IwonCairn Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Gratulacje !! Prosiłabym o podanie całej stawki Cairn Terrierów na wystawie w Przemyślu. Pozdrawiam Quote
Ciapkowa. Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kiś, gratki, gratki! Super byłaś :loveu: A Womb... *.* <3 Quote
Ciapkowa. Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Darianna']Był tylko Bombik :)[/QUOTE] Widziałam Bomba, widziałam *.* :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Kisses']No wiec Bombu V1,Zw.Mł.,BOB Junior,BOB :loveu: [zdjęcie] Wystawiany przeze mnie Grzywacz: V1,CWC,BOS,BOB! :loveu: [zdjęcie] [zdjęcie] A my za 3 godzinki wyjeżdzamy do Warszawy w odwiedziny do hodowli Grandiflora :) Potem pod Olsztyn do szetlandów, znowu Grandiflora, wracam 12/13 lipca :D Przy okazji zaliczamy dwie wystawy - CAC Olsztyn oraz CACIB Warszawa :D A więc do zobaczenia, bo nie wiem, czy przez ten czas będę na komputerze, ew. GGkom :P Hoooooo, alez wynik! Brawo!!!!! Pzdr. Quote
Kasienkaa214 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a wczoraj Wombat na wystawie w Ustroniu też zgarnął troche :loveu: V1, Zw.Mł i w porównaniu z suczką BOB Junior ! :cool3: gratuuulacje dla Was :loveu: Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści z warszawy :loveu: Quote
Kasienkaa214 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nie chce mi sie zeedytować post :angryy::angryy::angryy: ale oczywiście miałam na myśli Olsztyn, a nie Ustroń..... ;) Quote
Biutka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Super! :) Gratulacje :D Nowy champion nam rośnie :) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Kasienkaa214 napisał(a):a wczoraj Wombat na wystawie w Ustroniu też zgarnął troche :loveu: V1, Zw.Mł i w porównaniu z suczką BOB Junior ! :cool3: gratuuulacje dla Was :loveu: Jeszcze tylko czekamy na dobre wieści z warszawy :loveu: Wiem juz, że to Olsztyn a nie Ustroń, ale i tak bardzo ciepło gratuluję!!! super wynik i mały się rozkręcił:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Gratulacje! :loveu: Kiś, 17 lipca jadę do Ciebie na 99,9%. Jeśli będzie lać nie jade :/ Ale miejmy nadzieje, ze bedzie sloneczko :) Quote
Moniek193 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Kiś z Bombem odnoszą same sukcesy :loveu: No ale czemu tu się dziwić, przecież to oczywista oczywistość :multi: Od nas też takie publiczne, oficjalne gratki :) Quote
Biutka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jak będziemy się widzieć z Pati to przywieziemy pare fotek z jutrzejszej wystawy :) Quote
Shaunell Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Uwaga! Dowiedziałam się właśnie od Kiss, że dzisiaj na wystawie w Wa-wie Bombuś: I, Zw. Mł, NJwR - ukończył Mł. Ch. Pl !!! :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!! :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 border_collie&westie napisał(a):Uwaga! Dowiedziałam się właśnie od Kiss, że dzisiaj na wystawie w Wa-wie Bombuś: I, CWC, NJwR - ukończył Mł. Ch. Pl !!! :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!! :loveu: Już gratulowałam na GG, ale moge jeszcze raz. GRATULACJE ! ! ! :loveu: Quote
Foxowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A ja już na wystawie wiedziałam :P Simba najlepszy! :loveu: Quote
katik Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Gratulacje dla Simby. :loveu: Mam nadzieje, że będą jakieś fotki z wystawy. Mam tylko pytanie jak pies z młodzieży może dostać CWC? :roll: Quote
Kashdog Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 GRATULACJE!! Wombat widzę szaleje :cool1::cool1: Quote
Kasienkaa214 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zw.Mł :cool3: ;) Jeszcze raz gromne gratulacje dla nowego młodziutkiego championa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Z tego co wiem Kiss też poszalała w handlingu :razz::cool1: Quote
Shaunell Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 katik napisał(a): Mam tylko pytanie jak pies z młodzieży może dostać CWC? :roll: Dzięki za upomnienie, pisałam z rozpędu i się pomyliłam, już poprawiłam ;) Quote
Recommended Posts