sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 czy siwa i dakota dostały przekaz od nescca z mojego bazarku? jeśli tak, prosże o potwierdzenia na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/[/URL] bo musze rozliczyć bazarek. Quote
Biafra Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='sleepingbyday']czy siwa i dakota dostały przekaz od nescca z mojego bazarku? jeśli tak, prosże o potwierdzenia na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/[/URL] bo musze rozliczyć bazarek.[/quote] Melduję, że wpłynęło 20 zł . Dziewczyny dziękują bardzo :loveu: Quote
Camara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Biafra, zerknij na post rozliczeniowy - powinnam go uzupełnić, ale się pogubiłam :roll: sleepingbyday - 20 zł nanhoo - 150 zł [B]czy jeszcze ktoś?[/B] Quote
Kaja i Aza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Camaro, ja zerknelam na post rozliczeniowy i widze, ze ode mnie z bazarku jest 280 zl, ale w to wchodza koszty wysylki obrazka, wiec chyba trzeba by je odjac. Quote
kahoona Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Właśnie dostałam dwa wylicytowane obrazki od Biafry. [SIZE=4][B]BARDZO DZIĘKUJĘ - SĄ UROCZE[/B][/SIZE] Dziękuję również za dyplom-podziękowanie choć tego nie oczekiwałam - jestem członkiem EMIR-a i praca społeczna na rzecz zwierząt i pomaganie im w każdy możliwy sposób jest dla mnie naturalne i to moja najwieksza życiowa pasja. Miło jednak zobaczyć, że wiarygodność Waszej organizacji jest bezdyskusyjna, walczę również na co dzień o naszą i wiem, że czasem trudno jest udowadniać, że nie jest się wielbłądem. Pozdrawiam serdecznie Katarzyna z Emira Quote
sleepingbyday Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Biafra']Melduję, że wpłynęło 20 zł . Dziewczyny dziękują bardzo :loveu:[/quote] biafra, plis, machnij ta wiadomośc na wskazanym przeze mnie wątku :razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/index4.html[/URL] Quote
Camara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Camaro, ja zerknelam na post rozliczeniowy i widze, ze ode mnie z bazarku jest 280 zl, ale w to wchodza koszty wysylki obrazka, wiec chyba trzeba by je odjac.[/quote] tak mi podała Biafra - poczekamy na nią, bo nie znam szczegółów Quote
Biafra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='sleepingbyday']biafra, plis, machnij ta wiadomośc na wskazanym przeze mnie wątku :razz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/macie-czas-do-godz-20-00-dzis-koniec-141808/index4.html[/URL][/quote] Machnełam :p Quote
Biafra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Camara']Biafra, zerknij na post rozliczeniowy - powinnam go uzupełnić, ale się pogubiłam :roll: sleepingbyday - 20 zł nanhoo - 150 zł [B]czy jeszcze ktoś?[/B][/quote] te 20 zł to jest od nescca za bazarek , który wystawiła sbd nanhoo jest o.k Od Kaja i Aza faktycznie powinno być 260 zł. Podałam z kosztami wysyłki. Jeszcze muszę uzupełnić wpłaty z bazarku, czekam na wyciągi. Z allegro niestety poszło na konto Ostatniej Szansy, jak coś się uda zrobić to napiszę. Quote
Selenga Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Biafra'] Z allegro niestety poszło na konto Ostatniej Szansy, jak coś się uda zrobić to napiszę.[/quote] Agnieszka z OS obiecała, że odda :) Z drugiego allegro wpłaty idą prawidłowo na wasze konto - powinno spłynąć już 100 zł, dzisiaj jeszcze za 30 zł ktoś kupił cegiełki. Prowizję finansuję z innego źródła, więc nic nie trzeba będzie odejmować. Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jak dziewczyy sie miewają? ja jeszcze robiłam bazarek dla bacy i s-ki, wpadnie troche grosza, ale widze, ze raczej nie zdążę dostac wszystkich pieniędzy (a może?) przed wyjazdem na wakacje, czyli przelew być moż eopóźni sie o dwa tygodnie. no chyba, że dostane resztę jutro. albo dam radę jakoś na net wpaść na wakacjach... ale kaska będzie na bank, tylko może z opóźnieniem :oops: Quote
Camara Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Uzupełniłam i poprawiłam post z rozliczeniami. I jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc dla starych wielkopsic :loveu: Quote
