Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:o :o

Cuuudne!! :P :P :angel:

Ale zdecydowanie najbardziej podoba mi się seria B&W, chociaż wszystkie są śliczne. :angel:

Szkoda, że już nie ma więcej zdjęć... :(

To która Dogomaniaczka następna w kolejce? :wink:

Posted

[quote name='Wind'][b]Olund,[/b]

Czytalas moze posty [b]dbsst, Coli i addy[/b] przed sesja ze mna? Nie? To przeczytaj!
Kazda twierdzila, ze sie NIE NADAJE :lol: A potem tak na fotach wychodza, ze oczu oderwac nie mozna :-)[/quote]

hihi.....Moich postów przed sesją nie ma :lol: Nie miałam czasu do namysłu nawet na sesję :wink: ....Rano dowiedziałam się o tym wszystkim, w ciągu dnia byłam w pracy, a po pracy do domu, spakować się i do studia. Przyznaję jednak, że w pracy czasami się zapominałam....i zastanawiałam jak to wszystko będzie wyglądało.

Posted

[quote name='adda'][quote name='Cola']tytuł Demi :) [/quote] Zapomniałam napisać, że Demi to najulubieńsza aktorka mojego TZ :roll:[/quote]

Nawet jesteś do niej trochę podobna...szczególnie w koszuli. Mój TZ też tak twierdzi :)

Posted

[quote name='Cola']Nawet jesteś do niej trochę podobna...szczególnie w koszuli. Mój TZ też tak twierdzi :)[/quote] Hi hi, przydałoby się tak ja wiem... z dziesięć procent dochodów Demi... :roflt: pieski dostałyby większą działkę do brykania :smokin:

Posted

hihi...kto by nie chciał 10% dochodów gwiazdy :wink: Ja też bym z chęcią wyniosła się do domku z wileką działką i powiększyła stadko zwierzaczków :D

Posted

[b]Wind Kochana, Adda[/b] - jestescie boskie!!! Piekna modelka i wspanialy fotograf!!
Myslalam o Was bardzo w piatek .......a teraz wchodze i taka niespodzianka!!!! Zdjecia po prostu BOSKIE
:buzi:
BEATKO - jestes prawdziwa artystka!!! I faktycznie Demi to trafione porownanie :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Wpadłam sobie na chwilę, zobaczyłam i....... :eek2: tak mi zostało.
Nie mogę podźwignąć szczęki z podłogi.
[b]Adda[/b] brak mi słów, co uwierz, rzadko się zdarza :o :P .
F A N T A S T Y C Z N I E!!!
[size=6]Ja ponawiam pomysł zrobienia kalendarza z Dogomaniaczkami w celu zbiórki pieniędzy na biedne pieski !!![/size]

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Wpadłam sobie na chwilę, zobaczyłam i....... :eek2: tak mi zostało.
Nie mogę podźwignąć szczęki z podłogi.[/quote] Uważaj, bo się Dymek dorwie :lol:
[quote][b]Adda[/b] brak mi słów, co uwierz, rzadko się zdarza :o :P .[/quote] Takaś gadatliwa? :o :lol:
[quote][size=6]Ja ponawiam pomysł zrobienia kalendarza z Dogomaniaczkami w celu zbiórki pieniędzy na biedne pieski !!![/size][/quote] To szukajmy wśród dogomaniaków kogoś z firmą poligraficzną :roll: No i nie wiem co na to Wind, jakieś prawa autorskie, coś... nie znam się :oops:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata']Wpadłam sobie na chwilę, zobaczyłam i....... :eek2: tak mi zostało.
Nie mogę podźwignąć szczęki z podłogi.[/quote] Uważaj, bo się Dymek dorwie :lol: [/quote]
Na scęście śpi sobie w sufladzie w drugim pokoju :D .

[quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata'][b]Adda[/b] brak mi słów, co uwierz, rzadko się zdarza :o :P .[/quote] Takaś gadatliwa? :o :lol: [/quote]
Noooo, małomówna raczej nie jestem :oops: :lol: .
[quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata'][size=6]Ja ponawiam pomysł zrobienia kalendarza z Dogomaniaczkami w celu zbiórki pieniędzy na biedne pieski !!![/size][/quote] To szukajmy wśród dogomaniaków kogoś z firmą poligraficzną :roll: No i nie wiem co na to Wind, jakieś prawa autorskie, coś... nie znam się :oops:[/quote]
Wind ma tu najważniejszy głos, fotki byłyby tylko jej autorstwa, można pomyśleć, kwiecień dopiero, czasu sporo :P .

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Na scęście śpi sobie w sufladzie w drugim pokoju :D .[/quote] Śni o towarzyszu? :angel:

[quote]Noooo, małomówna raczej nie jestem :oops: :lol: .[/quote] Naprawdę? To musimy się trochę powymieniać, bo mój TZ twierdzi, że za mało mówię :lol:
[quote]Wind ma tu najważniejszy głos, fotki byłyby tylko jej autorstwa, można pomyśleć, kwiecień dopiero, czasu sporo :P .[/quote] To czekamy co powie Wind :roll:

Posted

[quote name='Adda'][quote name='Beata&Poświata'] Na scęście śpi sobie w sufladzie w drugim pokoju.][/quote]
Śni o towarzyszu? :angel: [/quote]

Eeee, chyba nie ma pojęcia co mu pańcia szykuje. Chociaż kto wie, ile te koty tak naprawdę wiedzą, tylko udają że nie. Od dwóch nocek Dymcio nie przyłazi na mizianie :-? .

[quote name='Adda'][quote name='Beata&Poświata'] Noooo, małomówna raczej nie jestem :oops: :lol: . [/quote]
Naprawdę? To musimy się trochę powymieniać, bo mój TZ twierdzi, że za mało mówię :lol: . [/quote]
To u nas dokładnie na odwrót ha, ha, ha. Wojtecki mało gada :P . A Ty nie jesteś Ryba czasami???

Posted

[quote name='Beata&Poświata'][ Od dwóch nocek Dymcio nie przyłazi na mizianie :-? .[/quote] Znaczy wie :roll:
[quote]A Ty nie jesteś Ryba czasami???[/quote] Jam Waga 8)

Posted

To dobry pomysł. Ale trza by zebrac 12 dogomaniaczek :wink:

[b]Adda [/b] Nie jestem wariatka mam lustro w domu :D

[b]Wind[/b] Czytałam, czytałam. Czytam wszystkie posty po kolei :) i wierz mi wiem co pisze.

Ja tez obatawiam Korone :D i zrobimy z Koroną lipiec :wink:

Posted

[quote name='Olund']To dobry pomysł. Ale trza by zebrac 12 dogomaniaczek :wink: [/quote] No już kilka jest :D
[quote] [b]Adda [/b] Nie jestem wariatka mam lustro w domu :D [/quote] Yhy...