funia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ALE FIFCIA UROSŁA ,PIEKNA DZIEWCZYNKA:loveu: pOPROSIC O ALLEGRO? Quote
pati-c Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Troszkę urosła ,waży 5,7kg :) Jeśli można,to poproszę :lol: Quote
Kashdog Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Witam Od kilku miesięcy razem z rodzicami zastanawiamy się nad kupnem psa. Ja postanowiłam, że przygarniemy jakąś bide która szuka domku,a Fifi wpadła mi i moim rodzicom w oko, po zdjęciach widać że jest psem żywiołowym i skorym do zabaw i właśnie takiego psa szukamy, mam zamiar w przyszłości trenować z nią frisbee. Mieszkam w bloku, ale niedaleko mamy duże łąki i na spacery też miałybyśmy gdzie chodzić. Oczywiście na sterylizacje zgadzam się jak najbardziej. W domu suczka w roku szkolnym zostawałaby max.4h Tylko problem jest z transportem, mieszkam w Kielcach. Sunie mogłabym wziąć dopiero za tydzień-bardzo mi na niej zależy i mam nadzieję, że uda mi się ją zaadoptować :lol: Quote
kobix Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Kashdog Ty chcesz sunie dla siebie? (tzn.to nie cytat z listu) ps.nie wiem czy moi drodzy wiecie,ale Kashdog udziela się jako wolontariuszka przy kieleckich psach;) 1.podejście ma Quote
Kashdog Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 kobix napisał(a):Kashdog Ty chcesz sunie dla siebie? (tzn.to nie cytat z listu) ps.nie wiem czy moi drodzy wiecie,ale Kashdog udziela się jako wolontariuszka przy kieleckich psach;) 1.podejście ma Tak, sunia ma być dla mnie :) Jakbyście miały jeszcze jakieś pytanie to proszę śmiało pytać :cool3: Quote
ewelinka_m Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Tak, Kashdog jest naszą kielecką wolontariuszką już od :hmmmm: prawie roku. ma super podejście, jest aktywnie działająca osobą na rzecz naszych kieleckich psiaków, potrafi zając się psem i przekonać go do siebie. :razz: z czystym sumieniem mogę polecić domek Kashdog jako b.dobry ds dla psiaka trzymam za was kciuki :p Quote
Torusia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 witaj kashdog to fajnie,że chcesz zaadoptować Fifi,to bardzo mądrai fajna suczynka,życzę powodzenia i mam pytanie do pati-c gdzie byłaś nad morzem jeśli można spytać,( bo jestem ciekawa gdzie pozwalają z psami po plaży łazić,z tego co wiem to nie na wszystkich) Quote
pati-c Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Uff,w końcu udało mi się zalogować :nonono2: Rozmawiałam dziś z mamą Kashdog :D Jutro będę jeszcze rozmawiać z drugą zainteresowaną ,no i trzeba będzie podjąć decyzję. Oba domki są b.dobre :) Torusia- to Białogóra, naprawdę fajne miejsce; na plaży ,oprócz Fifki, biegały jeszcze z 4 psiaki, na polu namiotowym też totalny luz - 3 psiaki luzem i nic nikomu nie przeszkadzało :) Miejscowość jest propsia- w knajpianych ogródkach wystawiają nawet miski z wodą dla czworonogów klientów. Quote
Kashdog Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Fifi trafiła do nas w ekspresowym tempie :multi: Jest strasznie żywiołowa i szybko się uczy. Pierwszą noc spędziła całkiem nieźle. Na smyczy chodzi rewelacyjnie spacery z nią to czysta przyjemność, jej ulubiony zajęciem jest polowanie na ptaki :diabloti: Zdjęcia będą jak naładują mi się akumulatorki :evil_lol: Quote
Kashdog Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Fifka na dzisiejszym spacerze: Więcej zdjęć w naszej galerii: http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-szczeniecej-wariatki-fifi-141596/#post12583254 Quote
pati-c Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Chyba mnie tęsknota zabije.. Fifuś powodzenia! Quote
Soema Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pati-c napisał(a):Chyba mnie tęsknota zabije.. Fifuś powodzenia! Oj Bido, z kim Ty teraz będziesz świat podbijać? Sam Pepuś został.. Moi rodzice mówili, że one tak grzecznie (prawie) z tyłu siedziały w samochodzie :) Quote
pati-c Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 To fakt,ona jest stworzona do podróżowania :) "Kilka" km ze mną przejechała...eh.. Muszę się wziąć w garść,a mała u Kasi ma super i to jest najważniejsze :loveu: Quote
Soema Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pati... http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-potracone-przez-auto-malenstwo-pilnie-dt-141744/#post12596764 a tego Brzdąca pamiętasz?:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-maluch-juz-we-wspanialym-dt-przydaloby-sie-wsparcie-finansowe-141327/index7.html Quote
beka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pati zobacz tego maluszka... http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-potracony-przez-auto-szczeniaczek-pilnie-dt-141744/#post12597194 Nie zostały Ci jakies kontakty po Fifi? Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 super:multi:ze fifi wreszcie ma swoj wymarzony domek:multi: Quote
robkowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pozostało się tylko cieszyć:multi: życzę Tobie Kashdog pociechy z Fifiego i nowo zaadoptowanemu Fifkowi samych kolorowych dni:p pati-c Twoje zdjęcia zostawię chyba sobie na pamiątkę na kompie choć zazwyczaj wykasowuję jak pies ma już dom, są naprawdę zarąbiste:loveu: ogłoszenia usuwam Quote
pati-c Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Cioteczki ,sorki za ciszę,ale mam ostatnimi czasy b.ograniczony dostęp do kompa. Dt bedę mogła planować dop.jakoś pod koniec sierpnia. Soema-fotę maleństwa mam do dziś dnia w komórce :loveu: beka-nikt nie dzwonił w sprawie małej-jedyne dwie zainteresowane osoby z dogo robkowa- jeszcze raz dzięki za ogłoszenia i komplementa a propos fot ;) ps.SOS! jak się zmienia tytuł wątku? dopadła mnie galopująca skleroza..:help1: Quote
ewelinka_m Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 pati-c napisał(a): ps.SOS! jak się zmienia tytuł wątku? dopadła mnie galopująca skleroza..:help1: Pati musisz w 1 poście kliknąć edytuj -> edycja zaawansowana i tam już wyskoczy okienko z tytułem który trzeba zmienić ;) Quote
funia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 dziękuję Ci Pati za wszystko ,wspaniełe podejście i piekne zdjecia . Wielkie dzieki :loveu: Quote
Recommended Posts