wojtuś Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 I ja zaglądam i odwiedzam:) Tyle ogłoszeń - piękne dzięki:) I dla Malwy domku życzę;) Quote
irenaka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gazzy, może wrzuć Malwę jeszcze na ten wątek: [quote name='Bazyliszek']Zapraszam do wklejenia pieska na wątek http://www.dogomania.pl/threads/187840-Owczarki-i-owczarkowate-w-potrzebie-w%C4%85tek-zbiorowy?p=14908798#post14908798 Jest to zawsze jakaś dodatkowa szansa dla niej. A czy Malwa ma allegro, plakat? Quote
majqa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 I pewno wciąż nie było ni jednego telefonu w sprawie Malwy... Quote
gazzy Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 No chyba nie :( Zaraz wrzucę ją na ten wątek ;) Quote
irenaka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='gazzy']No chyba nie :( Zaraz wrzucę ją na ten wątek ;)[/QUOTE] OKi;), a co z allegro i plakatem? Quote
majqa Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Kiedy znów pojawi się szansa pooglądania nowych fotek pycholka Malwy? Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 majqa napisał(a):Kiedy znów pojawi się szansa pooglądania nowych fotek pycholka Malwy? Ja też chcę:oops: Quote
Zofija Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Kurcze, adopcje tak staneły, ze aż nie chcę o tym myśleć. Jak zaczynałam to byłą kwestia 2-3 mc. Teraz ciszaaaaaaaaaaaa. Pewnie z powodu powodzi, wakcji-okres pozbywania się piesów. I chyba duuużo ich. Ciekawe jak tam Malwusia- chodzi na spacerki???? Quote
koosiek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 irenaka napisał(a):OKi;), a co z allegro i plakatem? Pozwolę sobie zaoffować ;) http://www.dogomania.pl/threads/188608-Bazarek-plakatowy-na-wielkopsa-Ramzesa-kt%C3%B3ry-traci-DT-%28-Do-18.07 Quote
irenaka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gazzy nie było? Dałabym głowę ( choć może szkoda ryzykować), że widziałam ją na innym wątku:shake:. Quote
majqa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Lepiej tej głowy nie dawaj, bo jak poleci to już mi się nie przyda, a tego sobie nie życzę. :evil_lol: Quote
ketunia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Malwa ma szansę na dom. Pani jest zdecydowana. Mieszka pod Krakowem. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Malwa miałaby mieszkać w ogrodzie lub w kotłowni. Quote
Zofija Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ketunia napisał(a):Malwa ma szansę na dom. Pani jest zdecydowana. Mieszka pod Krakowem. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Malwa miałaby mieszkać w ogrodzie lub w kotłowni. KONIECZNA jest wizyta przedadopcyjna. Proszę nie wydawajcie Malwy bez wizyty i umowy Quote
majqa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Co dalej w związku z chętnym domkiem? Dograna jest osoba do sprawdzenia? Jeśli wszystko pójdzie dobrze, czy będzie podpisana umowa, a jeśli tak, kto podpisze ją z tą panią? Quote
koosiek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Przyłączam się do pytań Majqi... I mam jeszcze jedno - w ogrodzie, tzn. w budzie? Quote
ketunia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dziewczyny bez umowy i sprawdzenia domku psiaka nikt nie wyda. Rozmawiałam z Panią raz. Jest zdecydowana na Malwę. W przyszłym tygodniu odbędzie się wizyta. Wtedy będzie wiadomo gdzie Malwa będzie mieszkała i na jakich warunkach. Malwa może mieszkać w budzie lub w kotłowni. Quote
irenaka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ketunia napisał(a):Dziewczyny bez umowy i sprawdzenia domku psiaka nikt nie wyda. Rozmawiałam z Panią raz. Jest zdecydowana na Malwę. W przyszłym tygodniu odbędzie się wizyta. Wtedy będzie wiadomo gdzie Malwa będzie mieszkała i na jakich warunkach. Malwa może mieszkać w budzie lub w kotłowni. Kto robi wizytę? Quote
gazzy Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Irenaka na wakacjach byłam bez dostępu do internetu a więc na innych wątkach też mnie nie było ;) Ketunia super by było ! Jakbyś mogła zadzwoń do mnie w wolnej chwili i powiedz co i jak. Wiesz przecież po akcji w marcu (Dog i reszta) jakie jest nasze schronisko. Fotki będą prawdopodobnie jutro :p Quote
ketunia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Wizyta przedadopcyjna w poniedziałek. Wizytę zgodziła się przeprowadzić Florentynka :) Dziękuję :) Quote
ewa36 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ketunia napisał(a):Wizyta przedadopcyjna w poniedziałek. Wizytę zgodziła się przeprowadzić Florentynka :) Dziękuję :) Oj i super :multi: Malwinko znajdź swój domek dziewczynko ! Bardzo dobre wieści :loveu: Quote
Florentynka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Melduję się u Malwy i informuję, że umówiłam się na wizytę przedadopcyjną na środę - poniedziałek mi wypadł, bo jakieś służbowe zawirowanie się zrobiło i mnie nie ma, ale uzgodniłyśmy z panią zainteresowaną adopcją że środa odpowiada obu stronom. Teraz biorę się za czytanie wątku, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę. Quote
Recommended Posts