dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='agabass']farbowana podszyta lisem hehehe[/quote] hehehe a Ty zreszta czemu tu zagladasz jak ja Cie wlasnie reklamuje ;) nic sie przed nie nie uchowa :D Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [b]agabass[/b]-od dziś chodzisz po słońcu bez nakrycia głowy, używasz Timotei z rumiankiem itp. i jesienią będziemy mieli sesję z blondynką 8) Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='agabass']niezamierzone filowanie hehe[/quote] tioa mowisz a wyglada jak celowe namierzanie ;) :lol: Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka'][b]agabass[/b]-od dziś chodzisz po słońcu bez nakrycia głowy, używasz Timotei z rumiankiem itp. i jesienią będziemy mieli sesję z blondynką 8)[/quote] dopiero zamierzam przewarbować łepetynę choć sama nie wiem bo słońca tyle, ze zaraz się rozjaśnię, ale już odrosty szaleją, a i może bym ścieła włosy tak myślę po zabiegi fryzjerskie Gomeza doprowadzają mnie czasem do szału Quote
agabass Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 zapraszam ty też masz kitkę jak będziesz wpadać to jakoś to przeżyje a i nie zetnę się na łyso raczej podetnę trochę Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='agabass']zapraszam ty też masz kitkę jak będziesz wpadać to jakoś to przeżyje a i nie zetnę się na łyso raczej podetnę trochę[/quote] hihii ale Gomez ostatnio olewal moja kite wolal kite Skero ;) :lol: no ja mysle ze nie na zero sie obetniesz bo wtedy ja nie wiem ;) Quote
sh_maniak Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sh_maniak']Wind chciałam cię zapytac jako profesjonalistki co sądzisz o tej fotce ......... :roll: [img]http://img297.imageshack.us/img297/3568/50lz.jpg[/img][/quote] ja z fotografia nie mam nic wspolnego ale powiem ze ta fota jest rewelacyjna :D moim skoromnym zdaniem :D[/quote] dzięki :oops: i wind też :oops: Quote
Wind Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 [url=http://www.pbase.com/a_wind/image/45824004]Niebieskooka Ka-Ka[/url] Jutro kolejne zdjecia :-) Serwer sie zbuntowal i wiecej dzisiaj nie przyjmie :( Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 o dzizys jaka piekna fota jaka SLICZNA Truskawa a raczej Bratek ;) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Guest bernulka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Super niebieskooka piękna Ka-Ka :):) paździoszki Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 hihi.... od jutra noszę soczewki w kolorze blueeeeeee :bigcool: Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='Ka-ka']hihi.... od jutra noszę soczewki w kolorze blueeeeeee :bigcool:[/quote] hehehe mowisz :D Quote
Ka-ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='dbsst']Ka-ka napisał: hihi.... od jutra noszę soczewki w kolorze blueeeeeee hehehe mowisz [/quote] niom, jeszcze przez lato, jak zmienię Timotei z henną na Timotei z rumiankiem i polatam po słońcu, to sie że mnie blandina zrobi (moje włosy strasznie szybko sie w lato same rozjaśniają :hmmmm: ) i wtedy soczewki niebieskie powinny pasować, jak ulał 8) :lol:[/quote] Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 a po co Ty chcesz byc blondynka??????????? :o ..ja pol zycia walczylam z tym kolorem wlosow tak,ze teraz mi wypadaja od farb rozniastych :roll: ...KaKa,Wind-fotka rewelacja :P :D Quote
Guest bernulka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja jestem bloddinka i pomimo wszystkich kawałów lubie swój kolorek. :D paździoszki Quote
Ka-ka Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja nie chcę być blondynką..... ja [b]z natury [/b]mam ciemny blond, który w dodatku łatwo sie rozjasnia w lato :wink: tylko nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam kompletnie nie podkolorowane (chociażby szamponami) włosy :D:D:D :hmmmm: rozjaśniania nie chcę-szkoda mi włosów 8) :lol: Quote
Recommended Posts