Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niektóre z tych schroniskowców jakoś tak się "konserwują" w schronach, tak jakby chciały wygladąć na młodsze niż są, naszej Lunie tak pysk posiwiał od roku że aż się dziwię, ona ma czarna mordę i codziennie coraz więcej białego na paszczy i nasze Jurysiatko/Bajatko też siwieje na ryjku, a on jak dzieciak taki duży, niech on juz znajdzie ten domek, karmelek śliczny........

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Wcześniej stonka1125 napisała "oczka jak lusterka" - bardzo mi to zadziałało na wyobraźnię.

Stosujecie obrazowe, poetyckie porównania... ;)

to porównanie żywcem z dr Garncarza;)
hop! na tych fotkach Juryś smutny, specjalnie nic nie mówiłam, by się nie cieszył, tylko ciastkiem go nęciłam

Posted

ronja napisał(a):
to porównanie żywcem z dr Garncarza;)
hop! na tych fotkach Juryś smutny, specjalnie nic nie mówiłam, by się nie cieszył, tylko ciastkiem go nęciłam

Dzięki za fotki smutnego Jurysia. :)

Posted

[quote name='Lidan']Śliczna jest ta psina z puszystym ogonkiem.[/QUOTE]
ta psina to Poluś, od października u mnie. nikt po niego nie dzwoni, a jest super do innych psów, suk, kotów, ludzi dużych i małych :(

Posted

Juryś mnie dziś gnębił:evil_lol:
pierwszy raz dziś opalałam się na karimacie i Juryś (Simona również) zdziwił się, że jestem tak nisko. pchał sie na mnie, spychał mnie. jak się nie dawałam zepchnąc, to uwalał się na mnie. normalnie zwariował. zamiast iść do cienia, jak inne psy, opalał się ze mną:razz:.

Posted

jak nam sie rozwaliło łóżko i zaczęliśmy spać na materacu na podłodze to było to samo, zwierzaki były w szoku co to się dzieje że my tak nisko, cały czas chciały się bawić i kładły się na nas a nie obok:)

Posted

[quote name='stonka1125']jak nam sie rozwaliło łóżko i zaczęliśmy spać na materacu na podłodze to było to samo, zwierzaki były w szoku co to się dzieje że my tak nisko, cały czas chciały się bawić i kładły się na nas a nie obok:)[/QUOTE]
my śpimy na materacach od ośmiu lat, Hexi z nami (dwa połączone szerokie materace, żeby było miejsce dla niej), a Gacek śpi na psim materacu, który leży przy naszym :D

Posted

ronja napisał(a):
Juryś mnie dziś gnębił:evil_lol:
pierwszy raz dziś opalałam się na karimacie i Juryś (Simona również) zdziwił się, że jestem tak nisko. pchał sie na mnie, spychał mnie. jak się nie dawałam zepchnąc, to uwalał się na mnie. normalnie zwariował. zamiast iść do cienia, jak inne psy, opalał się ze mną:razz:.

Wszystkie tak mają , jak ja sie opalam na działce na łóżku polowym to Tojra sie kładzie na mnie albo koło mnie (wpadamy obie w środek łóżka i jesteśmy jadna na drugiej) masakra , a jak leżę na kocu na trawie to głowę kładzie na moje stopy i w tym pięćdziesięciostopniowym słońcu twardo leży ( to są jakieś traumy z dzieciństwa, potrzeba bliskości ) i nie dosyć ,że na słońcu nie można wytrzymać to jeszcze pies grzeje...

Posted

Sporo psów tak ma :-) Dobrze, że nie lubię się opalać bo jakby moje kudłate sunie chciały robić to ze mną to chyba by mi się to nie podobało. Żeby tylko takie opalanie nie skończyło się tak jak spacer na tym wątku:
Miodek z TM :(