GochaT Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja zaraz przeleję 310 za marzec i napiszę jakie wpłaty przyszły od ostatniego rozliczenia i pozdrawiam Juryśka i całą jego rodzinkę Quote
GochaT Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Od czternastego marca (od ostatniego rozliczenia ) wpłynęły pieniążki od: Lu Gosiak 10,00 zł Eski 20,00 zł Poker 30,00 zł Ajula 15,00 zł Funia 40,00 zł Agata 51 20,00 zł Agat 21 10,00 zł na początku miesiaca zawsze ludki płacą deklaracje więc rozliczenie zrobię ok 14 Quote
hop! Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jurand (jako Baj) jest dzisiaj w Metrze. Może tym razem zadzwoni ktoś odpowiedni... Quote
ronja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hop! dzięki. za to, że ciągle próbujesz niestety nikt nie zadzwonil Quote
hop! Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ronja napisał(a):hop! dzięki. za to, że ciągle próbujesz niestety nikt nie zadzwonil Może jeszcze zadzwoni - ludzie dzwonią po tygodniu, a nawet po dwóch od ukazania się ogłoszenia. A jak nikt się nie odezwie, to Juryś u Ciebie zostanie. :eviltong: Quote
ronja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 hop! napisał(a):Może jeszcze zadzwoni - ludzie dzwonią po tygodniu, a nawet po dwóch od ukazania się ogłoszenia. A jak nikt się nie odezwie, to Juryś u Ciebie zostanie. :eviltong: tego się obawiam;) Quote
stonka1125 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Poproszę znowu o ogłoszenia dla Jurysia, nie wiem czemu ludzie nie dzwonią... Quote
GochaT Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dajcie mu spokój on tak lubi Wyględowski las, po co mają dzwonić ... Quote
ronja Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 były dwa telefony jeden - czy mam koty do adopcji drugi - moim zdaniem wcięta pani, która chciała slepego psa, a może suczkę, bo miała już jednego slepego, a potem i jeszcze jednego - syna suczki, którego ktoś zabił. tylko który pies był niewidomy nie wiem i nie chcę wiedzieć szczerze mówiąc... Quote
mysza 1 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 GochaT napisał(a):Dajcie mu spokój on tak lubi Wyględowski las, po co mają dzwonić ... Lubi lubi ale fajnie by bylo gdyby miał człowieka na wyłączność, z kanapą... ronja napisał(a):były dwa telefony jeden - czy mam koty do adopcji drugi - moim zdaniem wcięta pani, która chciała slepego psa, a może suczkę, bo miała już jednego slepego, a potem i jeszcze jednego - syna suczki, którego ktoś zabił. tylko który pies był niewidomy nie wiem i nie chcę wiedzieć szczerze mówiąc... Nieźle... Quote
hop! Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Co się dzieje?! Nikt nie dzwoni, albo dzwonią jacyś tacy... :roll: Quote
ronja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ellig podarowała Jurysiowi duży worek karmy - bardzo dziękuję:) Quote
Izabela124. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Deklaracja za kwiecień i maj przelana :) Quote
agata51 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Izabela124. napisał(a):Deklaracja za kwiecień i maj przelana :) Jak wyżej. Jurysiu, do domku zmykaj! Quote
ronja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 19 maja mija 7 miesięcy jak Juryś nosi kiltix. prosiłabym o przysłanie Jurysiowi nowej obróżki - rozmiar "dla dużych psów" Quote
Lidan Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Sezon kleszczowy niestety już rozpoczęty. Moja Kola już 2 zdążyła przynieść ze 2 tygodnie temu zanim obroże założyłam, a trzeciego kleszcza znalazłam w domu i tylko mogę domyślać się, że przyjechał na Gapie mającej już na sobie obroże preventik :angryy: Tak więc czas najwyższy zabezpieczyć wszystkie piesy. Quote
ronja Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 jest światełko w tunelu:) do środy trzeba trzymać kciuki - do czasu wizyty przedadopcyjnej, którą wykona mmd:loveu: Quote
hop! Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 ronja napisał(a):jest światełko w tunelu:) do środy trzeba trzymać kciuki - do czasu wizyty przedadopcyjnej, którą wykona mmd:loveu: Będę trzymać kciuki, ale czy możesz coś więcej napisać? Domyślam się, że dom jest w Łodzi. ;) Quote
agata51 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Już zaczynam trzymać. Matko, może mi się uda spotkać Juryśka! Quote
ronja Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 hop! napisał(a):Będę trzymać kciuki, ale czy możesz coś więcej napisać? Domyślam się, że dom jest w Łodzi. ;) pani zadzwoniła z metra. czyli to Twoja zasluga, hop!:) starsze małżeństwo, domek w Łodzi - w okresie zimowym, a jak jest ciepło państwo mieszkają w domku z ogrodem pod Krakowem. ostatni pies przegrał walkę z rakiem. Juryś byłby oczywiście psem domowym. poprzedni pies spał z państwem w łózku. więcej pewnie napisze mmd po środzie. przed adopcją chciałabym zaczipować Jurysia na siebie lub na stonkę - tak, żeby kontakt był na którąś z nas. Quote
mmd Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 agata51 napisał(a):Już zaczynam trzymać. Matko, może mi się uda spotkać Juryśka! Obiecuję, że się postaram, żeby potencjalnie była taka szansa :) Przez telefon brzmiało dobrze, oby się nie rozmyślili, a później podołali. Quote
Recommended Posts