Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 moja deklaracja tez jest pewna, jak długo bedzie potrzeba.....poza tym zrobie za pare dni bazarek na Juranda z super płytami, ktore podarowała mi betka:loveu::loveu: wielkie dzieki Agus:loveu: Tobie tez bardzo dziekuje, za wszystko:Rose::Rose: i wszystkim z tego watku za cheć pomocy Jurandowi:loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='stonka1125']ja sie czuje wtajemniczona,jezeli jurand ma okazje miec warunki domowe i to tak szybko to nie ma sensu tego przeciągac,chciałabym tylko upewnic sie,że wszyscy deklarujący wpłaty stałe licza sie z tym,że to może długo trwac ,jurand jest nie dość że duzy to jeszcze niewidomy(wydaje mi sie że beznadziejnie ale mam nadzieje ze nie )to nie bedzie łatwa adopcja,jeżeli ktos ma watpliwosci to prosze pisać i sie nie wstydzić:razz: stonka1125-20zł gosia t.-20zł na bank i do końca Na razie z wpłatami stałymi,trochę krucho,ale na pewno będę pamiętać o Jurandzie przy bazarkach! Dziękuję,że postawiłaś tak jasno sytuację Juranda...to może być naprawdę długi okres! Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A może akurat Jurand szybko znajdzie domek :roll:. Quote
zuzlikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dogo07 napisał(a):A może akurat Jurand szybko znajdzie domek :roll:. W to zawsze musimy wierzyć,ale przyznasz,że byłby to...kolejny cud!:lol: Quote
Onaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Stoneczko a co z tą bidulką :placz: ??? http://www.dogomania.pl/forum/f28/zdziczeje-do-konca-albo-umrze-ze-strachu-tymczas-potrzebny-pomozmy-dzieciakowi-139969/index2.html. Quote
iwlajn Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja też z pełną świadomością ewentualnej długości hotelowania deklaruję comiesiecznie 50 zł, jak obiecałam. Właśnie przelałam pierwszą kaskę. Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 znam pewnego anioła,któremu szczególnie na sercu leżą slepaczki,ten własnie anioł zdeklarował sie kupowac jurandowi karme stosownie do potrzeb i wspomóc jego ewentualne leczenie:multi: Bogusiu padam ci do nóżek i dziekuje ,ratujesz juz drugiego mojego sleputka,poznać kogos takiego jak ty to dla mnie wielki zaszczyt!!! dziękuje wszystkim ,którzy pojawili sie na watku,którzy w kazdy z mozliwych sposobów pomagaja jurysiowi,specjalne podziekowania dla Lu...,która ściągnęła tu wszystkie ciotki o wielkich sercach teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!! a mała dalej gnije w schronie :( Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='stonka1125'] Bogusiu padam ci do nóżek i dziekuje ,ratujesz juz drugiego mojego sleputka,poznać kogos takiego jak ty to dla mnie wielki zaszczyt!!! To chyba ten sam Aniol ktory wplacil tez pieniadze na naszego Znajdka/Kajtka :Rose: Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):To chyba ten sam Aniol ktory wplacil tez pieniadze na naszego Znajdka/Kajtka :Rose: w ogóle bym sie nie zdziwiła:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 super, ze karma nam w takim razie odpada:multi: czyli na leczenie powinnismy zebrac z jednorazowych wpłat;) ja juz swoja deklaracje przelałam Stonko;) Quote
Panna X Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ? Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja na razie 20 zl jednorazowo na bank;) A mnie jednak nie uwzglednicie? Zaprosilam Ronje na watek Skoro mamy zebrana ladna sume - wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i czekac 2 tygodnie Uwazam ze dla niewidomego psa to ogromna szansa Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):A mnie jednak nie uwzglednicie? no jak nie:mad::mad: jasne, ze uwzglednione juz dawno w mojej kalkulacji:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Panna X napisał(a):Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ? hej super, dziekujemy bardzo, stonka poda Ci na pw swój numer konta, na który wpłacamy dla Juranda Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Maszaberla napisał(a):A mnie jednak nie uwzglednicie? Zaprosilam Ronje na watek Skoro mamy zebrana ladna sume - wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i czekac 2 tygodnie Uwazam ze dla niewidomego psa to ogromna szansa a ja wysyłam pw ,zgapiłam sie:oops: Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Panna X napisał(a):Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ? wysyłam pw:oops: Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Panna X zdeklarowała stałe wpłaty 50 zł,więc wpisuje ją do stałych deklaracji:loveu:to ci z jurysia sie bogacz robi:crazyeye: Quote
Maszaberla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 stonka1125 napisał(a):a ja wysyłam pw ,zgapiłam sie:oops: dobra ciotki, ode mnie juz macie na koncie nawet;) Quote
eski Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wlasnie zrobiłam przelew. I oczywiscie podtrzymuje swa comiesieczna deklaracje. Ciesze sie, ze Jurand bedzie mial takie dobre warunki :) Quote
baldek2 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Mam nadzieje ,ze jest jeszcze szansa na odzyskanie chociaz czesciowo wzroku Juranda Quote
Recommended Posts