Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie będę się spierać, ale nie pamiętam ,żebym dostała przypominające PW. Wszędzie płacę regularnie.Uzupełnię niedopłatę.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra Poker nie ma sprawy ...właśnie dostałam wpłatę
Iwljan na zielono w nawiasach jest napisane zebrane deklaracje od do ,wiem, że nie ma czasu wszystkiego czytać też zawsze po łebkach oblatuję wątki . A teraz napiszę po 11 marca jakie wpłaty jeszcze doszły :
15.03 Iwljan 80,00 (50,00 na Jurkę i 30,00 na Agę i Ringa)
18.03 Funia 20,00
23.03 Ajula 15,00
29.03 Poker 10,00

Posted

Doszły pieniążki po 29.03 po wpłacie Poker
Lu Gosiak 10,00
Lidian 10,00
Izabela 124 10,00
Agat 21 10,00
GochaT 20,00
Stona 20,00 + 35,00 z mini bazarku
Ihabe 15,00
Bladek 20,00
Agata 51 40,00
Iwljan 50,00
do dnia 15.04.2010 rozliczenie zrobię wkrótce

Posted

Poker każdy wpłaca jak mu pasuje, ja koło jedenastego robię zawsze rozliczenie , przepraszam ale w tym miesiącu mam poślizg więc jak masz pieniążek to ok.
Postaram sie jutro zrobić rozliczenie i wstawić na wątek ale powiem tylko ,że zabrakło w tym miesiącu 25,00 zł które z naszych zebranych fantów Stona upchnęła po ludziach i dołożyła , powysyłam jeszcze na PW zaległości może komuś się przypomni,że nie płaci na śleputka.

Posted

ja na ten przykład wpłacam co miesiąc dopiero po 20, bo 20 bank mi bierze z konta kredyt i dopiero z resztek przelewam na psiaki
dlatego zawsze wygląda, jakbym miała jedną wpłatę do tyłu

Posted

a spycham co się da po ludziach z fantów bazarkowych, poleciała piżamka dla mamusi 15zeta i torba dla mnie 20zeta.Pewien Pan artysta przekazał nam parę prac na rzecz naszych psioków, to są piórkiem rysowane obrazki, poradźcie czy robić taki bazar czy na dogo nie bardzo, nie wiem, jak dla mnie niektóre fajne są i bym sobie powiesiła gdzie nie gdzie, ale czy dogomaniacy to kupią i jak to kurna wycenić???????

ajula, ja też późno wpłacam, ważne zeby było :):):)

Posted

stonka1125 napisał(a):
a spycham co się da po ludziach z fantów bazarkowych, poleciała piżamka dla mamusi 15zeta i torba dla mnie 20zeta.Pewien Pan artysta przekazał nam parę prac na rzecz naszych psioków, to są piórkiem rysowane obrazki, poradźcie czy robić taki bazar czy na dogo nie bardzo, nie wiem, jak dla mnie niektóre fajne są i bym sobie powiesiła gdzie nie gdzie, ale czy dogomaniacy to kupią i jak to kurna wycenić???????

ajula, ja też późno wpłacam, ważne zeby było :):):)

byl juz ikedys taki bazarek ...rysunki szkicowane ołówkiem...sama bralam udzial i mnie kurna niezle przelicytowwali, wiec mysle, ze warto wystawiac:)

Posted

Nie mogę z trzyłapka ,że się tak skumplował z Juryskiem a co do rysunków to biorąc udział w bazarach, jeszcze takiego nie spotkałam więc wszystko co inne mogłoby się podobać dogomaniakom