3 x Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 bazarek na boguszyckie kaukazy już działa ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/40-tytulow-mega-ksiegarnia-na-boguszyckie-kaukazy-do-10-08-do-22-00-a-143112/#post12705893"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/40-tytulow-mega-ksiegarnia-na-boguszyckie-kaukazy-do-10-08-do-22-00-a-143112/#post12705893[/URL] zapraszam do licytacji i do windowania w górę bazarku :) Quote
Biafra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Jakies nowe wiadomosci o psicach?[/quote] Stan ogólny dobry- jak na ich wiek. Większość dnia przesypiają, zwłaszcza w upały. Wieczorem się ożywiają i są bardzo kontaktowe. Pilnują zaciekle, zwłaszcza jak pozostale psy obudzą je szczekaniem :evil_lol:. Ale jak już zauważą intruza, to chcą wylecieć razem z bramką . Zwłaszcza Siwa szczeka, i szczeka...i szczeka :roll:. Wróg poszedł 15 minut wcześniej a ona dalej szczeka. Chyba demencja starcza :niewiem: Trzeba do niej iść, pogłaskać wtedy się uspokaja. Trochę się męczymy z uszami. Ciągle coś tam się sączy i trzepią głowami. To już chyba pięta achillesowa kaukazów. Wszystkie mają problemy z uszami. Te które mają kopiowane są w troche lepszej formie, natomiast u kłapouchów jedna masakra. Mają maść z antybiotykiem, krople i orydermyl ale nie widać końca. Karma nerkowa bardzo im smakuje. Teraz przeszłyśmy na Trovet, bo robi duże chrupki. Te malutkie z Royala fatalnie im się je. Musiałam dawać więcej mokrej karmy, zeby to jakoś przykleić. Akurat pasowały na dziury między zębami i wszystko wypadało :evil_lol: Dakota cały czas przybiera na wadze. Zwłaszcza rośnie jej szyja i klatka piersiowa. Jest bardzo nieproporcjonalna. Wygląda jak koślawy pitbull :diabloti: Siwa jak była szczupła tak została :shake: Sierść też jej wolniej odrasta. [SIZE=5][COLOR=darkred]Dziękuję wszystkim za Krakvet :Rose::Rose::Rose:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=darkred]Dzieki Wam przez jakiś czas nie będzie problemu ze specjalistyczną karmą :loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
Ewa i flatki Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [B]Biafro - [/B]bardzo, bardzo cieszę się, że głosowanie dogomaniaków pomoże psom i Tobie tym samym. Jednak jesteśmy silni :lol: Quote
Biafra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Ewa i flatki'][B]Biafro - [/B]bardzo, bardzo cieszę się, że głosowanie dogomaniaków pomoże psom i Tobie tym samym. Jednak jesteśmy silni :lol:[/quote] Jesteśmy, jesteśmy :loveu: Bardzo duża zasługa także forum miau :multi: Quote
Biafra Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Bardzo Was proszę, zajrzyjcie do niej :oops::oops::oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/przejechal-ja-bus-wlasciciel-za-kare-ja-zamknal-143436/#post12732642[/URL] Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Biafro! To my dziękujemy za to, że jesteś! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
__Lara Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Super, że Biafro wygrałaś karmę :loveu::multi: bardzo się cieszę, przy zapotrzebowaniu "Twojego" stadka ;) Quote
bros Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :loveu: my również bardzo bardzo się cieszymy - Biafro :bluepaw: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [SIZE=5][B][COLOR=Red]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/COLOR][COLOR=Red] [/COLOR][COLOR=Red]....sytuacja jest tragiczna!!!!....[/COLOR][/B][/SIZE] Pod Częstochową została znaleziona[B] [SIZE=3]UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli.[/SIZE]..[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! [SIZE=4][B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B] [/SIZE] Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! [SIZE=5][B]PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!![/B][/SIZE] ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!..[SIZE=3][COLOR=Red][B].tym psom zostajemy tylko my!!![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts