Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja deklaracja tez jest pewna, jak długo bedzie potrzeba.....poza tym zrobie za pare dni bazarek na Juranda z super płytami, ktore podarowała mi betka:loveu::loveu: wielkie dzieki

Agus:loveu: Tobie tez bardzo dziekuje, za wszystko:Rose::Rose: i wszystkim z tego watku za cheć pomocy Jurandowi:loveu:

Posted

[quote name='stonka1125']ja sie czuje wtajemniczona,jezeli jurand ma okazje miec warunki domowe i to tak szybko to nie ma sensu tego przeciągac,chciałabym tylko upewnic sie,że wszyscy deklarujący wpłaty stałe licza sie z tym,że to może długo trwac ,jurand jest nie dość że duzy to jeszcze niewidomy(wydaje mi sie że beznadziejnie ale mam nadzieje ze nie )to nie bedzie łatwa adopcja,jeżeli ktos ma watpliwosci to prosze pisać i sie nie wstydzić:razz:

stonka1125-20zł
gosia t.-20zł na bank i do końca

Na razie z wpłatami stałymi,trochę krucho,ale na pewno będę pamiętać o Jurandzie przy bazarkach!

Dziękuję,że postawiłaś tak jasno sytuację Juranda...to może być naprawdę długi okres!

Posted

Ja też z pełną świadomością ewentualnej długości hotelowania deklaruję comiesiecznie 50 zł, jak obiecałam. Właśnie przelałam pierwszą kaskę.

Posted

znam pewnego anioła,któremu szczególnie na sercu leżą slepaczki,ten własnie anioł zdeklarował sie kupowac jurandowi karme stosownie do potrzeb i wspomóc jego ewentualne leczenie:multi:

Bogusiu padam ci do nóżek i dziekuje ,ratujesz juz drugiego mojego sleputka,poznać kogos takiego jak ty to dla mnie wielki zaszczyt!!!

dziękuje wszystkim ,którzy pojawili sie na watku,którzy w kazdy z mozliwych sposobów pomagaja jurysiowi,specjalne podziekowania dla Lu...,która ściągnęła tu wszystkie ciotki o wielkich sercach teraz bedzie juz tylko lepiej!!!!!

a mała dalej gnije w schronie :(

Posted

[quote name='stonka1125']

Bogusiu padam ci do nóżek i dziekuje ,ratujesz juz drugiego mojego sleputka,poznać kogos takiego jak ty to dla mnie wielki zaszczyt!!!

To chyba ten sam Aniol ktory wplacil tez pieniadze na naszego Znajdka/Kajtka :Rose:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ja na razie 20 zl jednorazowo na bank;)

A mnie jednak nie uwzglednicie?

Zaprosilam Ronje na watek
Skoro mamy zebrana ladna sume - wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i czekac 2 tygodnie
Uwazam ze dla niewidomego psa to ogromna szansa

Posted

Panna X napisał(a):
Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ?

hej super, dziekujemy bardzo, stonka poda Ci na pw swój numer konta, na który wpłacamy dla Juranda

Posted

Maszaberla napisał(a):
A mnie jednak nie uwzglednicie?

Zaprosilam Ronje na watek
Skoro mamy zebrana ladna sume - wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc i czekac 2 tygodnie
Uwazam ze dla niewidomego psa to ogromna szansa

a ja wysyłam pw ,zgapiłam sie:oops:

Posted

Wlasnie zrobiłam przelew. I oczywiscie podtrzymuje swa comiesieczna deklaracje. Ciesze sie, ze Jurand bedzie mial takie dobre warunki :)