pati-c Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Fifka to psinka b.delikatna. Deszczu nie lubi (pojechaliśmy na łąkę, gdy zaczęło padać pobiegła do auta,żeby się schować i nie moknąć),łatwo marznie (na zimę będzie potrzebowała kubraczek :eggface: ),a w domu lubi zagrzebać się pod kocykiem wtulona w ludzia :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 o matulu a jakie ona ma wielkie owłosione łapy!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
pati-c Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 :evil_lol::evil_lol: i krzywo jej wyrosły :crazyeye::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 pati-c napisał(a)::evil_lol::evil_lol: i krzywo jej wyrosły :crazyeye::eviltong: no fakt:diabloti: Quote
pati-c Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 a tu dwa mutanciki- jeden śpi, a drugi obrabia kosteczki ;) Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja to się zakochałam w twym seterze, on jest po prostu przepiękny mała Fifi również mnie oczarowała, mam sentyment do szorstkowłosych psów... porobię jej troszkę ogłoszeń, może ktoś ją wypatrzy Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wyglądają tak: Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl zamieściłam jeszcze na kokosach i przygarnijzwierzaka.pl w ciągu dnia zrobię jeszcze więcej ogłoszeń suni Quote
pati-c Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Sylwia, stokrotne dzięki! :loveu::loveu: Wogóle nie ma zainteresowania małą- cisza totalna,mam nadzieję,że dodatkowe ogłoszenia coś pomogą :) Pepe nie do oddania :eviltong::lol: Quote
Sylwia K Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 jak dla mnie to ona jest troszkę do border terierka podobna;) Quote
funia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 FiFciu ,dlaczego nikt Cie nie chce taka pieknoya jesteś!!!:roll: Quote
pati-c Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Sorki za ciszę,ale miałam ostatnio młyn,a na dokładkę nie mogłam się zalogować :shake: U Fifki ok- zwiedza ze mną Polskę, bawi się z Pepe i innymi psami, generalnie prowadzi aktywny tryb życia ;):lol: W końcu załapała,że dom,to nie najlepsze miejsce do załatwiania i jak jej się coś chce ,to kręci się intensywnie i nieraz popiskuje. Miałam jeden tel.w jej sprawie -mało ciekawy. Poza tym cisza. Ludzie nie wiedzą co dobre ;) Quote
pati-c Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 coś dla miłośników szorstkowłosych mordek ;) Quote
LadyS Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Achhh, jaka ona jest cudna... A jaka ja w niej zakochana... Szkoda, że możliwości dopiero mam za miesiąc... :( Do góry malutka! Quote
Recommended Posts