halcia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzień dobry Klementynko,jak powrót do zdrowia,jak kołnierz?Fartuszek?W całosci? Quote
Murka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Klementynka super grzeczna, zdjęłam jej ubranko, bo w ogóle nie interesuje się szwami. Wszystko się pięknie goi :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O dziwo Klementynka nie ma ani jednego obserwatora na allegro. Mam nadzieje, ze beda telefony/maile bezposrednio do Murki. Quote
halcia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Szok,a wydawało się,ze spokoju niedadza o sunie.....:shake: Quote
Reno2001 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dziwne to. Bajka ma 2 gapiów, praktycznie pewny domek no i zaczynają się telefony. Klemcia prawie jak Bajka tylko troszkę mniejsza. Rzekłabym nawet, ze gabarytowo w tym przedziale o większym zainteresowaniu. Widac, trzeba jeszcze troszke poczekac ;). Quote
Ulka18 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Do mnie nikt nie pisal w sprawie Klementynki :shake: Nie rozumiem dlaczego nikt sie nie interesuje taka sliczna sunieczka... Quote
kaskadaffik Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No to jest rzeczywiście dziwne, bo psinki podobne, a większa ma takie branie?:crazyeye: ale zdjęcia też Bajka ma przepiekne to może dlatego, a Klemensia chyba bardziej taka dystyngowana na oko:cool3: Quote
Ulka18 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zmienilam miniaturke w aukcji. Wejsc jest sporo, ale nikt sie nie odzywa. http://www.allegro.pl/add_item.php?change_ok=1&this_item_id=664326257 Quote
Murka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Ci Państwo co wzięli Malwinkę byli już praktycznie zdecydowani na Klementynkę, ale trochę wystraszyli się tej jej alergii no i zależało im na psie bez instynktu łowieckiego (kury i koty), a Klimcia lubi pogonić sobie różne żyjątka, włącznie z kotem :cool3: Quote
Korciaczki Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Klimciu grzeczna bądź. Trzymamy :thumbs: a sunia cudna :loveu: Quote
halcia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A to ci wyscigówa....nie myslę by cos zrobiła zlego,lubi cel biegajacy dogonic,ale własiciel kota pewnie by sobie tego nie zyczył:cool3: Quote
Ra_dunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Na pewno jak już jeden telefon zadzwoni, to potem będzie cała kolejka chętnych na podarowanie Klimci domku ;) Quote
halcia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Byle szybko,socjalizacji nie wymaga,.....i miejsce dla nastepnego... Quote
Ulka18 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Klementynka szuka domu. Czyzby deszcz przeszkadzal ludziom w adopcjach? Quote
Reno2001 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A co z tą Klemciowa alegrią??? Chciałam zapytac o alergię oczywiście :splat:. Te moje literówki ... :grab: Quote
Ulka18 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Klementynka ma wyroznione, podswietlone allegro. Jeszcze 9 dni. Klementynka suczka mix papillon / border collie (664326257) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ulka18 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Klemcia sie pokazuje wszystkim na 1-szej stronie. Quote
halcia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pełne zaskoczenie.....dawno powinna miec dom.Nie wiem ludzie sie boja,ze kłopotliwa pielegnacja białej siersci ,czy co? Quote
Reno2001 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 halcia napisał(a):Pełne zaskoczenie.....dawno powinna miec dom.Nie wiem ludzie sie boja,ze kłopotliwa pielegnacja białej siersci ,czy co? Ciotka, coś Ty??? Jaka pielęgnacja??? Taką sierśc, jaką ma Klemcia, wystarczy od czasu do czasu jedynie przeczesac! Moja Dotts, nawet kiedy wlezie w najgorsze błoto, wystarczy, że przeschnie, a wszystko z niej po prostu spada i na powrót jest bialutka. A kąpałam ją ostatnio ponad 1,5 roku temu. Ponieważ ona kiepsko reaguje na naszą łódzką wodę kranową, więc generalnie kąpie się w stawach na spacerach :eviltong:. Z taką wełnistą sierścią, jaką ma moja Masza jest nieco gorzej, ale może też wpływ na to ma regularne strzyżenie :hmmmm:??? Quote
halcia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hej,ja nie mówie ,ze kłopotliwe tylko szukam przyczyn,dlaczego nie ma zainteresowania....Moich nie kapie,bo histeryki,jak dobrze zmokna to pucuję recznikm na irokeza i tyle.Filip prawie biały tez ma samooczyszczajaca siersc,nie smierdza,skóre maja prawidłowa i kabiny staja na tym samym miejscu:evil_lol:,bo przy ich kapieli mogły by zmienic miejsce... Quote
Reno2001 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 halcia napisał(a):Hej,ja nie mówie ,ze kłopotliwe tylko szukam przyczyn,dlaczego nie ma zainteresowania....Moich nie kapie,bo histeryki,jak dobrze zmokna to pucuję recznikm na irokeza i tyle.Filip prawie biały tez ma samooczyszczajaca siersc,nie smierdza,skóre maja prawidłowa i kabiny staja na tym samym miejscu:evil_lol:,bo przy ich kapieli mogły by zmienic miejsce... Wiem, że Ty wiesz :diabloti:. Tak piszę ... dla reklamy :eviltong: Quote
Murka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Testowałam dziś nowy aparat (poprzedni przeszedł już niestety na emeryturę, m.in. pieski zadbały o to :diabloti:), więc jakość fotek taka sobie (muszę jeszcze rozpracować funkcje). W każdym razie Klementynka bardzo lubi dzieci, garnie się do naszej Hani, rozdaje buziaki i wywraca sie do góry kółeczkami :loveu: Sunia drapie się nadal. Pogoda teraz do bani, więc nie kąpaliśmy ostatnio Klimci, jeszcze by tego brakowało, żeby się przeziębiła po zabiegu. Do domu musieliśmy zgarnąć inną sunię po cięzkiej operacji i Klementynka nadal mieszka w boksach :-( To drapanie się nie jest poważne, ale coś tam suni dokucza. Możliwe, że w warunkach domowych ta dolegliwość ustąpi. Ranka po sterylizacji zagoiła się super, tylko muszę jeszcze sterczące szwy poucinać. Quote
Recommended Posts