Erica Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 W jakim mieście jest Fifi? I jak stoi ze szczepieniami? Quote
pati-c Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Póki co cisza :shake: Nikt nie dzwoni. Mała była w zeszłym tyg.na "przeglądzie" u weta,została odrobaczona i w tym tyg.będzie szczepiona. Sunia jest w W-wie. Quote
pati-c Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 na marginesie-mała świetnie chodzi na smyczy :) Quote
sacred PIRANHA Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kolejny idealny zamojski psiak:loveu: cudowna brodka, z racji zamiłowania do szorstkich wyżłów brody kocham miłością nieskończoną:loveu: Quote
Torusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 fajna malutka trzymam kciuki za dobry domek!!!:loveu: Quote
1w0na Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jaka dzielnica? :eviltong: Chętnie ją poznam bliżej :D Quote
funia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Patrycja oprócz zdolnośći wychowawczych posiadasz zdolność do robienia pięknych zdjęć :cool3: Fifcia piękna ,rośnie jak na drożdzach .Dzięki :loveu: Quote
kasiakop Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 swietna sunia, szkoda ze tak rosnie:( dla mnie juz za duza, szukam dalej Quote
pati-c Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 No właśnie wcale tak nie rośnie :razz: Jest wielkości drobnego kota. I dużo większa się nie zapowiada. Sunia jest w okolicy ul.Głębockiej na Targówku w W-wie :) Quote
pati-c Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Dzięki Cioteczce "lutomskak" jestem umówiona na jutro na wizytę w sprawie małej. Pani zainteresowana mieszka w Rembertowie w domu z ogrodem. Ma dwa psiaki- staruszka owczarka i sunię 7m-czną z Palucha. Fifi miałaby do dyspozycji dom (w tym kolanka Pańci ;) )i ogród. Jutro zdam relację z wizyty. Quote
kasik wawa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 czekam z niecierpliwoscia na wiesci!!!! trzymam kciuki!!! to ona az taka mala jest??na zdjeciach wyglada na wiekasz i dzieklna dziewczynke! Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 O jezu Pati zapodawaj ,bo przerabiam nogami w miejscu z ciekawości :oops: Quote
pati-c Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Fifka nadal u mnie. Pani jest przesympatyczną osobą, niestety mała okazała się za duża. Pani ma 7m-czną totalnie zwariowaną sunię,a że Fifi też do flegmatyków nie należy,to dziewuchy zaczęły dawać czadu :roll: Zabawa na całego- pół domu fruwało. Zgodnie doszłyśmy z Panią do wniosku,że to trochę za dużo dobrego. Tak więc Fifka leży właśnie obok mnie i odsypia szaleństwo,a Pani nadal szuka małej suni- do 2lat, nie większa niż jamnik miniaturka. Im mniejsza tym lepsza. Może być na krótkich nóżkach,kolor i rodzaj sierści nieistotny. SPOKOJNA I PRZYTULAŚNA! Jeśli ktoś wie gdzie takie mini-mini się znajduje,to proszę o info. Super domek czeka. A za moment foty z naszego dogomaniackiego wyjazdu ;) Quote
pati-c Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Fifi i Kondor. Ptaśka zgarnęła Kobix jak jechałyśmy z Kongo do ds. W aucie było małe zoo- Fifka,kaukaz Kongo i łysolek. Quote
pati-c Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kasik- masz na myśli Kondora oczywiście? :evil_lol::lol: a tu Kongo i jego nowy Pan..i wszędobylska Fifka vel Hivka :diabloti: (Kobix ma fantazje :eviltong::lol: ) Quote
pati-c Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Właśnie dostałam info,że Kondor nie przeżył :-( Był prawdop.chory i dlatego wywalony z gniazda. Fifi i Kaszmir vel Misio -drugi psiak,który po długiej podróży, nocy w aucie i poranku na wielkiej łące trafił dziś do hoteliku w Konstancinie. Misio,to psiak cudowny- łagodny, spokojny, taki trochę nieśmiały. B.dobrze zniósł długą podróż autem. Szuka super domu. Quote
kasik wawa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 fifi przy wszytkich taka malutka kondor [*] Quote
Recommended Posts