Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od czternastego marca (od ostatniego rozliczenia ) wpłynęły pieniążki od:
Lu Gosiak 10,00 zł
Eski 20,00 zł
Poker 30,00 zł
Ajula 15,00 zł
Funia 40,00 zł
Agata 51 20,00 zł
Agat 21 10,00 zł na początku miesiaca zawsze ludki płacą deklaracje więc rozliczenie zrobię ok 14

Posted

ronja napisał(a):
hop! dzięki. za to, że ciągle próbujesz
niestety nikt nie zadzwonil

Może jeszcze zadzwoni - ludzie dzwonią po tygodniu, a nawet po dwóch od ukazania się ogłoszenia. A jak nikt się nie odezwie, to Juryś u Ciebie zostanie. :eviltong:

Posted

hop! napisał(a):
Może jeszcze zadzwoni - ludzie dzwonią po tygodniu, a nawet po dwóch od ukazania się ogłoszenia. A jak nikt się nie odezwie, to Juryś u Ciebie zostanie. :eviltong:

tego się obawiam;)

Posted

były dwa telefony
jeden - czy mam koty do adopcji
drugi - moim zdaniem wcięta pani, która chciała slepego psa, a może suczkę, bo miała już jednego slepego, a potem i jeszcze jednego - syna suczki, którego ktoś zabił. tylko który pies był niewidomy nie wiem i nie chcę wiedzieć szczerze mówiąc...

Posted

GochaT napisał(a):
Dajcie mu spokój on tak lubi Wyględowski las, po co mają dzwonić ...

Lubi lubi ale fajnie by bylo gdyby miał człowieka na wyłączność, z kanapą...
ronja napisał(a):
były dwa telefony
jeden - czy mam koty do adopcji
drugi - moim zdaniem wcięta pani, która chciała slepego psa, a może suczkę, bo miała już jednego slepego, a potem i jeszcze jednego - syna suczki, którego ktoś zabił. tylko który pies był niewidomy nie wiem i nie chcę wiedzieć szczerze mówiąc...

Nieźle...

• 2 weeks later...
Posted

Sezon kleszczowy niestety już rozpoczęty. Moja Kola już 2 zdążyła przynieść ze 2 tygodnie temu zanim obroże założyłam, a trzeciego kleszcza znalazłam w domu i tylko mogę domyślać się, że przyjechał na Gapie mającej już na sobie obroże preventik :angryy: Tak więc czas najwyższy zabezpieczyć wszystkie piesy.

Posted

ronja napisał(a):
jest światełko w tunelu:)
do środy trzeba trzymać kciuki - do czasu wizyty przedadopcyjnej, którą wykona mmd:loveu:

Będę trzymać kciuki, ale czy możesz coś więcej napisać? Domyślam się, że dom jest w Łodzi. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Będę trzymać kciuki, ale czy możesz coś więcej napisać? Domyślam się, że dom jest w Łodzi. ;)

pani zadzwoniła z metra. czyli to Twoja zasluga, hop!:)
starsze małżeństwo, domek w Łodzi - w okresie zimowym, a jak jest ciepło państwo mieszkają w domku z ogrodem pod Krakowem. ostatni pies przegrał walkę z rakiem. Juryś byłby oczywiście psem domowym. poprzedni pies spał z państwem w łózku. więcej pewnie napisze mmd po środzie.

przed adopcją chciałabym zaczipować Jurysia na siebie lub na stonkę - tak, żeby kontakt był na którąś z nas.

Posted

agata51 napisał(a):
Już zaczynam trzymać. Matko, może mi się uda spotkać Juryśka!

Obiecuję, że się postaram, żeby potencjalnie była taka szansa :)
Przez telefon brzmiało dobrze, oby się nie rozmyślili, a później podołali.