Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki bo długim oczekiwaniu otwieram bazarek z którego dochód między innymi na Lorka:)

zapraszamy

[url]http://www.dogomania.pl/threads/220361-BIG-BAZAR!-Ciuchy-dla-wszystkich-torebki-buty-%29-dla-Lorka-i-psiaka-do-21.01[/url].

Posted

A ja robię rozliczenie:

[B]Stan konta na 7 grudzień wynosił + 1338,60 zł
Wpłaty:[/B]
80 zł od kogoś na wit. na stawy
10 zł Dark Lord
15 zł agusiazet
20 zł eloise
100 zł Malibo57
20 zł anciaahk
100 zł jess
[B]Razem: 1683,60 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
360 zł hotelowanie
63,50 zł preparat na stawy x2
[B]Razem: 423,50 zł[/B]

1683,60 zł - 423,50 zł = 1260,10 zł
[COLOR=red][B]Stan konta na 6 styczeń wynosi +1260,10 zł.[/B][/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

przypomniało mi się, że jak rok temu leżałam po porodzie w szpitalu, na dworze był mróz i śnieg, to moja córka zarządziła opalanie, i cała rodzina leżała i opalała się :D na mini- ręcznikach na podłodze w salonie :) więc wtedy też musiało byc ciepło, jak u Lorka :D

Posted

Chłopak poprzednie zimy tak spędzał,w schronisku,w dołku na zewnątrz,nie wiem jak on to znosił,bo w mrozy spac o niego nie mogłam,a były mrozy ponizej -20....Nie dość,ze twardziel,to uparciuch jakich mało.Mam nadziej,ze juz na zawsze przekonał sie do dobrodziejstwa budy i juz dawnych "buntów" nie uskutecznia.Tam futro i sadełko robią swoje,ale gość przeciez coraz starszy...

Posted

Z budy korzysta, na pewno w nocy śpi. Najczęściej kiedy już nie ma ruchu przy psiakach. Ale jak zmarźnie to też włazi mimo mojej czy TZa obecności.
Ruchu też trochę ma, bo lubi kłócić się z co niektórymi psiakami, więc się rozgrzeje :)

Posted

Luz,a nawet "rozkoszne"wylegiwanie sie to pewne,aż" wali po oczach":evil_lol: i bardzo cieszy i śmieszy.:evil_lol:Tym bardziej,ze takie polegiwanie odbywa sie na śniegu!:eviltong:

Posted

Dziś nad ranem było u nas -28. Loruś jako jedyny spędza te mrozy na zewnątrz, ale jakoś nie widać, żeby był zmarźnięty, w dzień przesiaduje poza budą, dopiero nocne mrozy zaganiają go do ciepłego sianka. Wieczorem i w nocy dostaje ciepłe gotowane jedzenie lub podgrzaną psią puchę, prócz tego nosimy mu co parę godzin ciepłą wodę.

Posted

Uf, mamy chyba te najgorsze mrozy za sobą :)

No to czas na rozliczenie:

[B]Stan konta na 6 styczeń wynosił +1260,10 zł
Wpłaty:[/B]
50 zł Beata Z.
10 zł Dark Lord
600 zł Magda i Ewelina
96 zł Ulka18
100 zł Malibo57
15 zł agusiazet
20 zł anciaahk
[B]Razem: 2151,10 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
360 zł hotelowanie
25 zł odrobaczenie (standardowe odrobaczanie co 3 miesiące)
[B]Razem: 385 zł[/B]

2151,10 zł - 385 zł = 1766,10 zł
[B][COLOR=red]Stan konta na 5 luty wynosi +1766,10 zł.[/COLOR][/B]