Biafra Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Lidan']A czy te zmiany skórne goją się ładnie po obcięciu czy nadal jest kiepsko?[/quote] Wszystko bardzo ładnie się zagoiło. Teraz tylko strupy się sypią i płaty skóry. Ale chyba głównie z brudu, który sie odkleja. Jak zrobi się cieplej, to muszę je jakoś umyć. Quote
Lidan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No to świetnie. Tylko jak Ty je wyszorujesz to ja nie mam pojęcia :hmmmm: Kiedyś w upalny dzień kąpaliśmy rottwailera na działce spłukując go kilkoma wiadrami wody. Chyba jednak niezbyt dokładnie to zrobiliśmy bo biedak dostał takiego łupieżu, że drapał się później okropnie :watpliwy: Więcej już go nie kąpaliśmy i Atos nie miał nam tego za złe ;) Quote
majqa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 To, co podesłałaś Camaro w zupełności wystarczy. Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Biafra']Wszystko bardzo ładnie się zagoiło. Teraz tylko strupy się sypią i płaty skóry. Ale chyba głównie z brudu, który sie odkleja. Jak zrobi się cieplej, to muszę je jakoś umyć.[/quote] Właśnie, żeby zrobiło się ciepło :roll: a tu takie ulewy... Quote
Asior Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kolejne bidy u Biafry... Iza potrzebuje naszego wsparcia :placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwie-wysokoszczenne-suki-wyrzucone-na-jezdnie-potrzebny-dt-ds-pomoc-na-szpitalik-140215/[/url] Quote
morisowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [B]Biafra[/B], karma już została przekazana, pojechała teraz do tuli. Jej mąż po niedzieli będzie w Krakowie, najprawdopodobniej w czwartek. Skontaktujesz się z tulą? [url=http://www.dogomania.pl/forum/members/10357.html]Dogomania Forum - Zobacz Profil: tula[/url] Quote
Biafra Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='morisowa'][B]Biafra[/B], karma już została przekazana, pojechała teraz do tuli. Jej mąż po niedzieli będzie w Krakowie, najprawdopodobniej w czwartek. Skontaktujesz się z tulą? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/10357.html"]Dogomania Forum - Zobacz Profil: tula[/URL][/quote] Dziękuję :loveu: Oczywiście, że się skontaktuję Quote
Modjeska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja zaglądam i kibicuję dziewczynkom bo o nich trudno zapomnieć. Niestety tylko tyle mogę dla nic zrobić. Quote
majqa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zagląda, zagląda...Jutro, a w zasadzie dziś, patrząc na zegarek, umyślę dla nich tekst do allegro, które wystawi Camarka. Quote
Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='majqa']Zagląda, zagląda...Jutro, a w zasadzie dziś, patrząc na zegarek, umyślę dla nich tekst do allegro, które wystawi Camarka.[/QUOTE] Majka kochanie.... Miałaś sobie dac czas do wtorku!!!! :mad::mad::mad: masz co robić w domku.... dziewczyny poczekają te dwa dni!!!! Quote
majqa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nie Asiorku, muszę jeszcze z tym się uporać, bo nie wiem, czy nie będę musiała jechać do mamy i czuwać non - stop przy psiaku, o którym Ci pisałam :-(, a wtedy dooopa blada. Obiecałam Camarze i muszę tego dotrzymać. Quote
Selenga Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wreszcie allegro cegiełkowe Siwej i Dakoty, wyróżnione [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=668173879"]Dwa kaukazy w pilnej potrzebie (668173879) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] przepraszam, ze to tyle trwało Quote
Biafra Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Selenga']Wreszcie allegro cegiełkowe Siwej i Dakoty, wyróżnione [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=668173879"]Dwa kaukazy w pilnej potrzebie (668173879) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] przepraszam, ze to tyle trwało[/quote] Śliczne allegro :loveu: Dziekuję bardzo:calus: Quote
3 x Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 aby rozruszać allegro, kupiłam po cegiełce da każdej dziewczyny bo kibicuję im już od jakiegoś czasu :) [SIZE="1"]ps. zdjęciami Dakoty i Siwej zadowolę sie tymi na wątku[/SIZE]:p Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='irenaka']Co słychać u dziewczyn?[/quote] Przyłączam się do pytania. Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [B]Biafra[/B] Wszystkie obrazy oraz jedno pióro zostały już sprzedane za duuuże pieniądze :multi: [QUOTE]asiaf2 kupiła nr 2 czyli pióro kulkowe za 25 zł Kaja i Aza kupiła nr 4 czyli pierwszy obraz za 260 zł kahoona007 kupiła: nr 5 czyli drugi obraz za 100 zł nr 6 czyli trzeci obraz za 100 zł asik007 kupiła nr 7 czyli czwarty obraz za 300 zł[/QUOTE] Możesz wysłać kupującym dane do przelewu i podać koszt wysyłki? Nie ma chyba sensu, żebym na swoje konto zbierała pieniądze za coś czego nie mam u siebie i przelewała na Twoje konto :???: Jak się czują kaukazowe damy? Quote
Biafra Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jestem tylko na minutke, bo mi naprawiają nadajnik po wczorajszych burzach. Internet nie działa :shake: Dziewczyny czują się dobrze. Wieczorem więcej napiszę. Skontaktuje się także w sprawie bazarków. Quote
Lidan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Oj te burze i ulewy dają się już wszystkim we znaki. Jak zaczniesz słać pw to poza wymienionymi wcześniej osobami pamiętaj o [b]rozi[/b], która kupiła pióro kulkowe i o [b]agnieszka32[/b], która kupiła długopis :-) Quote
Recommended Posts