Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez to swoje kalectwo jest bezproblemowym, pogodnym psem bez złych nawyków jak niektóre zdrowe pełne energii psy (mam na myśli moją sunię ,która dała mi popalić za młodu) Jury jest ideałem ...a jak zostaje sam w domu to jak się zachowuje?

Posted

GochaT napisał(a):
Jury jest ideałem ...a jak zostaje sam w domu to jak się zachowuje?

Juryś spi grzecznie zwinięty w rudą kuleczkę
Czasem jak podchodzę cichutko, on się nie budzi - jak jest gorąco, spi na podłodze, teraz już przeprosił się z posłankiem.

Posted

dziewczyny, 20 października kończy się ważność Juryskowego kiltixu.
u naszego weta zdrożal kiltix. może zamówiłybyście przez allegro, z wysylką do nas?

Posted

A Ty Ronju nie mogłabyś zamówić (nie wie czy dobrze kupię no i czy będzie miał kto odebrać , nas nie ma całymi dniami w domu) . Napisz ile forsy jest potrzebne, w przyszłym tygodniu będę przelewać deklaracje to dołożę ile trzeba i po sprawie, co ty na to???

Posted

Mnie tam jego nie żal bo ma świetne warunki i widać, że jest zadowolony :p Jurysiu, pędzisz tak ślicznie na tym zdjęciu jakbyś doskonale wszystko widział :iloveyou:

Posted

U mnie ma cały czas allegro i adopcje org, nawet teraz jest jego kolejka na wyróżnione, ma też ogłoszenia na portalach tych bez rejestracji ale pewnie już gdzieś daleko, ja już nie nadążam ze wszystkim.......

Posted

Wydaje mi się, że jak na tą obrożę to niedrogo. Sama kiedyś kupowałam u tego pana dla swoich psów. Generalnie to świetna, mocna i skuteczna obroża, działa 6 lub 7 miesięcy. Niestety jedna z moich suczek cały czas drapała się gdy ją nosiła. Muszę wymyślić do przyszłego roku jakąś inną skuteczną :hmmmm:

Posted

[quote name='stonka1125']U mnie ma cały czas allegro i adopcje org, nawet teraz jest jego kolejka na wyróżnione, ma też ogłoszenia na portalach tych bez rejestracji ale pewnie już gdzieś daleko, ja już nie nadążam ze wszystkim.......[/QUOTE] szkoda , że po tych wszystkich ogłoszeniach nie widać domku dla Jurysia :shake:. A przeciez to taki cudniasty psiak:loveu: