Margi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cudne te kociaste i jak się fajnie bawią.:loveu: Quote
wieso Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 witaj zerduszko, sliczne fotki amaluchy bowskie :) przy takich ti sie siedzi calymi dniami i obserwuje, daja tyle pozytywnej energi.....trzymam kciuki za domki ... Quote
lilo Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ale masz cudne te dzieciaki - pewnie na nudę nie narzekasz :) a psiaka jakiegoś posiadasz na tymczasie obecnie ?? bo ja to wogóle nie wiem co się dzieje Quote
zerduszko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Maluchy to jest żywe tv, oboje siedzimy i się gapimy :lol: Dwa doszły później, wiec teraz jest dwóch na jednego :lol: i ten jeden ich leje :D Poprzednia trójka jadła z jednej miski, te nowe dwa też, ale już w tą trójkę niet - warczą na siebie. A tydzień się nie widziały! Pieska ni mam żadnego. Quote
zerduszko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Gdyby ktoś nie miał dość kociuszków, to są new foty :lol: [url]http://s805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Trojca/[/url] Quote
zerduszko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Tak :) Maryś z 500g przytył na 700. Domów, domów! Quote
WATACHA Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Super kociosławy :) Tylko zabawa, zabawa, zabawa, ale życie :) Quote
jambi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='zerduszko']Maluchy to jest żywe tv, oboje siedzimy i się gapimy :lol: Dwa doszły później, wiec teraz jest dwóch na jednego :lol: i ten jeden ich leje :D Poprzednia trójka jadła z jednej miski, te nowe dwa też, ale już w tą trójkę niet - warczą na siebie. A tydzień się nie widziały! [B]Pieska ni mam żadnego.[/B][/QUOTE] :hmmmm: ale w sensie, że co? Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='jambi']:hmmmm: ale w sensie, że co?[/QUOTE] Suczki same :D Kociaki wyadoptowane, z wielkim bólem. I mam kryzys, bo jedna kotka poszła w niezbyt odpowiedzialne ręce :( Odechciało mi się okropnie. Wczoraj byłyśmy w Żorach na pikniku, biegałyśmy oczywiście :) Było zabawnie, ale pierwszy raz na wyjeździe slalom i kundel głupczył ;) Porównując <po filmikach> starty z Wrocławia i wczorajsze, to widzę swój postęp :eviltong: Ogólnie było gorzej, bo torki trudniejsze... i ten przeklęty slalom :angryy: A tu mój kundel zmienił właściciela, ja siem byłam zapodziała :eviltong: [url]http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1124999,zory-16-pazdziernika-odbyl-sie-pierwszy-piknik-pod-psem-na,1633773,id,t,zid.html#galeria[/url] Quote
WATACHA Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='zerduszko']Suczki same :D Kociaki wyadoptowane, z wielkim bólem.[B] I mam kryzys, bo jedna kotka poszła w niezbyt odpowiedzialne ręce [/B]:( Odechciało mi się okropnie. Wczoraj byłyśmy w Żorach na pikniku, biegałyśmy oczywiście :) Było zabawnie, ale pierwszy raz na wyjeździe slalom i kundel głupczył ;) Porównując <po filmikach> starty z Wrocławia i wczorajsze, to widzę swój postęp :eviltong: Ogólnie było gorzej, bo torki trudniejsze... i ten przeklęty slalom :angryy: A tu mój kundel zmienił właściciela, ja siem byłam zapodziała :eviltong: [url]http://zory.naszemiasto.pl/artykul/1124999,zory-16-pazdziernika-odbyl-sie-pierwszy-piknik-pod-psem-na,1633773,id,t,zid.html#galeria[/url][/QUOTE] Zabierz ją z powrotem Quote
Fides79 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 poprosiłam ładnie Magdę o linka i sobie przydreptałam, przejrzałam wszystkie stonki, oblekałam cudne zdjęcia, poczytałam co nie co, ale bez zagłębiania sie w szczegóły :roll: super te Twoje psie dziewczyny, pięknie sie prezentują a jakie wysportowane no no :p a kociaki tez niezłe, szczególnie ta maluchi (nie, nie pakować prosze:evil_lol:) pozwolę sobie od czasu do czasu zajrzeć do Was i moze cosik wtrącić przy okazji :p pozdrawiam serdecznie :) Quote
Tekla64 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ale tu czasem dlugo cisza jak makiem zasial hihihi i zdjec nam skapia oj skapia Quote
wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Tekla64']ale tu czasem dlugo cisza jak makiem zasial hihihi i zdjec nam skapia oj skapia[/QUOTE] podpisuje......a filmiki z treningow to gdzie ? Quote
zerduszko Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ło matko, ile gości :smhair2: [B]WATACHA[/B] - myślałam, że Ci odpisałam, ale widać poszło tak gdzie słońce nie dochodzi, znaczy w kosmos :evil_lol: To w skrócie: nie mam realnych powodów by koteczkę odebrać :placz: Moje domysły, informacje od osób postronnych, kłamstwa pani... to za mało :shake: [B]Fides79[/B] - miło mi Cię widzieć w mojej ukrytej galerii :) A malucha Ci nie zapakuję, bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki :eviltong: [B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: Mam jeszcze jedną zabawną fotę Kluseczki podczas obcinania :evil_lol: [B]wieso[/B] - a mamy filmik mamy! W sam raz do pośmiania pt. jak nie należy biegać :eviltong: Quote
wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 po pierwsze w co sie wkecilac ? tymczas na tenczas ? po druge, szybko tu z tym filmikiem.....ja tez mam taki :) Quote
malawaszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='zerduszko'] [B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: [/QUOTE] ja muszę się udać na kurs pt.: jak wkręcać zerduszko :evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='zerduszko']Ło matko, ile gości :smhair2: [B]Chyba często zaglądasz :)[/B] [B]WATACHA[/B] - myślałam, że Ci odpisałam, ale widać poszło tak gdzie słońce nie dochodzi, znaczy w kosmos :evil_lol: To w skrócie: nie mam realnych powodów by koteczkę odebrać :placz: Moje domysły, informacje od osób postronnych, kłamstwa pani... to za mało :shake: [B]Szkoda :( , może trzeba ją ukraść [/B] [B]Fides79[/B] - miło mi Cię widzieć w mojej ukrytej galerii :) A malucha Ci nie zapakuję, bo się rozeszły jak ciepłe bułeczki :eviltong: [B]Tekla [/B]- u nas ze zdjęciami zawsze zastój. Mnie do aparatu ciągnie jak mam new zwierza. Siem szykujcie, bo się dałam wkręcić znów :angryy: Mam jeszcze jedną zabawną fotę Kluseczki podczas obcinania :evil_lol: [B]Oooooooooo jak fajnie, komu to się udało?[/B] [B]wieso[/B] - a mamy filmik mamy! W sam raz do pośmiania pt. jak nie należy biegać :eviltong:[/QUOTE] [B]Jak nie ma fotek , może być filmik :)[/B] Quote
wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a ten filmik to kiedy bedzie ? bo wszyscy czekaja :) Quote
wieso Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Jasza']Zerduszko...co z białą? Daj znać.[/QUOTE] czy dobrze widze ? biala ? zerduszko lubi tylko czarne , jak zrozumialam.... Quote
zerduszko Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Wkręcić się dałam w dwumiesięcznego, [U]zdrowego[/U], czarno-broązowego kociaka :diabloti: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Yoko/Kot037.jpg[/IMG] [quote name='malawaszka']ja muszę się udać na kurs pt.: jak wkręcać zerduszko :evil_lol:[/QUOTE] Znaczy, trza zacząć próbować :evil_lol: [B]WATACHA[/B], sugerujesz, że się mam włamać po kota? :eviltong: [quote name='wieso']po druge, szybko tu z tym filmikiem.....ja tez mam taki :)[/QUOTE] Eeee, oszaliłas ;) Nie macie się z nami co równać... w braku umiejętności i w złym prowadzeniu psa po torze :lol: Zaraz będzie film. [B] Jasza[/B] - już Ci piszę. Ps. Proszę nie robić ze mnie rasistki ;) Quote
Saththa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Fides79']poprosiłam ładnie Magdę o linka i sobie przydreptałam, przejrzałam wszystkie stonki, oblekałam cudne zdjęcia, poczytałam co nie co, ale bez zagłębiania sie w szczegóły :roll: super te Twoje psie dziewczyny, pięknie sie prezentują a jakie wysportowane no no :p a kociaki tez niezłe, szczególnie ta maluchi (nie, nie pakować prosze:evil_lol:) pozwolę sobie od czasu do czasu zajrzeć do Was i moze cosik wtrącić przy okazji :p pozdrawiam serdecznie :)[/QUOTE] Haaa chociaż raz nie byłam osttania :evil_lol: [quote name='zerduszko']Wkręcić się dałam w dwumiesięcznego, [U]zdrowego[/U], czarno-[B]broązowego[/B] kociaka :diabloti: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Yoko/Kot037.jpg[/IMG] [/QUOTE] ja przepraszam ale gdzie on brązowy jest? bo ja widze czarno-białego;) Quote
Recommended Posts