Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind']Evelina,

Na swietna Ka-Ka kazdy rozmair .jpg jest za maly ;)[/quote]Masz racje, ale co zrobic jak strona mi sie rozjezdza, co wcale nie jest swietne :lol:

Posted

[url]http://i.pbase.com/v3/84/572484/1/45471050._MG_3587xxx_bwy.jpg[/url]

niesamowite!!!.ale jak to na koniec???????????Na pewno cos tam jeszcze masz...czuje niedosyt :P

Posted

[quote name='Wind']No to na koniec

B & W & R

[url]http://i.pbase.com/v3/84/572484/1/45471050._MG_3587xxx_bwy.jpg[/url][/quote]

a to jest 100-tne zdjęcie? :o

Posted

[b]Ewelina,[/b]

No tak, ja te 500 pikseli przy mojej rozdzielczosci 1280 na 1024 to widze, jak malutkie ikonki :lol:

Ale podziwiam Cie :-) Szybka jestes :-) :D BRAWO :-)

Posted

Bardzo nam przykro [b]Wind[/b], ze z obiecanych (poniekad przeze mnie :evilbat: ) stu zdjec - sa tylko 4.... Boska [b]Ka-ka [/b]pewnie tez niepocieszona, chyba ze dostala od Ciebie tajemnicza plytke i sama rozpowszechni reszte fot....

A te truski takie apetyczne - dobrze komponuja sie z ustami modelki plus zolte, sloneczne :bigcool: tlo - fajnie to [b]Wind [/b]sobie wymyslilas

BTW: Sama ide zaraz zjesc na kolacje wielka porcje trusek z makaronem i jogurtem nat.

Posted

[quote name='adda'][quote name='Wind']Sesyjka byla krotka [/quote] Krótka nie krótka, na pewno natrzaskałaś milion fot 8)[/quote]

Tiaaaa ... milion :evil: Zalewie seteczke :lol:

Posted

[b]ryba-pila,[/b]

Ka-Ka jeszcze zadnej foty nie wiedziala :roll: To jest premiera Jej zdjec :-)

Smacznego! Slodkich truskawek zycze :-)

Posted

[quote name='ryba-pila'] chyba ze dostala od Ciebie tajemnicza plytke i sama rozpowszechni reszte fot....[/quote] Na płytce Ka-ka dostanie tylko te fotki, które wklei Wind :roll: Tak było u mnie :roll: