Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/442/j50.jpg[/IMG]

[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/3668/j51.jpg[/IMG]

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/9259/j52a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img692.imageshack.us/img692/4247/j53.jpg[/IMG]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja pamietam te tony puchu które mu wyłaził z pod sierści,do dziś znajdujemy w aucie jurysiowy podszerstek,tego była masa,dobrze że do końca wylazło to u ronji a nie w naszym aucie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

puch wyłaził i wyłaził, ja po wieczornym czesaniu i sprzątaniu łóżeczka Jurysia z kłaków, rano wynosiłam całe kłęby sierści zgarniając je rękoma. cieszę się, że już wyszło wszystko:roll:

Posted

kochani, podajcie nr konta bo mi się zagubiło a podobno mamy nowe do wpłat?
Jak ja tam stoję z wpłatami? Chyba październik poszedł na stare konto ....

Dajcie znać, ok?

:loveu::loveu::loveu:

Posted

No Juryś nie ten sam chłopak garnitur na święta zmienił - super
Doszły jeszcze wpłaty od POKER 10,00 I iHABE 20,00
mam pytanie ile kosztuje ta obroża o której pisałaś (bardzo droga tzn.)

Posted

Reasumując wpływy na dzień 08.11.2009 :
Stonka1125 - 20,00
GochaT - 20,00
Poker - 10,00
Ihabe - 20,00
SuperGOGA - 20,00
Iwlajn - 50,00 (w X) + 50,00 (w XI)= 100,00
Agata 51 - 20,00
ESKI - 20,00
Ola la - 40,00 (wpłata za 2 m-ce)
Funia - 10,00
AJULA - 15,00
Lu Gosiak - 10,00
Agat21 - 10,00

Kwota pozostała z pierwszego postu : 170,50

Suma : 315,00 zł + 170,50 zł = 485,50 - 353,50 (hotel za 10/2009 wraz z karmą oraz leki na odrobaczenie)= 132,00 zł

Posted

Miałam nie wpłacać nic bo podobno mam nadpłacone, ale z rozpędu przelałam swoją dyszkę razem z innymi deklaracjami. Tym samym wypełniłam swoje zobowiązanie do końca tego roku ;) Chyba, że znowu zapomnę i zrobię kolejną wpłatę :evil_lol:

Posted

Lidan napisał(a):
Miałam nie wpłacać nic bo podobno mam nadpłacone, ale z rozpędu przelałam swoją dyszkę razem z innymi deklaracjami. Tym samym wypełniłam swoje zobowiązanie do końca tego roku ;) Chyba, że znowu zapomnę i zrobię kolejną wpłatę :evil_lol:

takich nam trzeba:diabloti:
w związku z tym,że niektórzy nie płacą w tej chwili w ogóle(lub bardzo rzadko)zostało na jurysiowym koncie 132zł,musze policzyc ile mamy deklaracji ,wiem że było ich troszkę wiecej,policze jutro wszystko dokładnie,kazdy powinien miec co najmniej 4 wpłaty więc mozna to sprawdzić,niektórzy maja więcej bo wpłacali od czerwca:loveu::loveu::loveu:

Posted

GochaT napisał(a):
No Juryś nie ten sam chłopak garnitur na święta zmienił - super
Doszły jeszcze wpłaty od POKER 10,00 I iHABE 20,00
mam pytanie ile kosztuje ta obroża o której pisałaś (bardzo droga tzn.)

Gosia, moje psy noszą kiltixy, zmieniam je raz na 5 miesięcy. koszt takiej obroży to 50 parę złotych. w sumie wychodzi taniej niż fiprexy co 4 tygodnie.
w grudniu kończy się ważność Jurysiowej wścieklizny, będzie trzeba go zaszczepić. koszt u nas to 25zł.

Posted

GochaT napisał(a):
Ronju myslę,że ta obroża to dobry pomysł tylko musimy policzyć czy damy radę z deklaracjami na listopad , daj nam chwilę do namysłu ...

Gosia, obroże kupmy w lutym/marcu (jak Juryś jeszcze u nas bedzie). teraz ma fiprex , potem przyjdą mrozy. najgorzej jest na wiosnę.

Posted

GochaT napisał(a):
Jak Juryś u Was będzie a ktoś pyta o niego?

nikt nie pyta, zawsze go polecamy, nawet gdy ktoś dzwoni do nas po jakiegoś psa...
Juryś ma się dobrze, aktualnie pomaga nam:evil_lol: - uczymy 6-miesięcznego onka z przykurczem łapy sikania na dworzu. Bartek zabiera obu do lasu i Juryś sika, Bartek chwali:p