Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy siwa i dakota dostały przekaz od nescca z mojego bazarku?
jeśli tak, prosże o potwierdzenia na wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/[/URL]
bo musze rozliczyć bazarek.

Posted

[quote name='sleepingbyday']czy siwa i dakota dostały przekaz od nescca z mojego bazarku?
jeśli tak, prosże o potwierdzenia na wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/[/URL]
bo musze rozliczyć bazarek.[/quote]

Melduję, że wpłynęło 20 zł .
Dziewczyny dziękują bardzo :loveu:

Posted

Biafra, zerknij na post rozliczeniowy - powinnam go uzupełnić, ale się pogubiłam :roll:

sleepingbyday - 20 zł
nanhoo - 150 zł

[B]czy jeszcze ktoś?[/B]

Posted

Właśnie dostałam dwa wylicytowane obrazki od Biafry.

[SIZE=4][B]BARDZO DZIĘKUJĘ - SĄ UROCZE[/B][/SIZE]

Dziękuję również za dyplom-podziękowanie choć tego nie oczekiwałam - jestem członkiem EMIR-a i praca społeczna na rzecz zwierząt i pomaganie im w każdy możliwy sposób jest dla mnie naturalne i to moja najwieksza życiowa pasja.
Miło jednak zobaczyć, że wiarygodność Waszej organizacji jest bezdyskusyjna, walczę również na co dzień o naszą i wiem, że czasem trudno jest udowadniać, że nie jest się wielbłądem.

Pozdrawiam serdecznie

Katarzyna z Emira

Posted

[quote name='Biafra']Melduję, że wpłynęło 20 zł .
Dziewczyny dziękują bardzo :loveu:[/quote]

biafra, plis, machnij ta wiadomośc na wskazanym przeze mnie wątku :razz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/index4.html[/URL]

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Camaro,
ja zerknelam na post rozliczeniowy i widze, ze ode mnie z bazarku jest 280 zl, ale w to wchodza koszty wysylki obrazka, wiec chyba trzeba by je odjac.[/quote]

tak mi podała Biafra - poczekamy na nią, bo nie znam szczegółów

Posted

[quote name='sleepingbyday']biafra, plis, machnij ta wiadomośc na wskazanym przeze mnie wątku :razz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/index4.html[/URL][/quote]

Machnełam :p

Posted

[quote name='Camara']Biafra, zerknij na post rozliczeniowy - powinnam go uzupełnić, ale się pogubiłam :roll:

sleepingbyday - 20 zł
nanhoo - 150 zł

[B]czy jeszcze ktoś?[/B][/quote]

te 20 zł to jest od nescca za bazarek , który wystawiła sbd
nanhoo jest o.k

Od Kaja i Aza faktycznie powinno być 260 zł. Podałam z kosztami wysyłki.

Jeszcze muszę uzupełnić wpłaty z bazarku, czekam na wyciągi.
Z allegro niestety poszło na konto Ostatniej Szansy, jak coś się uda zrobić to napiszę.

Posted

[quote name='Biafra']
Z allegro niestety poszło na konto Ostatniej Szansy, jak coś się uda zrobić to napiszę.[/quote]

Agnieszka z OS obiecała, że odda :)
Z drugiego allegro wpłaty idą prawidłowo na wasze konto - powinno spłynąć już 100 zł, dzisiaj jeszcze za 30 zł ktoś kupił cegiełki. Prowizję finansuję z innego źródła, więc nic nie trzeba będzie odejmować.

Posted

jak dziewczyy sie miewają?
ja jeszcze robiłam bazarek dla bacy i s-ki, wpadnie troche grosza, ale widze, ze raczej nie zdążę dostac wszystkich pieniędzy (a może?) przed wyjazdem na wakacje, czyli przelew być moż eopóźni sie o dwa tygodnie. no chyba, że dostane resztę jutro. albo dam radę jakoś na net wpaść na wakacjach...
ale kaska będzie na bank, tylko może z opóźnieniem :oops:

Posted

bazarek na boguszyckie kaukazy już działa ;)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/40-tytulow-mega-ksiegarnia-na-boguszyckie-kaukazy-do-10-08-do-22-00-a-143112/#post12705893"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/40-tytulow-mega-ksiegarnia-na-boguszyckie-kaukazy-do-10-08-do-22-00-a-143112/#post12705893[/URL]

zapraszam do licytacji i do windowania w górę bazarku :)

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Jakies nowe wiadomosci o psicach?[/quote]

Stan ogólny dobry- jak na ich wiek.
Większość dnia przesypiają, zwłaszcza w upały.
Wieczorem się ożywiają i są bardzo kontaktowe.

Pilnują zaciekle, zwłaszcza jak pozostale psy obudzą je szczekaniem :evil_lol:.
Ale jak już zauważą intruza, to chcą wylecieć razem z bramką .
Zwłaszcza Siwa szczeka, i szczeka...i szczeka :roll:. Wróg poszedł 15 minut wcześniej a ona dalej szczeka.
Chyba demencja starcza :niewiem:
Trzeba do niej iść, pogłaskać wtedy się uspokaja.

Trochę się męczymy z uszami. Ciągle coś tam się sączy i trzepią głowami.
To już chyba pięta achillesowa kaukazów. Wszystkie mają problemy z uszami. Te które mają kopiowane są w troche lepszej formie, natomiast u kłapouchów jedna masakra.
Mają maść z antybiotykiem, krople i orydermyl ale nie widać końca.

Karma nerkowa bardzo im smakuje. Teraz przeszłyśmy na Trovet, bo robi duże chrupki. Te malutkie z Royala fatalnie im się je. Musiałam dawać więcej mokrej karmy, zeby to jakoś przykleić. Akurat pasowały na dziury między zębami i wszystko wypadało :evil_lol:

Dakota cały czas przybiera na wadze.
Zwłaszcza rośnie jej szyja i klatka piersiowa.
Jest bardzo nieproporcjonalna. Wygląda jak koślawy pitbull :diabloti:

Siwa jak była szczupła tak została :shake:
Sierść też jej wolniej odrasta.

[SIZE=5][COLOR=darkred]Dziękuję wszystkim za Krakvet :Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkred]Dzieki Wam przez jakiś czas nie będzie problemu ze specjalistyczną karmą :loveu:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Ewa i flatki'][B]Biafro - [/B]bardzo, bardzo cieszę się, że głosowanie dogomaniaków pomoże psom i Tobie tym samym.
Jednak jesteśmy silni :lol:[/quote]

Jesteśmy, jesteśmy :loveu:
Bardzo duża zasługa także forum miau :multi:

Posted

Bardzo Was proszę, zajrzyjcie do niej :oops::oops::oops:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/przejechal-ja-bus-wlasciciel-za-kare-ja-zamknal-143436/#post12732642[/URL]

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/COLOR][COLOR=Red]
[/COLOR][COLOR=Red]....sytuacja jest tragiczna!!!!....[/COLOR][/B][/SIZE]

Pod Częstochową została znaleziona[B] [SIZE=3]UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli.[/SIZE]..[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

[SIZE=4][B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B]
[/SIZE]
Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!
[SIZE=5][B]PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!![/B][/SIZE]

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!..[SIZE=3][COLOR=Red][B].tym psom zostajemy tylko my!!![/B][/COLOR][/SIZE]