Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha się okaże - ja to mam nie od psa - bo moje akurat jednym palcem trzymam :lol: :lol: :lol: tak już mam no i kiedyś siłownia troszkę, choć teraz to mi się mięśnie ukryły ale siła została :lol: :wink:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Waszka-ja ci dam swoje 3 leosie na zlocie :wink: ...one co prawda uczone ale w grupie sie nie sluchaja :wink: .ja tez na silownie chodzilam i jestem dosc silna baba-ale ledwo co juz daje rade wariatom :roll:

Posted

Przerywnik w pogaduszkach, czyli psy na dzisiejszych Zawodach Agility w Forcie :-)

[url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=24523&postdays=0&postorder=asc&start=15]Zdjecia z Zawodow[/url]

Posted

[quote name='Wind']Poswiata,

Na pewno! Tylko, ktorych i czy wyrazaja ochote :-)[/quote]
Najlepiej wszystkich których jeszcze nie "spigułkowałam" :lol: , byłoby fajnie. A co do ochoty............ hm.......... reszty nie pytałam o zgodę........... to sama nie wiem :hmmmm:

Posted

Poświata wklejaj najwyżej posiedzimy razem bo ja też miałam iść do paczki za coś już nie pamietam za co, ale Lazy miała słać mi paczki :D

Posted

A co mi tam.
Ja tam się nie przejmuję, jak narazie na tyle "pigułkowych"osób jeszcze nikt mnie nie opitolił :P .
Nie licząc tych co im się fotki nie podobają :wink: .
Poza tym wyjeżdżam, a jak zrobi się gorąco, to najwyżej nie wróce, tylko o azyl na miejscu poproszę :lol: :roll: .

Posted

[quote name='Poświata']A co mi tam.
Ja tam się nie przejmuję, jak narazie na tyle "pigułkowych"osób jeszcze nikt mnie nie opitolił :P .
Nie licząc tych co im się fotki nie podobają :wink: .
Poza tym wyjeżdżam, a jak zrobi się gorąco, to najwyżej nie wróce, tylko o azyl na miejscu poproszę :lol: :roll: .[/quote]
o i takie podejscie do sprawy bardzo mi sie podoba :lol:

Posted

[quote name='daga10011']kryminal sie szykuje :lol: :lol: :lol: .Poswiata spoko-na dgm chyba nie ma takich zlych ludzi coby cie do paki wsadzili :lol:[/quote]
To się okaże, jak już wszyscy się siebie w pigułkach dopatrzą :shocked!: :eek2: :stupid: 0X :snipersm: itp., itd...........

Posted

[b]Poświata[/b], a teraz takie hasło jest popularne "pamiętaj, nie jesteś anonimowy w internecie :evilbat: "

to wiesz, zawsze można podpiąć :wink:

[b]PIKA[/b]-a ile Twoja sunia waży?? bo moja umięśniona wkurzona suka 42 kg wobec wychudzonego i osłabionego leczeniem wkurzonego Prestona 42 kg, to bułka z masłem 8) co facet, to facet ..... :wink:

[b]malawaszka[/b]-no kurczę, to ja juz nie wiem.....:hmmmm: wiesz, chyba się zaczynam Ciebie troszkę bać, mimo wszystko. tak pod jednym dachem z Tobą :o chociaż ja, to niska jestem...więc zawsze łatwiej mi siakiś unik zrobić, albo coś :lol: to może ja jednak z psem przyjadę..... 8)

[b]Wind[/b]-już się wypowiedziałam w stosownym miejscu 8) ale jeszcze raz poproszę. plissss.....jakies fotki Cecilki (jeśli ją dobrze rozpoznałam)

Posted

Gdy Dogomania lenila sie na maksa i odmawiala wspolpracy ja z Ka-Ka ciezko, ale krotko pracowalysmy :-)

Mysle, ze czas dopelnic sezon na truskawki ;)

[url]http://i.pbase.com/v3/84/572484/1/45470957.2y.jpg[/url]