WATACHA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 zerduszko napisał(a):Fajna dupa :jumpie: Hehehehe :D Lizka ma zbyt szlachetne pochodzenia, jak na standardy ZKwP ;) No i ciągle zerówczki, sierotki z nas ;) Jakie znowu zeróweczki ? A czemu w ogóle koleżanki nie śpią o tej porze ;)? Quote
zerduszko Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 WATACHA napisał(a):Jakie znowu zeróweczki ? A czemu w ogóle koleżanki nie śpią o tej porze ;)? Klasa zaawansowania ;) Nie uznana przez FCI, nieoficjalna czy jakoś tak :] Ja nie śpię, bo jeszcze bym się wyspała i co bym w pracy robiła :lol: Dobra, mykam! Quote
WATACHA Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 zerduszko napisał(a):Klasa zaawansowania ;) Nie uznana przez FCI, nieoficjalna czy jakoś tak :] Ja nie śpię, bo jeszcze bym się wyspała i co bym w pracy robiła :lol: Dobra, mykam! łooooooooooooo Matko to ja się muszę jeszcze wiele nauczyć.Ja bym poszła spać, ale mi się nie chce wstać i tak siedzę ;) Quote
Jasza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zeróweczki, niezeróweczki - MISTRZOSTWA POLSKI - uhuhu! Obyście wszystkich zapędziły w kozi rog ;-) Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no to powodzenia Wam życzę :) [quote name='zerduszko']Maci co chcecie, wcale nie widać, że nie aktualne :D widać... Klucha jest szczupła :megagrin: jasssu, ale tym to mnie normalnie zaskoczyłaś... Lizka ma mięśnie... do startu... start... - i w tym miejscu czekałam na szalony skok w wykonaniu Lizki czy coś... [quote name='zerduszko']Lizka ma "mięśnie" :roflt: Gotowi :razz: Do startu :razz: Start :multi: I taki zaniedbany pieseczek :diabloti: ... w pierwszym momencie zgłupłam... :hmmmm: http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Kot024.jpg [quote name='zerduszko']To jest... pies :D ta? a zobacz jak zatytułowane jest zdjęcie :evil_lol: a w temacie kota - Yoko to jest ten wspomniany biało-brązowy zupełnie zdrowy dwumiesięczny kot? Quote
zerduszko Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 jambi napisał(a):no to powodzenia Wam życzę :) Nie - dziękuję :D jambi napisał(a):widać... Klucha jest szczupła :megagrin: Phi :stop: Ona wazy 8,5 kg... komisyjnie ważona po obcięciu :eviltong: Wielkościowo jest jak sznup, ino dłuższa. Także nie wazy dużo za dużo ;) jambi napisał(a):jasssu, ale tym to mnie normalnie zaskoczyłaś... Lizka ma mięśnie... do startu... start... - i w tym miejscu czekałam na szalony skok w wykonaniu Lizki czy coś... No ale ona się zrywa :evil_lol: Na drugiej ledwo dupę podniosła, widać przysiad... potem było kilka rozmazanych :eviltong: i to jedno wyszło jakoś ;) jambi napisał(a):a w temacie kota - Yoko to jest ten wspomniany biało-brązowy zupełnie zdrowy dwumiesięczny kot? Tak, ten sam :loveu: Quote
zerduszko Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jak mamy jechać, to trenujemy :D Się suczysko naumiało :multi: Ale się skubana składa :loveu: Strefki też się poprawiły, ale pancia trąba... nie potrafi zapamiętać, ze ma używać komendy zwalniającej, a nie na następna przeszkodę :oops: Quote
zerduszko Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale co mam zrobić? :hmmmm: Leci :multi: To ja musiałam założyć buty z dopalaczami :D Quote
malawaszka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tekla64 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 nooooo !!!!! rewelka pieknie suka pracowa ehhh ciesze sie ze jedziecie i bede trzymala kciuki Quote
Fides79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ale super foty, szczególnie te ze slalomu i to latające :lol::lol: i jak sie Lizce śmiesznie uszydła wywijają :p Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Uwielbiam foty agilitowe, ale jeszcze nie zawsze mi wychodzą. Np. to :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wow zajebiste światełko :loveu: i kudłacz :loveu: co to? bearded czy bobtail a może jeszcze ktoś inny? Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Bobtail :) Stasznie fajny pies, moja Sadie miała przyjemność z nim mieszkać w jednym domku przez jeden weekend dawno temu. Się wściec chciała, bo on jest WIELKI, a on olewka i w końcu się uspokoiła. A to było jeszcze w czasach jak nic w domu obcego być nie mogło, bo ją roznosiło. Dalej się bawię fotami pod światło, wychodzi jak widać ;) Quote
Saththa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Trening%2011%2011%202011/Trening223.jpg buta zgubiłaś ?:) I hmmm mam wrażenienie ze mam taką samą kurtkę :evil_lol::) Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Saththa']http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Trening%2011%2011%202011/Trening223.jpg buta zgubiłaś ?:) I hmmm mam wrażenienie ze mam taką samą kurtkę :evil_lol::) Przebierałam buty, biegam w korkach. No, o kurtce to już miałam Ci pisać :) Quote
wieso Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 BRAWOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!.......no to slalom juz leci......pisalam przeciez ze Lizka jest bezbledna !!!! Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wieso napisał(a):BRAWOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!.......no to slalom juz leci......pisalam przeciez ze Lizka jest bezbledna !!!! No leci :) My po prostu potrzebujemy jeszcze trochę ćwiczeń, ale powoli, w naszym tempie do przodu ;) Alee..... Jambi nie było, to nikt nie zauważył, że z nami były na treningu były "męskie nogi". Na zawody chcemy jechać razem, więc chciałam sprawdzić czy Lizka się będzie rozpraszała i czy czasem mi ni zwieje z toru, co już widziałam nie raz. Tym bardziej, ze Lizka woli Damiana. Ale nic, jak biegamy, to biegamy i nic się nie liczy :lol: ale po biegu to się chciała rozdwoić :p Quote
wieso Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 my nie zabieramy panopka na treningi, bo Krecia leci od razu do niego ale na zawodach to tez nic innego nie widziala tylko tor :)......a filmik macie ? Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jakieś tam filmiki są. Ale takie eeee :lol: Quote
wieso Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 zerduszko napisał(a):Jakieś tam filmiki są. Ale takie eeee :lol: dawaj szybciutko !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Z treningów, to się nie ma co chwalić, bo tam sporo trudności dla mnie ;) Ale podobno od tego jest trening ;) No i w kurtce mi się źle biega, hihihi ;) http://www.youtube.com/watch?v=zyk2e9gI6S8 A tu nieco lepszy ;) http://www.youtube.com/watch?v=y269WRnn6iA Quote
wieso Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='zerduszko']Z treningów, to się nie ma co chwalić, bo tam sporo trudności dla mnie ;) Ale podobno od tego jest trening ;) No i w kurtce mi się źle biega, hihihi ;) http://www.youtube.com/watch?v=zyk2e9gI6S8 A tu nieco lepszy ;) http://www.youtube.com/watch?v=y269WRnn6iA wow, jestescie na szybkiej drodze do mistrzowstwa...:multi::multi::multi:.... male zerduszko do tunelu :) duze zerduszko na mostek i juz mistrzostwo :) Quote
wieso Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 duze=wyprostowane.......male = pochylone :eviltong: Quote
Recommended Posts