marysia55 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 No i co z tym obserwatorem, dał głos :-) Quote
ronja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 były 2 telefony - jeden - pan chciał Jurysia do budy - ze Stonką uznałyśmy, że Juryś się nie nadaje na takie warunki, a drugi w wigilię dzwonił ktoś - nie wiem czy dzieciak, czy pijana kobieta robili sobie jaja. Quote
stonka1125 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 oczywiscie że Juryś nie pójdzie ani do budy, ani do kojca, ani na żaden inny dwór, Jurys jest psem, który oddycha człowiekiem, z człowiekiem czuje sie bezpieczny i z tylko w pobliżu człowieka bedzie szczęśliwy, poza tym jest w tymczasie domowym, ma ciepło, ludzi i nie może nagle byc wyadoptowany w gorsze warunki, niewidomy, nagle straciłby ludzi których pokochał i znowu trafił do klatki albo budy,nie rozumałby co się dzieje, bidok, tak to my go zawieść nie możemy, naszego rudego księciunia :) Quote
Helga&Ares Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 allergo sklonuję też na inne województwa, musi go ktoś konkretny w końcu pokochać:) Quote
stonka1125 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Helga&Ares napisał(a):allergo sklonuję też na inne województwa, musi go ktoś konkretny w końcu pokochać:) dzięki Domi Quote
ronja Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Stonka, specjalnie dla Ciebie - Juryś i trójnogi killer - Morek zaczął akceptować inne psy:) [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9945/j57.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/1853/j58c.jpg[/IMG] Quote
stonka1125 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 łe jezusiu, toż to przełom w Morkowym zyciu, no to jestem dumna z Morka, dobry piesek!!!!!!!!!!! Teraz jeszcze tylko musi zacząć akceptować ludzi i bedzie piesek jak nowy:evil_lol:swoją droga co on musiał w życiu przejść ten Morek że taki dziwak z niego, aż nie chcę mysleć, A Jurys baaaaardzo wypiękniał i widze że do psich zaprzęgów by się nadał:lol: Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Juryś ma allegra rozpropagowane na cały kraj. Liczba obserwatorów wzrasta. Oby mu się udało. Quote
stonka1125 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 oby....................moje Jurysiątko........dziękuję Domi:loveu::loveu::loveu: Domi nie działają ci banerki,tylko bojkowy jest ok.......... Quote
stonka1125 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 trzymaj się Jurynku w ten straszny strzelający czas! Quote
ronja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Juryś bojący, od wczoraj prawie nic nie je:( na szczęscie na razie strzelają u nas sporadycznie, za to o pólnocy jest strasznie głośno - jakoś musimy to przezyć. Quote
stonka1125 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 mam nadzieję, że wszystko ok u was, moje dziewczyny jeszcze nie chcą iść na dwór (w sumie od przedwczoraj) cały czas jak nienormalni nosimy je na dwór a one nie załatwiając się wracają w panice do domu, jak głupia czekam na jakies siku w kuchni albo gdziekolwiek no i na kupę, ile w końcu można nie wydalać niczego........ Quote
ronja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Na Jurysia najlepiej dziala obecność człowieka i glośno nastawione radio. Nie było tak najgorzej. Quote
Lidan Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Widzę, że domku nadal brak ale Juryś kwitnie w dt :-) Quote
GochaT Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dotarły wpłaty Ajula 15,00 Agata 51 20,00 Poker 10,00 Rozliczenie zrobię ok 9 stycznia jak dotrą wszystkie wpłaty. Quote
marysia55 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Juryś, co ty jeszcze robisz u Ronji. Wiem, że ci tam dobrze, ale czas najwyższy zrobić wypad do swojego domu. Nie wiem czy wiesz, ale stonka chce ciebie zapędzić do psich zaprzęgów:evil_lol: Quote
Lidan Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ruch to zdrowie, a Juranda energia chyba rozpiera to może dobrze by mu zrobiło jakby wózek albo samki jakies pociągnął trochę :-) Popłynęła dzisiaj do Juranda moja mała deklaracja. Quote
agata51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nowy Roczku, przynieś ciepły domek Jurysiowi Quote
GochaT Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Doszły jeszcze wpłaty: Lidian 10,00 LuGosiak 10,00 a Jury niech sobie jeszcze będzie u Ronji (te tereny wiosną to zapewne bajka niech je "zobaczy" a potem do domku) i z trzyłapkiem się zakumplował to jest osiągnięcie możecie być dumni ze swoich psów gratulacje , myślę, że Ronja jest świetnym pedagogiem... Quote
ronja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 GochaT napisał(a): a Jury niech sobie jeszcze będzie u Ronji (te tereny wiosną to zapewne bajka niech je "zobaczy" a potem do domku) i z trzyłapkiem się zakumplował to jest osiągnięcie możecie być dumni ze swoich psów gratulacje , myślę, że Ronja jest świetnym pedagogiem... ja już nie mogę doczekać się wiosny. zima jest koszmarna, psy same ciągną do domu i niechętnie wychodzą. a Moruś trzyłapek wreszcie zrobił się pro psi - długo to trwalo, ale się udało:multi: do ludzi, niestety bez zmian,więc przy odwiedzinach raczej go nie pogłaszczecie:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ronja napisał(a): do ludzi, niestety bez zmian,więc przy odwiedzinach raczej go nie pogłaszczecie:evil_lol: diabeł rogaty!!!!! Quote
ronja Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Juryś pozdrawia z naszego zaśnieżonego domu;) Quote
Ajula Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jaki szczęsliwy pies :loveu: chyba trudno mu będzie od Was się wyprowadzić Quote
Recommended Posts