ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jejku piekne sa te szorsciaki:) Docent byl twoj juz wczesniej???? bo Gutek to wiem ze oddany . Ja po 21 bede miala szorstkiego w domku(adopcja z dzierzoniowa) Kocham ta rase i zawsze robily na mnie wrazenie zwlaszcza te ocza ich....ehhhh cudo Quote
Wisełka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tak :) Docent jest u mnie od małego :) w grudniu skończy 2 latka :) A jaki piesek jedzie do Ciebie?? Jakiś z dogo??? Pokazuj szybko ;) Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tak jamnik szorstkowlosy z dogo.DZIERZONIOWSKIE SCHRONIKO AZYL. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamniki-w-schronisku-zabierzmy-je-do-domu-dolnoslaskie-143503/[/URL] dropsik jedzie do mnieWCZORAJ BYLAM U NIEGO Drops jest troche podobny do docenta a moi rodzice maja suke taka jak gutek Quote
JoSi Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wisełko, zaglądam z nadzieją znalezienia Gucia w DS... u Ciebie. Warczące jamniki to norma. Moja Ryfka warczy przy wkładaniu i zdejmowaniu kagańca czasami bardzo złowrogo, warczy przy głaskaniu po głowie bo lubi drapanie po szyjce, warczy i szczeka gdy ktoś śmie pogłaskać ją na spacerze. Nigdy nikogo nie ugryzła. Robię z nią wszystko podczas takich porykiwań mówiąc: dobra, dobra gadatliwa babo. Wiesz, już dwa lata minęły jak oddałam Ronię do DS a tęsknota nie minęła. Dalej myślę, że źle zrobiłam ale Frotki i Barbi by nie było. Quote
Wisełka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='deer_1987']jak tam sprawa ds? :D[/quote] Sie zobaczy ;) Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dostałam w ubiegłym tyg wiadomość prywatną. Jest chętna na adopcje Gucia, ale my go nie oddamy!!!! Gustaw zostaje u nas, czyli w swoim domku :loveu: Quote
Poker Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Wisełka']Dostałam w ubiegłym tyg wiadomość prywatną. Jest chętna na adopcje Gucia, ale my go nie oddamy!!!! Gustaw zostaje u nas, czyli w swoim domku :loveu:[/quote] a jednak :multi:, HUUURAAAAAAAAAA :multi::multi::multi: To moze by chętnym na Gucia podsyłać inne jamnisie? Pewnie juz o tym pomyślicie :evil_lol: Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tak, podesłałam link do szczotkopodobnego ;) Quote
AMIŚKA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Wisełka']Dostałam w ubiegłym tyg wiadomość prywatną. Jest chętna na adopcje Gucia, ale my go nie oddamy!!!! Gustaw zostaje u nas, czyli w swoim domku :loveu:[/quote] [B][COLOR=Blue]Ot wiadomość!! Przeciez wiedzialam to od pierwszego postu Twojego jak GUCIOSŁAW znalazł sie wTwoim Domku:roflt::roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/B] Quote
Isadora7 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Wisełka']Dostałam w ubiegłym tyg wiadomość prywatną. Jest chętna na adopcje Gucia, ale my go nie oddamy!!!! Gustaw zostaje u nas, czyli w swoim domku :loveu:[/quote] No i gites, tak miało być teraz jakąś rundkę z moimi trzeba zrobić :) Quote
RUTA93 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Wisełka']Dostałam w ubiegłym tyg wiadomość prywatną. Jest chętna na adopcje Gucia, ale my go nie oddamy!!!! Gustaw zostaje u nas, czyli w swoim domku :loveu:[/quote] Zajrzałam na wątek Gucia po powrocie z krótkich wakacji i od razu taka dobra wiadomość!! Miałam nadzieję, że tak właśnie będzie, ale jak miło o tej decyzji przeczytać :multi:. Szkoda tylko, że w międzyczasie tyle jamników w schronach przybyło.. I tak mało stamtąd ubyło. Chyba miłośnicy jamników znikają niczym dinazaury... Dobrze, że chociaż Gucio może być całkiem spokojny, choć on akurat ten spokój już jakiś czas temu uzyskał. Wielu szczęśliwych lat Wam życzę! Quote
Isadora7 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='RUTA93'][...ciach...]Chyba miłośnicy jamników znikają niczym dinazaury... Dobrze, że chociaż Gucio może być całkiem spokojny, choć on akurat ten spokój już jakiś czas temu uzyskał. Wielu szczęśliwych lat Wam życzę![/quote] Prawdziwi miłosnicy jamników nie znikają, ci znikający to kiepskie podróby :):):). Tylko nas Prawdziwych za mało i przeważnie zajamniczeni. Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 JA TEŻ WIEDZIAŁAM ŻE GUTEK ZOSTANIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TAK WALCZYŁAM ZE SOBĄ, JAK DAM SOBIE RADE Z DWOMA......... KWESTIA FINANSOWA.... NO COŻ. DOCEK WŁAŚNIE WLAZŁ MI NA KOLANA ŻEBY POMÓC MI PISAĆ TĄ WIADOMOŚĆ.. [B][COLOR=red]TEŻ SIĘ CIESZY[/COLOR][/B] :loveu: Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A JAK CIESZY SIĘ DOPIERO GUSTAWEEEEEEEEEEEK :loveu: :loveu: :loveu: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=BZ7zgZh2FS4[/URL] Quote
Wisełka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Docent, mimo że już ma starszego brata Gucia, nadal dopinguje innym biednym zwierzaczkom i bacznie ogląda Animal Planet trzymając kciuki żeby inne pieski też znalazły swoje przyrodnie rodzeństwo!!! :p [url=http://www.youtube.com/watch?v=XJWCc3DR_pQ]YouTube - Docek mimo że już ma starszego brata, nadal nie jest obojętny na cierpienie innych zwierzątek![/url] Quote
yunona Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cieszę się niezmiernie, że wreszcie oficjalnie wykrztusiłaś , że Guciolek zostaje na stałe.:multi::multi::multi: . Wszystko co się działo na tym wątku na to wskazywało więc wszyscy czekali na oficjalną deklarację. :nerwy: Wszyscy uważamy, że tandemiki są najlepsze.:lol: :eviltong: G R A T U L A C J E Wisełko i ucałowania z myziankami dla:calus::glaszcze::cool2::Rose: Docka i Guciolka . Quote
Wisełka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='AMIŚKA'][B][COLOR=blue]Ot wiadomość!! [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Przeciez wiedzialam to [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]od pierwszego postu Twojego[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]jak GUCIOSŁAW[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]znalazł sie wTwoim Domku:roflt::roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/B] [/quote] Hahaha, Gucio, Gutek, Guciolek, Gustaw, Gustawek........... ale GUCIOSŁAW - tego chyba jeszcze nie było :grin::grin::grin: Quote
Wisełka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Wyjeżdżamy na działkę w niedziele i wracamy ok 2 września :multi: :multi: :multi: Przyszła pora na wspólne urlopowanie całej trójki :p Quote
Isadora7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Wisełka']Wyjeżdżamy na działkę w niedziele i wracamy ok 2 września :multi: :multi: :multi: Przyszła pora na wspólne urlopowanie całej trójki :p[/quote] No to liczymy na duuuuuuuuuuużo zdjęć Quote
Recommended Posts