Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[b]adda,[/b]

Masz racje :-) Na plytce sa tylko fotki publikowane :-)

[b]
ryba-pila,[/b]

Przejzalas mnie 8)

Co do kolorow wlosow, to na zdjeciach jest taki jaki ma Ka-Ka przy doswietleniu ich blyskiem 5750 kelwinow :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt, mam coś z oczami... :oops: Nie jest brunetką, po ostatnim B&W zdjeciu tak mi się siakoś zapamiętało :roll:

Ale blondynką też nie jest ! :lol: :wink:

Posted

[quote name='adda']
To Ka-ka nie jest blandina? :o[/quote]

Jakos na blandine nie wyglada... Ale to tak naprawde nigdy nic nie wiadomo. Poza tym brunetki sa teraz w modzie, wystarczy spojrzejc na jakiekolwiek pokazy misek. Ja np chcialabym miec poludniowa urode Addy ale nic mi po tym, nie dane mi bylo. hehhehe 8)

Posted

[b]Wind[/b] :o gdybym nie wiedziała, że to Kamila, to w życiu bym jej na tych fotkach nie pozała :o Kiedy ją widziałam, to taka grzeczna dziewczyneczka była, a tutaj :o

Normalnie opadała mi szczena :eek2:
Z zachwytu, rzecz jasna :D

[size=6][color=red][b]Gdzie reszta fot[/b][/color][/size] :question: :question: :question:

Posted

[b]asher,[/b]

Gdy Kamila weszla do studia to tez na taka grzeczna i spokojna wygladala ;)

A reszta fot? Jest! W szufladzie ;) :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Jak mnie dawno tu nie było :wink:

I od razy z pytaniem do Wind odnośnie zdjęć, czy myslała juz nademną :oops:[/quote]

:D :D :D Cierpliwosci :-)

Posted

[quote name='ryba-pila'][b]adda [/b]ty masz juz chody, wiec usmiechaj sie SZEROKO :D :D :D[/quote] Kiedy Wind go ukrywa (no, sama bym ukrywała taki towar :wink: :D ) i do kompa nie dopuszcza :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='ryba-pila'][b]adda [/b]ty masz juz chody, wiec usmiechaj sie SZEROKO :D :D :D[/quote] Kiedy Wind go ukrywa (no, sama bym ukrywała taki towar :wink: :D ) i do kompa nie dopuszcza :evilbat:[/quote]

[b]adda,[/b]

Ty mi tu chlopa nie psuj ;) Przeca wiesz, ze takie slowa dzialaja na facetow jak sterydy na miesnie :lol:

Posted

[b]Wind[/b], no normalnie chyba ci zrobie włam do tej szuflady i nawet twój pies obronny mnie nie powstrzyma :evil:

Że tak zoffuję - widziałam w mojej okolicy kilka ogłoszeń o mieszkaniach - zapisać ci numery?

Posted

[quote name='Wind'][quote name='sh_maniak']Jak mnie dawno tu nie było :wink:

I od razy z pytaniem do Wind odnośnie zdjęć, czy myslała juz nademną :oops:[/quote]

:D :D :D Cierpliwosci :-)[/quote]

cięzko :wink:

Posted

[quote name='Wind'][b]adda,[/b]
Ty mi tu chlopa nie psuj ;) Przeca wiesz, ze takie slowa dzialaja na facetow jak sterydy na miesnie :lol:[/quote]
Myślisz, że się tutaj dokopie? :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind'][b]adda,[/b]
Ty mi tu chlopa nie psuj ;) Przeca wiesz, ze takie slowa dzialaja na facetow jak sterydy na miesnie :lol:[/quote]
Myślisz, że się tutaj dokopie? :roll:[/quote]

Sadze, ze to jest to wielce mozliwe :roll: ;)

Posted

[quote name='Wind']Sadze, ze to jest to wielce mozliwe :roll: ;)[/quote]
O kurka :roll:
No to dla dobra sprawy: [b]TZ-Wind[/b], wcale nie jesteś towar :lol: :lol: :lol:

Posted

co się działo z naszą DGM :cry:

[b]Wind[/b], bardzo dziękuje za miłe spotkanko 8)

Wind się nie przyzna, ale w kość dałam-ja tu mam być poważna i patrzyć "porządliwie" a ja się chichram od ucha do ucha :lol: :lol: :lol: ale cóż ja na to poradzę :hmmmm: zawsze sie śmieję nie wtedy, co trzeba :D

[b]asher[/b], ja grzeczna?? hehe....zwłaszcza, jak sie do piffka dorwałam i po nocach wracałam 8)

Posted

[quote name='Ka-ka'][b]asher[/b], ja grzeczna?? hehe....zwłaszcza, jak sie do piffka dorwałam i po nocach wracałam 8)[/quote]

Ale ja nie twierdzę, że ty jesteś grzeczna dziewczynka, ty WYGLĄDASZ jak grzeczna dziewczynka 8)

Posted

[quote name='ryba-pila'][quote name='adda']
To trzeba się uśmiechać do [b]TZ-Wind[/b] :D[/quote]

[b]adda [/b]ty masz juz chody, [b]wiec usmiechaj sie SZEROKO[/b] :D :D :D[/quote][url=http://img286.echo.cx/img286/8410/addzia7bh.gif]Adda[/url] ja Ci pomoge :roll:

Posted

Ktoś sie nie bał i pozbawił mnie powiadomien z tego tematu!!! Ale juz nadrobiłam..cudne fotki Kamili!

Czekam jeszcze na te szufladkowe...

Posted

[quote name='Evelina'][url=http://img286.echo.cx/img286/8410/addzia7bh.gif]Adda[/url] ja Ci pomoge :roll:[/quote]
Ha ha ha ha, już widzę [b]TZ-Wind[/b] jak w te pędy ucieka od takiego uśmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: