Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Fajna dupa :jumpie:

Hehehehe :D

Lizka ma zbyt szlachetne pochodzenia, jak na standardy ZKwP ;) No i ciągle zerówczki, sierotki z nas ;)

Jakie znowu zeróweczki ?
A czemu w ogóle koleżanki nie śpią o tej porze ;)?

Posted

WATACHA napisał(a):
Jakie znowu zeróweczki ?
A czemu w ogóle koleżanki nie śpią o tej porze ;)?

Klasa zaawansowania ;) Nie uznana przez FCI, nieoficjalna czy jakoś tak :]

Ja nie śpię, bo jeszcze bym się wyspała i co bym w pracy robiła :lol: Dobra, mykam!

Posted

zerduszko napisał(a):
Klasa zaawansowania ;) Nie uznana przez FCI, nieoficjalna czy jakoś tak :]

Ja nie śpię, bo jeszcze bym się wyspała i co bym w pracy robiła :lol: Dobra, mykam!

łooooooooooooo Matko to ja się muszę jeszcze wiele nauczyć.Ja bym poszła spać, ale mi się nie chce wstać i tak siedzę ;)

Posted

no to powodzenia Wam życzę :)

[quote name='zerduszko']Maci co chcecie, wcale nie widać, że nie aktualne :D

widać... Klucha jest szczupła :megagrin:

jasssu, ale tym to mnie normalnie zaskoczyłaś... Lizka ma mięśnie... do startu... start... - i w tym miejscu czekałam na szalony skok w wykonaniu Lizki czy coś...

[quote name='zerduszko']Lizka ma "mięśnie" :roflt:

Gotowi :razz:

Do startu :razz:

Start :multi:

I taki zaniedbany pieseczek :diabloti:

... w pierwszym momencie zgłupłam... :hmmmm:

http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Kot024.jpg
[quote name='zerduszko']To jest... pies :D

ta? a zobacz jak zatytułowane jest zdjęcie :evil_lol:

a w temacie kota - Yoko to jest ten wspomniany biało-brązowy zupełnie zdrowy dwumiesięczny kot?

Posted

jambi napisał(a):
no to powodzenia Wam życzę :)

Nie - dziękuję :D
jambi napisał(a):
widać... Klucha jest szczupła :megagrin:

Phi :stop: Ona wazy 8,5 kg... komisyjnie ważona po obcięciu :eviltong: Wielkościowo jest jak sznup, ino dłuższa. Także nie wazy dużo za dużo ;)
jambi napisał(a):
jasssu, ale tym to mnie normalnie zaskoczyłaś... Lizka ma mięśnie... do startu... start... - i w tym miejscu czekałam na szalony skok w wykonaniu Lizki czy coś...

No ale ona się zrywa :evil_lol: Na drugiej ledwo dupę podniosła, widać przysiad... potem było kilka rozmazanych :eviltong: i to jedno wyszło jakoś ;)

jambi napisał(a):
a w temacie kota - Yoko to jest ten wspomniany biało-brązowy zupełnie zdrowy dwumiesięczny kot?

Tak, ten sam :loveu:

Posted

Jak mamy jechać, to trenujemy :D

Się suczysko naumiało :multi:

Ale się skubana składa :loveu:

Strefki też się poprawiły, ale pancia trąba... nie potrafi zapamiętać, ze ma używać komendy zwalniającej, a nie na następna przeszkodę :oops:

Posted

Bobtail :) Stasznie fajny pies, moja Sadie miała przyjemność z nim mieszkać w jednym domku przez jeden weekend dawno temu. Się wściec chciała, bo on jest WIELKI, a on olewka i w końcu się uspokoiła. A to było jeszcze w czasach jak nic w domu obcego być nie mogło, bo ją roznosiło.

Dalej się bawię fotami pod światło, wychodzi jak widać ;)

Posted

wieso napisał(a):
BRAWOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!.......no to slalom juz leci......pisalam przeciez ze Lizka jest bezbledna !!!!

No leci :) My po prostu potrzebujemy jeszcze trochę ćwiczeń, ale powoli, w naszym tempie do przodu ;)

Alee..... Jambi nie było, to nikt nie zauważył, że z nami były na treningu były "męskie nogi". Na zawody chcemy jechać razem, więc chciałam sprawdzić czy Lizka się będzie rozpraszała i czy czasem mi ni zwieje z toru, co już widziałam nie raz. Tym bardziej, ze Lizka woli Damiana. Ale nic, jak biegamy, to biegamy i nic się nie liczy :lol: ale po biegu to się chciała rozdwoić :p

Posted

my nie zabieramy panopka na treningi, bo Krecia leci od razu do niego ale na zawodach to tez nic innego nie widziala tylko tor :)......a filmik macie ?

Posted

[quote name='zerduszko']Z treningów, to się nie ma co chwalić, bo tam sporo trudności dla mnie ;) Ale podobno od tego jest trening ;) No i w kurtce mi się źle biega, hihihi ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zyk2e9gI6S8

A tu nieco lepszy ;)

http://www.youtube.com/watch?v=y269WRnn6iA

wow, jestescie na szybkiej drodze do mistrzowstwa...:multi::multi::multi:....
male zerduszko do tunelu :) duze zerduszko na mostek i juz mistrzostwo :)