Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj zerduszko, sliczne fotki amaluchy bowskie :) przy takich ti sie siedzi calymi dniami i obserwuje, daja tyle pozytywnej energi.....trzymam kciuki za domki ...

Posted

Ale masz cudne te dzieciaki - pewnie na nudę nie narzekasz :) a psiaka jakiegoś posiadasz na tymczasie obecnie ?? bo ja to wogóle nie wiem co się dzieje

Posted

Maluchy to jest żywe tv, oboje siedzimy i się gapimy :lol: Dwa doszły później, wiec teraz jest dwóch na jednego :lol: i ten jeden ich leje :D Poprzednia trójka jadła z jednej miski, te nowe dwa też, ale już w tą trójkę niet - warczą na siebie. A tydzień się nie widziały!

Pieska ni mam żadnego.

Posted

[quote name='zerduszko']Maluchy to jest żywe tv, oboje siedzimy i się gapimy :lol: Dwa doszły później, wiec teraz jest dwóch na jednego :lol: i ten jeden ich leje :D Poprzednia trójka jadła z jednej miski, te nowe dwa też, ale już w tą trójkę niet - warczą na siebie. A tydzień się nie widziały!

[B]Pieska ni mam żadnego.[/B][/QUOTE]

:hmmmm: ale w sensie, że co?

Posted

[quote name='jambi']:hmmmm: ale w sensie, że co?[/QUOTE]
Suczki same :D

Kociaki wyadoptowane, z wielkim bólem. I mam kryzys, bo jedna kotka poszła w niezbyt odpowiedzialne ręce :( Odechciało mi się okropnie.

Wczoraj byłyśmy w Żorach na pikniku, biegałyśmy oczywiście :) Było zabawnie, ale pierwszy raz na wyjeździe slalom i kundel głupczył ;) Porównując <po filmikach> starty z Wrocławia i wczorajsze, to widzę swój postęp :eviltong: Ogólnie było gorzej, bo torki trudniejsze... i ten przeklęty slalom :angryy: A tu mój kundel zmienił właściciela, ja siem byłam zapodziała :eviltong: [url]http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1124999,zory-16-pazdziernika-odbyl-sie-pierwszy-piknik-pod-psem-na,1633773,id,t,zid.html#galeria[/url]

Posted

[quote name='zerduszko']Suczki same :D

Kociaki wyadoptowane, z wielkim bólem.[B] I mam kryzys, bo jedna kotka poszła w niezbyt odpowiedzialne ręce [/B]:( Odechciało mi się okropnie.

Wczoraj byłyśmy w Żorach na pikniku, biegałyśmy oczywiście :) Było zabawnie, ale pierwszy raz na wyjeździe slalom i kundel głupczył ;) Porównując <po filmikach> starty z Wrocławia i wczorajsze, to widzę swój postęp :eviltong: Ogólnie było gorzej, bo torki trudniejsze... i ten przeklęty slalom :angryy: A tu mój kundel zmienił właściciela, ja siem byłam zapodziała :eviltong: [url]http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1124999,zory-16-pazdziernika-odbyl-sie-pierwszy-piknik-pod-psem-na,1633773,id,t,zid.html#galeria[/url][/QUOTE]

Zabierz ją z powrotem

• 2 weeks later...
Posted

poprosiłam ładnie Magdę o linka i sobie przydreptałam, przejrzałam wszystkie stonki, oblekałam cudne zdjęcia, poczytałam co nie co, ale bez zagłębiania sie w szczegóły :roll:

super te Twoje psie dziewczyny, pięknie sie prezentują a jakie wysportowane no no :p
a kociaki tez niezłe, szczególnie ta maluchi (nie, nie pakować prosze:evil_lol:)

pozwolę sobie od czasu do czasu zajrzeć do Was i moze cosik wtrącić przy okazji :p
pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='Tekla64']ale tu czasem dlugo cisza jak makiem zasial hihihi

i zdjec nam skapia oj skapia[/QUOTE]

podpisuje......a filmiki z treningow to gdzie ?

Posted

Ło matko, ile gości :smhair2:

[B]WATACHA[/B] - myślałam, że Ci odpisałam, ale widać poszło tak gdzie słońce nie dochodzi, znaczy w kosmos :evil_lol: To w skrócie: nie mam realnych powodów by koteczkę odebrać :placz: Moje domysły, informacje od osób postronnych, kłamstwa pani... to za mało :shake:

[B]Fides79[/B] - miło mi Cię widzieć w mojej ukrytej galerii :) A malucha Ci nie zapakuję, bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki :eviltong:

[B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: Mam jeszcze jedną zabawną fotę Kluseczki podczas obcinania :evil_lol:

[B]wieso[/B] - a mamy filmik mamy! W sam raz do pośmiania pt. jak nie należy biegać :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']
[B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: [/QUOTE]

ja muszę się udać na kurs pt.: jak wkręcać zerduszko :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ło matko, ile gości :smhair2:

[B]Chyba często zaglądasz :)[/B]
[B]WATACHA[/B] - myślałam, że Ci odpisałam, ale widać poszło tak gdzie słońce nie dochodzi, znaczy w kosmos :evil_lol: To w skrócie: nie mam realnych powodów by koteczkę odebrać :placz: Moje domysły, informacje od osób postronnych, kłamstwa pani... to za mało :shake:

[B]Szkoda :( , może trzeba ją ukraść [/B]
[B]Fides79[/B] - miło mi Cię widzieć w mojej ukrytej galerii :) A malucha Ci nie zapakuję, bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki :eviltong:

[B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: Mam jeszcze jedną zabawną fotę Kluseczki podczas obcinania :evil_lol:

[B]Oooooooooo jak fajnie, komu to się udało?[/B]
[B]wieso[/B] - a mamy filmik mamy! W sam raz do pośmiania pt. jak nie należy biegać :eviltong:[/QUOTE]

[B]Jak nie ma fotek , może być filmik :)[/B]

Posted

Wkręcić się dałam w dwumiesięcznego, [U]zdrowego[/U], czarno-broązowego kociaka :diabloti:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Yoko/Kot037.jpg[/IMG]

[quote name='malawaszka']ja muszę się udać na kurs pt.: jak wkręcać zerduszko :evil_lol:[/QUOTE]
Znaczy, trza zacząć próbować :evil_lol:

[B]WATACHA[/B], sugerujesz, że się mam włamać po kota? :eviltong:

[quote name='wieso']po druge, szybko tu z tym filmikiem.....ja tez mam taki :)[/QUOTE]
Eeee, oszaliłas ;) Nie macie się z nami co równać... w braku umiejętności i w złym prowadzeniu psa po torze :lol: Zaraz będzie film.
[B]
Jasza[/B] - już Ci piszę.

Ps. Proszę nie robić ze mnie rasistki ;)

Posted

[quote name='Fides79']poprosiłam ładnie Magdę o linka i sobie przydreptałam, przejrzałam wszystkie stonki, oblekałam cudne zdjęcia, poczytałam co nie co, ale bez zagłębiania sie w szczegóły :roll:

super te Twoje psie dziewczyny, pięknie sie prezentują a jakie wysportowane no no :p
a kociaki tez niezłe, szczególnie ta maluchi (nie, nie pakować prosze:evil_lol:)

pozwolę sobie od czasu do czasu zajrzeć do Was i moze cosik wtrącić przy okazji :p
pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE]

Haaa chociaż raz nie byłam osttania :evil_lol:
[quote name='zerduszko']Wkręcić się dałam w dwumiesięcznego, [U]zdrowego[/U], czarno-[B]broązowego[/B] kociaka :diabloti:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Yoko/Kot037.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

ja przepraszam ale gdzie on brązowy jest? bo ja widze czarno-białego;)