Bewarka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tyle fot?! :-o Chyba galerie pomyliłam :D Ale nieee, przecież to ten Bimbek... :loveu: Quote
Darianna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mokry Womb wogóle nie wygląda na mokrego Womba ale na suchego Womba :D Quote
Shaunell Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Waa, ile tu przepięknych fot! I obróbka śliczniutka! Cuudnyy Bombi :loveu: Quote
katik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wreszcie jakieś fotki. Tak "ukrywasz" Wombata, fotek skąpisz. :evil_lol: A on taki cudowny. :loveu: Mnie zawsze bardziej podbały się ciemne cairny, ale teraz chyba dla odmiany wolałabym takiego jak Simbek. :) Quote
Kisses Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Bewarka']Tyle fot?! :-o Chyba galerie pomyliłam :D Ale nieee, przecież to ten Bimbek... :loveu:[/QUOTE] Łahaha :D [quote name='Darianna']mokry Womb wogóle nie wygląda na mokrego Womba ale na suchego Womba :D[/QUOTE] Jak to niet? Mordka mokraaa :D [quote name='border_collie&westie']Waa, ile tu przepięknych fot! I obróbka śliczniutka! Cuudnyy Bombi :loveu:[/QUOTE] Dzięki :loveu: [quote name='katik']Wreszcie jakieś fotki. Tak "ukrywasz" Wombata, fotek skąpisz. :evil_lol: A on taki cudowny. :loveu: Mnie zawsze bardziej podbały się ciemne cairny, ale teraz chyba dla odmiany wolałabym takiego jak Simbek. :)[/QUOTE] Bo jakoś tak mam fotkowego lenia :D A ja bym teraz kupiła ciemnego, co by urozmaicić :evil_lol: no ale nie wiem, czy za 2-3 lata kolejnym psem będzie CT :D Quote
evel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jak nie cairn to co? :cool3: No powiedz, bo też jestem ciekawa :) Quote
Kisses Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Powiedzmy, że mam kilku kandydatów, ale jak narazie wszystko jest pod wieeelkim znakiem zapytania, ponieważ dopiero rozpoczynam poszukiwania i zagłębiam się w te rasy, żeby dobrze wybrać :D Quote
niunka04 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 hej hej;) Widzę że się jakaś wystawa szykuje... Quote
Kisses Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Patka']boski chłopaczek, a model wprost idealny!![/QUOTE] O, witamy u nas :loveu: I dziękujemy! [quote name='niunka04']hej hej;) Widzę że się jakaś wystawa szykuje...[/QUOTE] Hej :) Ano szykuje :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wszyscy się szykują do wystaw, a ja od pół roku planuję i się wybrać nie mogę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Reklama krzesełka do komputera...? [url]http://i50.tinypic.com/33d84zk.jpg[/url] pzdr. Quote
Kisses Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Reklama krzesełka do komputera...? [URL]http://i50.tinypic.com/33d84zk.jpg[/URL] pzdr.[/QUOTE] :lol: Powinnam chyba napisać do tej firmy i zapytać, czy by nie chcieli Womba jako reklamującego :diabloti: A tak ogólnie to mu ładnie w tej zieleni, wiec i fotka jest :) Quote
Biutka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Hejka Pati! :) Tak więc życzę wam powodzenia, noo i do zobaczenia jutro na wystawie :D Wstawie jakieś foto z ringu, bo model jest mega przystojny! :D Quote
Kisses Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 No wiec jestem taaaak mega dumna,że szok. Simbek, moim zdaniem, sie super pokazał :loveu: [B]V1,Zw.Mł.,NJwR[/B] :multi: Tak więc rozpoczęliśmy Mł.Ch.PL ! Zostaliśmy na BIS Junior, oczywiście nas nie wybrano,ale pojawił się kolejny powód do dumy - Simba bardzo ładnie poszedł w sporej grupie psów :loveu: Ja na JH dodatkowo 5/5 z foksterierem szorstkowłosym :) Quote
McDzik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Już gratulowałam smsem, ale wreszcie dokopałam się do naszego wątku na dogo, oficjalnie GRATULUJĘ :D i czekam na fotki z tejże udanej prezentacji! Quote
Recommended Posts