Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']O kurcze, ale news :multi:

A takimi małymi literkami napisałam ;)

No to wspierać i podnosić bazarek :diabloti: żeby nam na życie nie zabrakło :evil_lol:

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']A takimi małymi literkami napisałam ;)

No to wspierać i podnosić bazarek :diabloti: żeby nam na życie nie zabrakło :evil_lol:

Ale my tu wszyscy czekamy na taki news, więc nawet jakbyś morsem puściła to byśmy wychwycili :evil_lol:

Będziemy podbijać, ale do piątku bo potem mnie nie ma tydzień.
Nie damy Guciowi głodować :lol:

Posted

W pokoju mam 2 fotele. Do tej pory 1 był mój a 2 Docka... oczywiście jak znikałam z pola widzenia Docentus zajmował mój. Teraz chłopaki muszą się dzielić. Zazwyczaj wygląda to tak że w momencie kiedy Gucio zajmie mu miejsce to Docent kładzie się na moich kolanach. Dziś było inaczej, Docek stwierdził że Gustaw nie może "bezczelnie" zajmować jego miejsca i dla niego musi się tam znaleźć kawałek, nawet jeśli musiałby się nieco na niego położyć i wyglądało to tak:

fotki robione ok 30 min temu :p

Posted

Ale co podkłądają? Zabawki?? GUcio to w ogóle nie potrafi się bawić :razz: Rzucam zabawkę Docentowi a Gucio biegnie razem z nim ale do pyska nie weźmie.
W nocy Docenty nie podkłada, ale jak nieraz w dzień łapiemy drzemkę to Docek potrafi wpakować się z zabawką do łóżka. Przekręcam się i tylko słyszę: Piiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: albo ma jeszcze takie 2 zabawki które wydają dziwaczny głos jak: kwaaaa /czy jakoś tak/.
Jak był malutki to jego ulubioną zabawką był taki piesek /9-11cm/

Mama nazwała go Snoopy i do dziś DOcent reaguje gdzie jest Snoopy tzn. gdzie jest zabawka :p A tej ch... zabawki ostatnio nigdzie dostać nie mogę... była na prawdę wytrzymała /miał już 4 szt./ i taka fajna bo akurat do pyska się bez trudu mieściła :razz: Może ktoś wie gdzie mogę taką dostać?? W sklepach internetowych oferują taką zabawkę ale potem piszą że brak :(

A ten piesek ze zdjęcia żótly to akurat jakoś cicho piszczy :) Kupiłam mu ostatnio 2 zabawki piszczące z latexu i jedna przetrwała 10 min a druga 5 :/ Gdzie jest "snoopy"??

Posted

A ja w niedziele zamknęłam Gucia w szafie :diabloti: Hahaha
Nie wiem dlaczego ale on zawsze pakuje się do szafy jak ją otworzę, ogólnie nie ma tendencji do chowania się, może kiedyś ktoś mu kazał siedzieć...
Siedzę sobie w pokoju i nagle słyszę popiskiwanie cichutkie, rozglądam się - Docent jest koło mnie, a więc to Gutek. Idę więc szukać Gustawa, otwieram szafę i wyłazi takie kudłate z merdającym ogonkiem! Jak mi się go żal zrobiło!!!
Nie zauważyłam że tam siedzi jak zamykałam szafę :shake:

Posted

Jejku piekne sa te szorsciaki:) Docent byl twoj juz wczesniej???? bo Gutek to wiem ze oddany . Ja po 21 bede miala szorstkiego w domku(adopcja z dzierzoniowa)

Kocham ta rase i zawsze robily na mnie wrazenie zwlaszcza te ocza ich....ehhhh cudo

Posted

Wisełko, zaglądam z nadzieją znalezienia Gucia w DS... u Ciebie.
Warczące jamniki to norma. Moja Ryfka warczy przy wkładaniu i zdejmowaniu kagańca czasami bardzo złowrogo, warczy przy głaskaniu po głowie bo lubi drapanie po szyjce, warczy i szczeka gdy ktoś śmie pogłaskać ją na spacerze. Nigdy nikogo nie ugryzła.
Robię z nią wszystko podczas takich porykiwań mówiąc: dobra, dobra gadatliwa babo.
Wiesz, już dwa lata minęły jak oddałam Ronię do DS a tęsknota nie minęła. Dalej myślę, że źle zrobiłam ale Frotki i Barbi by nie było.