje pomocy więc wraca do góry. Quote
jotpeg Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 zdjecia - stan psa - wstrzasajace; moze ktos podjalby sie zrobienia cegielkowego allegro na niego?? Quote
marta23t Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Goga tych karm co napisałaś nie ma w żadnym zoologu, który odwiedziłam:shake: gdzie ich można szukać??? czy to jest typowa karma wet? czy może być inny Hills ten z jagnięciną? jutro jadę do weta z moją zapytam o tą karmę.. Quote
supergoga Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Karma jest typowo weterynaryjna. Nie do kupienia w sklepach. Już ją zamówiłam u wetki. Po weekendzie odbieram i zawiozę do brysia. Dzisian widziałam psiaka. Leki - zastrzyki które dostaje regularnie naprawdę zaczynają działać. Bok wygląda duzo lepiej. Oczywiście to nie rewelacja, ale zawsze widać efekty. Nie miałam dzisiaj z tego wszystkiego aparatu -ale poproszę nasze dziewczyny, może w weekend będę w schronisku to zrobia nowe foty. Dzięki wszystkim za pomoc o wsparcie Brysia. Quote
mestudio Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Wysłałam maile w sprawie bazarku. Są tam zdjęcia i podstawowe informacje. Quote
agusiazet Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Goga, w Krakvecie jest Hills P/D Canine D/D - są puszki i suche - czy to jest to? I co Bryś woli jeść, bo to ciotka dla niego zamówi:) I wyślę na adres Supergogi, może być? Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Chyba to D/D - tak pisała mi wetka. Hills. Teraz je suchą karmę. Nie wiem jak to wychodzi optymalniej. Czy puszeczki, czy sucha. W sumie on będzie chyba jadł i to i to - czyli trzeba zobaczyć jak wypada. Cioteczko, dzięki wielkie. Jesteś taka kochana. Bardzo!!! Brysiowe bazarki się dzieja - jeszcze nie wiem, ile wystawi nam wetka. Ale dołozymy do karmy dla Brysiaka. To miły pies. Damy mu szansę. Quote
agusiazet Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cieszę się, że Bryś lubi i to, i to:) Zamówię mu puszki teraz, a po 1-wszym suche:) I trzymam kciuki za Brysia, na pewno wydobrzeje, bo ma ludzi, którzy się o niego troszczą! Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Bardzo Ci dziękuję. Specjalnie dla Cioteczki przygotuję sesję zdjęciową jedzącego Brysia. Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='mestudio']Wysłałam maile w sprawie bazarku. Są tam zdjęcia i podstawowe informacje.[/quote] Potwierdzam, że otrzymałam maila. Przekazane przez mestudio rzeczy są przepiękne! :loveu: Ciotki szykujcie portfele :cool3: Obiecuję jeszcze dzisiaj lub najpoźniej jutro zrobić bazarek :) Quote
agusiazet Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Portfele przygotowane, czekamy na ten cudny bazarek!!! Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='supergoga'] Karma i leczenie skóry - to priorytety. Jak stan ogólny będzie lepszy - zrobimy kolejne badania szczegółowe. Bo mam gorsze obawy. Oby jednak nie sprawdziły się moje czarne wizje. [/quote] Goga pisalas wczesniej ze masz jakies przypuszczenia - sprawdzilo sie cos nie daj boze?:oops: Tymczasem tez czekam na bazarek Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Czy moglby ktos zrobic bannerek dla Brysia? Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Banerek by się przydał bardzo. Na razie wyglada, że te moje gorsze przypuszczenia się nie sprawdzają. Kuracja jakby przynosiła efekty, choć do szczęścia daleka droga. Leki działają. Prosiłam dziewczyny jeśli będą w schronisku o fotki - porównamy zdjęcia. Widziałam psiaka wczoraj - według mnie wygląda lepiej. Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [B]BAZAREK ZROBIONY![/B] :multi::multi::multi: Serdecznie zapraszam w imieniu przystojnego Brysława :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bransoletki-naszyjnik-dla-brysia-do-21-06-zapraszamy-139668/#post12434251[/URL] Mestudio jeszcze raz wielkie dzięki :loveu: Bransoletki są prześliczne. Osobiście się w nich zakochałam. Zobaczymy jak się potoczy bazarek,bo może sama bym się skusiła :oops: Póki co powystawiałam po jednej z bransoletek, które się powtarzały, bo jednak zrobiłam licytację. Jeżeli te się sprzedadzą to powtórzymy bazarek z pozostałymi i z tymi, które ewentualnie by się nie sprzedały. Quote
Maszaberla Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='supergoga']Banerek by się przydał bardzo. Na razie wyglada, że te moje gorsze przypuszczenia się nie sprawdzają. Kuracja jakby przynosiła efekty, choć do szczęścia daleka droga. Leki działają. Prosiłam dziewczyny jeśli będą w schronisku o fotki - porównamy zdjęcia. Widziałam psiaka wczoraj - według mnie wygląda lepiej.[/quote] Ciesze sie, leki dzialaja, dobra karma tez pewnie robi swoje a siersc? Jest ciut lepiej? poprosze kogos o bannerek Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/biedny-stary-brys-masakra-pomozmy-mu-139134/"][IMG]http://img16.myimg.de/Beznazwy1ccb3d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts