Asiaczek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Kisses napisał(a):No wiec jestem taaaak mega dumna,że szok. Simbek, moim zdaniem, sie super pokazał :loveu: V1,Zw.Mł.,NJwR :multi: Tak więc rozpoczęliśmy Mł.Ch.PL ! Zostaliśmy na BIS Junior, oczywiście nas nie wybrano,ale pojawił się kolejny powód do dumy - Simba bardzo ładnie poszedł w sporej grupie psów :loveu: Ja na JH dodatkowo 5/5 z foksterierem szorstkowłosym :) Noooo, piękne gratulacje! A teraz trzeba szybciutko powybierać wystawy, coby Simbek mógł skończyc ten Młodzieżowy Championat! Brawo!!! pzdr. Quote
Kisses Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 zQoBasia napisał(a):Serdecznie GRATULUJEMY!!!:Rose: McDzik napisał(a):Już gratulowałam smsem, ale wreszcie dokopałam się do naszego wątku na dogo, oficjalnie GRATULUJĘ :D i czekam na fotki z tejże udanej prezentacji! Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Bartiśkowa_ napisał(a):Gratulacje :)!! Ana04 napisał(a):Gratulacje :D katik napisał(a):Gratulacje. Jakie cairny były na tej wystawie? Dziękujemy :loveu: Katik, stawka jest wrzucona tutaj Asiaczek napisał(a):Noooo, piękne gratulacje! A teraz trzeba szybciutko powybierać wystawy, coby Simbek mógł skończyc ten Młodzieżowy Championat! Brawo!!! pzdr. Dzięki Asiaczku :multi: My już zgłoszeni na dwie krajówki (Przemyśl i Olsztyn) oraz jedną międzynarodówkę (Wa-wa) Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Czy ja dobrze słyszę,a dokładnie czytam? Simbek będzie na wystawie w Przemyślu?! No, to będe go wypatrywać ! ;D :loveu: ;************** Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 border_collie&westie napisał(a):Gratuluję po raz drugi! Super! Gratulacje! ;** Quote
evel Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Też przyszłam pogratulować :) A Simbulec na żywo jest super! :loveu: Quote
Kasienkaa214 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Gratulacjeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: Oby tak dalej, trzymam kciuki :razz::cool1: Quote
Sweet Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dołączam się do gratulacji:D I w ogóle to mały strasznie wyrósł:D Przystojniak z niego:D:D Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kisses napisał(a): Dzięki Asiaczku :multi: My już zgłoszeni na dwie krajówki (Przemyśl i Olsztyn) oraz jedną międzynarodówkę (Wa-wa) Napewno będę trzymała za Was kciuki:) Musisię udać!!!!! pzdr. GaBi12 napisał(a):Czy ja dobrze słyszę,a dokładnie czytam? Simbek będzie na wystawie w Przemyślu?! No, to będe go wypatrywać ! ;D :loveu: ;************** Quote
Darianna Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Simbek będzie zamknięty w zielonym namiocie z szalonym seterem i grzywkiem oraz rodezjanką, może namiot przeżyje :D Quote
Kisses Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Darianna napisał(a):Simbek będzie zamknięty w zielonym namiocie z szalonym seterem i grzywkiem oraz rodezjanką, może namiot przeżyje :D Buahaha :D Wzmacniaj, wzmacniaj namiot, tylko 9 dni jeszcze! Quote
McDzik Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Darianna napisał(a):Simbek będzie zamknięty w zielonym namiocie z szalonym seterem i grzywkiem oraz rodezjanką, może namiot przeżyje :D haha no to macie wesoły namiot :D my też się wybieramy, ale u nas będzie tym razem od niepamiętnych czasów więcej ludzi niż psów, bo pies jedzie tylko 1, a ludziów 5 :D Kisses napisał(a):Buahaha :D Wzmacniaj, wzmacniaj namiot, tylko 9 dni jeszcze! 9 ??? Myślałam, że jeszcze kupa czasu. No to może mój malec nie zdąży wysycieć całkiem. Pewnie do tego czasu już zostanie tatusiem :) Quote
Ciapkowa. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Widziałam, widziałam Womba! Łaa *.* Na żywo super :loveu: PS. U nas zdjęcia z wystawy :) Kiś, nie zabij mnie :diabloti: Quote
Kisses Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 No wiec Bombu V1,Zw.Mł.,BOB Junior,BOB :loveu: [zdjęcie] Wystawiany przeze mnie Grzywacz: V1,CWC,BOS,BOB! :loveu: [zdjęcie] [zdjęcie] A my za 3 godzinki wyjeżdzamy do Warszawy w odwiedziny do hodowli Grandiflora :) Potem pod Olsztyn do szetlandów, znowu Grandiflora, wracam 12/13 lipca :D Przy okazji zaliczamy dwie wystawy - CAC Olsztyn oraz CACIB Warszawa :D A więc do zobaczenia, bo nie wiem, czy przez ten czas będę na komputerze, ew. GGkom :P Quote
Kasienkaa214 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Graaatulacje :loveu::multi::multi: Noo, mam nadzieje, że przywieziesz z tej warszawy młodziutkiego championa :cool3::loveu: Quote
Shaunell Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gratulujemy po raz kolejny! [quote name='Kasienkaa214'] Noo, mam nadzieje, że przywieziesz z tej warszawy młodziutkiego championa :cool3::loveu:[/QUOTE] Również mam taką nadzieję :D Quote
McDzik Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gratulacje jeszcze raz i dzięki za wspólną podróż :-) wklejam Ci te kilka zdjęć, które robiła moja mama: Simba grzecznie stał w postawie podczas dokonywania opisu.... Sędziowski werdykt - BOB! :-) prosimy do stolika... Quote
McDzik Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gratulacje od sędziny, wręczenie karty oceny i medalu... Radocha po zejściu z ringu :-) I czytamy opis :razz: Tyle :lol: Quote
mimi_91 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gratulacje :) Już niedługo będzie kolejny Młodzieżowy Champion ;) Quote
Recommended Posts