Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

Posted

McDzik napisał(a):
Jaki fajny wytrymciak :loveu:
Psiulka kawał dobrej roboty :D kiedy Arnikowa sesja?
Postara ekstra :D wyrobił się chłopak!

Właśnie niezbyt dobrej, bo wtedy światło było złe, bo tylko kawałeczek przez okno go wpadało, a z lampą lub z takimi zwykłymi światłami też w sumie niezbyt. Ale nie jest tak źle, chociaż na podwórku było na pewno lepiej :D
A Arniowa sesja to jak Wam pasuje, mój nr masz :D
Wombat to tak może stać i stać i nic go nie ruszy :evil_lol:

Moniek193 napisał(a):
Jak Ilona wstawiła zdjęcia, to chyba ja też muszę się za nie zabrać :siara: Ale mnie to dogo denerwuje teraz, przez te wielkie czerwone "reklamy", które znikną gdy zapłacimy abonament, wrr..

Bez sensu to to, musiałam sobie zmienić układ z 40 stron na 10 i teraz źle się wątki przegląda, szczególnie te zdjęciowe :shake:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiulka napisał(a):

Bez sensu to to, musiałam sobie zmienić układ z 40 stron na 10 i teraz źle się wątki przegląda, szczególnie te zdjęciowe :shake:

Ja tak samo! Nie mogę się teraz przestawić, ugh..

Posted

Witamy!

Tym razem powracam na stałe XD Odwiedzę tylko znajomych i uzupełnię galerię Fudzia. Za jakąś godzinkę powinny być parę zdjęć z ostatnich kilku dni

A Wombo jak zawsze kochany :*

Posted

Kisses napisał(a):
Nie sądzę, żeby ta gazeta była warta jakiejś większej uwagi, nawet jej nie kupuje, więc po co wysyłać?

Ja raz kupiłam jak do Rzeszowa jechałam :D Wysle moze do tego gdzie 'zgaduja' rodzicow danego psa. Ale tak o. Nie bede tej gazety kupować. Są lepsze.

Posted

Kisses napisał(a):
Nie sądzę, żeby ta gazeta była warta jakiejś większej uwagi, nawet jej nie kupuje, więc po co wysyłać?

Też jej nie lubię, ale możesz 50 zł jak coś zgarnąć. :P
Szkoda, że albo mało osób nadsyła, albo oni nie publikują coś wartościowszego. o;

Posted

dobry wieczór :diabloti::diabloti:
hah...nadrobiłam zaległości u Was:eviltong: gratuluję wszyściuteńkich sukcesów wystawowych :loveu::loveu: należało się!

aaa jak on wyrósł :-o

p.s tak,tak kielecka wystawa zaprasza:cool3:

Posted

Na Kielce mamy Czecha, kochana :D więc nastawiam się na autobusik krewnych i znajomych królika :evil_lol:
Ale i tak chce jechać, obym tylko miała jak :roll:

Gratulacje dla Ciebie za nadrobienie! I Dziękujemy :loveu: