Jump to content
Dogomania

Cairny dwa - galeria Alayki vel Wampira & Simby vel Wombata!

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie jakieś fotki. Tak "ukrywasz" Wombata, fotek skąpisz. :evil_lol:

A on taki cudowny. :loveu: Mnie zawsze bardziej podbały się ciemne cairny, ale teraz chyba dla odmiany wolałabym takiego jak Simbek. :)

Posted

[quote name='Bewarka']Tyle fot?! :-o Chyba galerie pomyliłam :D Ale nieee, przecież to ten Bimbek... :loveu:[/QUOTE]
Łahaha :D

[quote name='Darianna']mokry Womb wogóle nie wygląda na mokrego Womba ale na suchego Womba :D[/QUOTE]
Jak to niet? Mordka mokraaa :D

[quote name='border_collie&westie']Waa, ile tu przepięknych fot! I obróbka śliczniutka! Cuudnyy Bombi :loveu:[/QUOTE]
Dzięki :loveu:

[quote name='katik']Wreszcie jakieś fotki. Tak "ukrywasz" Wombata, fotek skąpisz. :evil_lol:

A on taki cudowny. :loveu: Mnie zawsze bardziej podbały się ciemne cairny, ale teraz chyba dla odmiany wolałabym takiego jak Simbek. :)[/QUOTE]
Bo jakoś tak mam fotkowego lenia :D
A ja bym teraz kupiła ciemnego, co by urozmaicić :evil_lol:
no ale nie wiem, czy za 2-3 lata kolejnym psem będzie CT :D

Posted

Powiedzmy, że mam kilku kandydatów, ale jak narazie wszystko jest pod wieeelkim znakiem zapytania, ponieważ dopiero rozpoczynam poszukiwania i zagłębiam się w te rasy, żeby dobrze wybrać :D

Posted

[quote name='Patka']boski chłopaczek, a model wprost idealny!![/QUOTE]
O, witamy u nas :loveu: I dziękujemy!

[quote name='niunka04']hej hej;) Widzę że się jakaś wystawa szykuje...[/QUOTE]
Hej :) Ano szykuje :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Reklama krzesełka do komputera...?
[URL]http://i50.tinypic.com/33d84zk.jpg[/URL]

pzdr.[/QUOTE]

:lol:
Powinnam chyba napisać do tej firmy i zapytać, czy by nie chcieli Womba jako reklamującego :diabloti:
A tak ogólnie to mu ładnie w tej zieleni, wiec i fotka jest :)

Posted

Hejka Pati! :)
Tak więc życzę wam powodzenia, noo i do zobaczenia jutro na wystawie :D Wstawie jakieś foto z ringu, bo model jest mega przystojny! :D

Posted

No wiec jestem taaaak mega dumna,że szok.
Simbek, moim zdaniem, sie super pokazał :loveu: [B]V1,Zw.Mł.,NJwR[/B] :multi: Tak więc rozpoczęliśmy Mł.Ch.PL !
Zostaliśmy na BIS Junior, oczywiście nas nie wybrano,ale pojawił się kolejny powód do dumy - Simba bardzo ładnie poszedł w sporej grupie psów :loveu:

Ja na JH dodatkowo 5/5 z foksterierem szorstkowłosym :)

Posted

Już gratulowałam smsem, ale wreszcie dokopałam się do naszego wątku na dogo, oficjalnie GRATULUJĘ :D i czekam na fotki z tejże udanej prezentacji!