Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry!!
Pisze z pracy, Chaps mi siedzi na kolanach i dyszy.
Koleżanka przypowadziła swojego płócharta i były prawdziwe szaleństwa.
Dziękuje Wam za ciepłe słowa :loveu:, jaki by się u nas w domu nie zjawił pies, będzie miał jak raju, nawet jeśli nie jest nasz-to pewne.
W weekend byliśmy na działce,Chaps sporo zostawał sam z moja Babcią, i ani przez chwile nie tesknił-taki to wdzieczny pies,hmmm :diabloti:
Coraz bliżej do naszego wyjazdu, i martwie się, bo nie mam nic dla niego, za zabrać go ze sobą nie mam jak...ale martwić się będę pózniej..
W każdym razie bardzo go pokochaliśmy, zdecydowalismy się na jeszcze jedna serie fizjo, żeby mieć pewność, że zrobilismy wszystko co w naszej mocy!
Aha-i Chaps dostał rozciąganą smycz, bo już tak lata, że nie sposób za nim nadażyć.

Pozdrawiamy wszystkie Ciotki!!

Posted

Chaps nie szuka DT, nie ma wogle o tym mowy.
Chcemy mu znaleźć DS, bo nie chcemy żeby wędrował miedzy domami.Na chwilę obecną nie przewidujemy życiowych zakrętów, które nie pozwoliłby nam się nim opiekować.Więc czekamy na DT do oporu!!
Jest mały i jak na nasze warunki dość niekłopotliwy, wiec niech miejsca w DT powedruja dla tych ,które wogle ich nie maja....
Wyjeżdżamy 10czerwca, a wracamy 16 i nie możemy zabrać ze sobą psów, a Chapsa nie mam u kogo przechować na te kilka dni.
Planując wyjazd nie przewidywaliśmy że bedziemy mieli kolejnego domownika.Więc apel, o przytulny i miły kącik na te 6 dni dla Chapskia.Zapewniam,że to my bedziemy bardziej za nim tesknic ,niz on za nami :evil_lol:

Posted

o bieganiu przy rowerze wogle nie ma mowy.
Nadal chodzimy na fizjo, i wczoraj się pytalismy rehabilitanta co z bieganiem, bo on sie rwie do biegu(ślicznie biega!!!), ale powiedział że absolutnie, że musi się oszczędzać, i może robic wieksze dystanse, ale dreptając....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
aha, dzięki. szkoda, bo mam dom szukający psiaka, ale rowerowy.

Pies przy rowerze....to dla mnie bardzo drażliwy temat.....!
Mieszkam przy parko-lesie i różne rzeczy widuję...Czasem za takim 'duetem' puszczam 'panu' wiazankę...:mad:

Ale to nie ten wątek..Podnosze przy okazji....

Posted

Hej!!!

udało nam się załatwić, abu Chaps mogl jechac z nami na pare dni do "wód".
Dziękujemy Wam za zaangażowanie w szukanie DT :)
Szukamy DS, a do tego czasu Chaps pozostanie z nami.
Pływanie w jeziorze dobrze mu zrobi na kregosłup i łapki:multi:

Posted

golf napisał(a):
Hej!!!

udało nam się załatwić, abu Chaps mogl jechac z nami na pare dni do "wód".
Dziękujemy Wam za zaangażowanie w szukanie DT :)
Szukamy DS, a do tego czasu Chaps pozostanie z nami.
Pływanie w jeziorze dobrze mu zrobi na kregosłup i łapki:multi:

czyli szukanie domku na te 6 dni odpadło :lol: nooo super :loveu::loveu:

Posted

Dziekujemy Poker za wpłate :multi:
Nie ja "administruje" kontem Chapsa, więc rownież prosze o potwierdzenie dla Pokera!!!

Chaps ma się świetnie, jest tylko znów troche przeziębiony, ale pozatym czuje się świetnie!!
Wczoraj byliśmy z psami u znakomych,którzy mają 4 psy, i Chaps czuł się jak ryba w wodzie!!
Biegał do bramy ze szczekaniem na równi z pozostałymi.
Jest czujny ;)

Posted

Hej!!!!
po dość długiej nieobecności jesteśmy znowu!
Niestety nie byłam z Chapsikiem nad wodą, tzn Chaps był, ale ja nie byłam...:angryy:
Nie było pływania żabką, "po warszawsku" itp, bo pogoda nie sprzyjała, ale było dokazywanie z psami Gospodarzy, pływanie na żaglówce, motorówce itp.
Chaps dzielnie nosił kapok, nie bał się wody, i wspaniale żeglował!!:lol:
Spał w kajucie, lub siedział niewzruszenie na pokładzie.Nic mu nie przeszkadzało, on też nikomu!
ps.chciałabym wkleic fotki, czy moge liczyć na Waszą Ciotki pomoc?:razz: