Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Ile jest zaległej wpłaty za Siwą ? wyrównam to ......

Zrobiłam szczegółowe rozliczenia i wyślę na PW zaległości oraz wkleimy w pierwszym poście, czekam tylko na jedną wpłatę oraz na kaskę z naszego mini, wewnętrznego bazarku na Juryśka i wszystko będzie jasne ...
Ronju mogę sobie wyobrazić jak pięknie z waszego salonu widać ośnieżoną okolice , coś pięknego (dla nas kiedy siedzimy w cieplutkim domku a te wszystkie bidaki przy budzie albo i bez , nawet nie chce się o tym myśleć)

Posted

ronja, ja wiem, zima dla ciebie koszmarna jest, ale juryś uwielbia. Ja zresztą też. Moje psy mniej. Chociaż miałam takiego jednego Fikusa, który w marcu, na ostatnich łachach masował swój kręgosłup, a latem to dopiero po zachodzie słońca zwlekał się z chłodnych kuchennych kafli i na świat wychodził.

Juryś, odwalimy orła

Posted

[quote name='agata51']ronja, ja wiem, zima dla ciebie koszmarna jest, ale juryś uwielbia. Ja zresztą też. Moje psy mniej. Chociaż miałam takiego jednego Fikusa, który w marcu, na ostatnich łachach masował swój kręgosłup, a latem to dopiero po zachodzie słońca zwlekał się z chłodnych kuchennych kafli i na świat wychodził.

Juryś, odwalimy orła

Fajne ja nie umiem takich animek wstawiać

Posted

Czy Juryś lubi zimę, to nie wiem:)
na pewno lubi się potarzać w śniegu, gdy zachęcam go do zabawy, więcej też niucha w śniegu. ale lubi też ciepełko - ciągle skopuje swoją kołderkę i się zagrzebuje.
i chyba już się najadł za wszystkie czasy, bo zdarza się, że zostawia rano suche, ale moje obiadki zjada w calości:)
w ogóle to jest super pies - jest najgrzeczniejszym psem ze wszystkich jakie były u nas:)

Posted

W życiu tak właśnie bywa, że najważniejsze aby drogi dwóch istot przecięły się we właściwym miejscu i czasie. Czasami na takie właśnie skrzyżowanie życiowych dróg trzeba poczekać. Ne wiem od czego zależny, ale warto czekać. Jurand poczekamy razem z tobą, aby potem wspólnie świętować.

Posted

Juryś nie ma szczęscia:(
dzwonił jakiś debil - chciał Jurysia do walk - powiedziałam,że Juryś z chęcią odgryzie mu jaja:angryy:
ja nie wiem czemu ludzie są tacy durni? dzwoni ta durnota z ujawnionego numeru jeszcze!!! oddzwoniłam i poinformowałam go, że zgloszę sprawę o próbę znęcania się nad zwierzętami:mad:
kolejny dowcipniś wysłał smsa, czy Juryś aportuje:stupid: