Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Isadora7'] Kurcze chyba trzeba jakieś spotkanko moje + twoje i leni356 (w końcu obiecała jamnicze przedszkole) No właśnie :) Zapraszamy do nas i naszego domowego bałaganu /delikatnie mówiąc :evil_lol:/. My autobusami podróżować nie potrafimy, a autka nie mamy /i nie chcemy mieć bo boję się prowadzić :oops:/ Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 leni356 napisał(a):Jeśli Guciołek miałby szansę na taki domek to na pewno pomożemy :loveu: A przegubowców możesz u mnie zostawiać jak wyjedziesz.. ja chętnie poniańczę Jesteś pewna z tym przedszkolem?? :lol: :lol: :lol: A przyjedziesz po nich nawet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To się nazywa wykorzystywanie sytuacji co nie?? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełka napisał(a):Jesteś pewna z tym przedszkolem?? :lol: :lol: :lol: A przyjedziesz po nich nawet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To się nazywa wykorzystywanie sytuacji co nie?? :megagrin::megagrin::megagrin: Mam sentyment do jamników, mogą mnie wykorzystać :lol: Choć po śmierci mojego jamnika zarzekałam się że już nie będę mieć jamniołka to jednak mięknę Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełka napisał(a):No właśnie :) Zapraszamy do nas i naszego domowego bałaganu /delikatnie mówiąc :evil_lol:/. My autobusami podróżować nie potrafimy, a autka nie mamy /i nie chcemy mieć bo boję się prowadzić :oops:/ To kiedy? :evil_lol: Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 leni356 napisał(a):To kiedy? :evil_lol: A kiedy chcesz???? :razz: Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełka napisał(a):A kiedy chcesz???? :razz: Do niedzieli jestem poza Wwą, potem już jestem. A Isadora? :razz: Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 leni356 napisał(a):Do niedzieli jestem poza Wwą, potem już jestem. A Isadora? :razz: Szkodencja bo myślałam o najbliższej sobocie :p Na pewno w jakiś weekend! W tygodniu to nie dam rady :roll: Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełka napisał(a):Szkodencja bo myślałam o najbliższej sobocie :p Na pewno w jakiś weekend! W tygodniu to nie dam rady :roll: No to kolejny weekend :p Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mama wzięła rachunek od weta za Gućka, ale zapomniała o rymadylu więc jest niekompletny. Nie będe już szła i uzupełniała tego, musicie mi wierzyć na słowo :p Quote
danka1234 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełko podaj numer konta do przelewu na Gucia. Quote
iwa77 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [SIZE="5"]Danuśka podaj proszę numer konta jamniczej skarpety - Pani która wspiera grosikiem Wisełkę / Guciolka:multi: wyraziła również chęć zasilenia jamniczej skarpetki :multi: Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 danka1234 napisał(a):Wisełko podaj numer konta do przelewu na Gucia. Zaraz będzie na prywatnej :lol: Quote
danka1234 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wisełka napisał(a):Zaraz będzie na prywatnej :lol: Z jamniczej skarpety poszło dla Gucia 150zł. Quote
Wisełka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 danka1234 napisał(a):Z jamniczej skarpety poszło dla Gucia 150zł. Dziękujemy :loveu: Jestem w trakcie tworzenia Bazarku na potrzeby Gucia i Jamniczej SKarpety :) Jak skończę to zapraszam... pewnie już jutro :D Quote
iwa77 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 danka1234 napisał(a):Iwus wysłałam Ci pw odnosnie konta. dziękuje Danusiu :p - już podałam numer konta naszej kochanej Pani sponsorce :loveu: Quote
Wisełka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 !!!ZAPRASZAMY NA GUĆKOWY BAZAREK!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-esprit-reebok-tatuum-zara-kolczyki-na-gucia-skarpetke-do-20-07-godz-20-a-141697/#post12592642 Quote
JoSi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No i widzisz Wisełko, spelniło się Twoje marzenie. Docent wygląda jak Ryfka. Nie wyobrażam sobie, jak teraz Docent może zostać jedynakiem, kto będzie Gucia wylizywał. Waży Gucio trochę za dużo, powinien do 10 kg dla dobra jego kości. Radzę Ci nie zostawiaj suchego pokarmu, jamnik czym starszy tym większy odkurzacz. Quote
Wisełka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 JoSi napisał(a):No i widzisz Wisełko, spelniło się Twoje marzenie. Docent wygląda jak Ryfka. Nie wyobrażam sobie, jak teraz Docent może zostać jedynakiem, kto będzie Gucia wylizywał. Waży Gucio trochę za dużo, powinien do 10 kg dla dobra jego kości. Radzę Ci nie zostawiaj suchego pokarmu, jamnik czym starszy tym większy odkurzacz. Kochana ja mu nic nie zostawiam, wsunąłby wszystko!!!! Dostaja 2x dziennie jedzenie ale mniejsze porcje :) Gucio dostaje mniej w ogóle niż zalecana dawka dzienna bo zauważyłam że ma gorszą przemianę materii. Wet powiedział że Gucio jest w tej chwili akurat. On ma ogromnyyyy łeb, wielkieeee zębiska - to też trochę waży hihihhi Quote
leni356 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 JoSi napisał(a):jamnik czym starszy tym większy odkurzacz. To prawda :evil_lol: Quote
Wisełka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No Gucio to potrafiłby zjeść tone jedzonka, tyle że ja mu nie pozwalam, bo już by brzuchem po ziemi szurał :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a co będzie po kastracji? ;) proponuje karme bezzbożową.. u mnie Rufus na karmie light (Acana) nie schudł a na bezzbożowej od razu :razz: Jedzą Acanę Pacyfica ale wiem ze są inne smaki...chyba seria grasslands. Quote
Wisełka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 rufusowa napisał(a):a co będzie po kastracji? ;) Po co mu kastracja :evil_lol: Gustaw nie będzie miał dzieci, woli chłopców /czt. Docenta/ :lol: :lol: :lol: Quote
rufusowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wisełka napisał(a):Wybacz ale ta karma to nie do mojego domu, ja nie znosze smrodu karm z ryb, bleeeee :p Damy sobie radę :lol: no przecie mowie ze ma inne smaki :mad: :eviltong: aż musiałam poszukać :roll: KATANI Karmy dla psów, karmy dla kotów, Royal Canin, Bosch, Eukanuba, Fish4Dogs, diety ACANA GRASSLANDS - adult :p Quote
Wisełka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 rufusowa napisał(a):a co będzie po kastracji? ;) proponuje karme bezzbożową.. u mnie Rufus na karmie light (Acana) nie schudł a na bezzbożowej od razu :razz: Jedzą Acanę Pacyfica ale wiem ze są inne smaki...chyba seria grasslands. Wybacz ale ta karma to nie do mojego domu, ja nie znosze smrodu karm z ryb, bleeeee :p Damy sobie radę :lol: Quote
Recommended Posts