wiska Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 GRATULUJE ML CH :D naprawde szybko wam poszedl :) Quote
Kisses Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Dziękujemy za gratulacje, bardzo mi miło, że się tak wszyscy cieszycie :razz: Fotki są, oczywiście, wstawię dzisiaj albo jutro, dopiero co wróciłam od Grandiflory, padam :evil_lol: Simbek bardzo fajnie dogadywał się z psiakami, bardzo fajnie było :loveu: Dodatkowo w Waw wystawiałam w porównaniu o BOB Podengo miniaturowe, suczkę MYSZKA Kawalkada, wzięła BOB. W niedziele dwa Westie: NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17 MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2,BEST VETERAN Quote
Ciapkowa. Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Kisses']Dziękujemy za gratulacje, bardzo mi miło, że się tak wszyscy cieszycie :razz: Fotki są, oczywiście, wstawię dzisiaj albo jutro, dopiero co wróciłam od Grandiflory, padam :evil_lol: Simbek bardzo fajnie dogadywał się z psiakami, bardzo fajnie było :loveu: Dodatkowo w Waw wystawiałam w porównaniu o BOB Podengo miniaturowe, suczkę MYSZKA Kawalkada, wzięła BOB. W niedziele dwa Westie: NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17 MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2,BEST VETERAN Wombowi szybko poszedł Mł.Ch. :loveu: Brawo! :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Zdjęcia autorstwa Alta Carya (FCI) oraz doopka Quote
Ciapkowa. Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Śliczny Wombek :loveu: Hah, a doopka najlepsza xD. Quote
katik Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 I jest Simba wystawowy :) Super wygląda :loveu: Czy jest szansa na więcej Simba i innych cairnów z Warszawy? Quote
Kisses Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Na Simbe tak :p Jeszcze jedno w ruchu: Ocena ;) I z ringu głównego... Co do innych Cairnów to nie mam pojęcia, coś Alta Carya robiła, ale ja tych fotek nie mam ;) Ja aparatu nie miałam, a nawet jeśli, to głowy do focenia nie miałam. Mam ewentualnie foto jednej z suczek w szczeniętach, półsiostry Simby. Quote
Moniek193 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 http://img695.imageshack.us/img695/5774/wombpostawa1.png :loveu: Quote
Kisses Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Dziękujemy :loveu: Ja osobiście jadę w ten weekend do NS, ale gdzie Womb się pojawi to nie wiem jeszcze. W tym momencie odrasta, bo jest mocno wyskubany, jak dobrze pójdzie to się pokaże 22 sierpnia w Radomiu już w klasie pośredniej, a potem jeszcze nie wiem co, zależy, gdzie będą fajne wystawy na świeżym powietrzu :) Quote
Kisses Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Miałam być. Ale niestety nikt znajomy się tam nie wybiera :( Quote
Agappe Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 witamy się :) u terrierów to jeszcze na dogo chyba nie byłam :roll: Quote
Kisses Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Witamy :multi: Zawsze musi być ten pierwszy raz :lol: Quote
katik Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kisses napisał(a):Miałam być. Ale niestety nikt znajomy się tam nie wybiera :( A bez znajomych to już się nie chce? :roll: :evil_lol: Quote
Kisses Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Nie mam jak. Tata obecnie nie może prowadzić. Quote
Bewarka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Witamy :) http://img695.imageshack.us/img695/5774/wombpostawa1.png :loveu: Gdzie jeszcze będziecie? W Krakowie może...? Quote
Kisses Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Z Bombem prawdopodobnie Radom, czy do Krakowa pojedziemy - nie wiem, zależy, czy bywają tam psy i w halach no i jak te hale wyglądają, bo nie każda hrabiemu pasuje :P A i też zależy czy będę w oba dni :) A gdzie jeszcze dokładnie sie pokażemy, to się zobaczy, ale chciałabym jeszcze w tym roku przynajmniej raz w pośredniej pobiec. Myślałam nad Kielcami, bo hala całkiem całkiem. Quote
Feigned Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Białystok jednak też odpada?:placz: jeszcze nie tracę nadziei :diabloti: jak się nie uda to możemy kiedy indziej się spotkamy na jakiejś wystawie, zobaczymy czy będziemy sie dalej wystawiać z Magnesem :cool3: Quote
Kisses Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Kashdog, niewykluczone, że się z Bombkiem pojawie, jeżeli będę miala możliwość dojechania w niedziele :) Feigned, może w sobote, ale wtedy bez Womba i tak. Quote
Błyskotka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jak raz byłam w Krakowie na wystawie i weszłam do hali to musiałam z niej szybko wychodzić. Straszna duchota i smród :shake:. No ale teraz będzie we wrześniu to może będzie lepiej. Quote
katik Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 W Krakowie hala jest mała i większość psów wystawia się na zewnątrz. Cairny przez 2 ostatnie lata były na dworze. Quote
Recommended Posts