Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Łeeee, wymigiwujesz się :mad: A boisz się? Czy Ci się nie chce :eviltong:

Gratulacje dla suni.

Chyba boi, ostatnio odnotowano u koleżanki Malawaszki dwa ugryzienia ;)

Posted

ale napweno nie poskapi rad i praktycznych wskazowek

no to rosniecie w dumie i madrosci gratulacje i tak trzymac a jakby sie zdarzylo ze znowu sie jej przypomni ze mozna nie robic to sie nie zalamuj to ino chwilowe nawroty ale bedzie wiedziala ze mozna tez w calosci a wtedy pancia bedzie szczesliwa hihihi

Posted

WATACHA napisał(a):

Chyba boi, ostatnio odnotowano u koleżanki Malawaszki dwa ugryzienia ;)

owszem boję się, aleeeeee nie psa :errrr: zerduszkowej się boję bo to marudna bestia jest i niech mi ręka ujedzie to :scared:

Posted

malawaszka napisał(a):
owszem boję się, aleeeeee nie psa :errrr: zerduszkowej się boję bo to marudna bestia jest i niech mi ręka ujedzie to :scared:

Aaaaaaaaa to to inna sprawa.Nie pomyślałam.Nie dość, że marudna to i bestia ;)

Posted

eeee cale szczescie ze one szybko zarastaja wiesz co mi Sandra powinna zrobic po cieciu Tazzika?!!!!
ale cale szczescie ze w ciagu paru dni nie bedzie tego widac hihihi
mysle ze Zerduszko troche pokweka a i tak bedzie zadowolona hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
eeee cale szczescie ze one szybko zarastaja wiesz co mi Sandra powinna zrobic po cieciu Tazzika?!!!!
ale cale szczescie ze w ciagu paru dni nie bedzie tego widac hihihi
mysle ze Zerduszko troche pokweka a i tak bedzie zadowolona hihihi

Całowac po raczkach i do stópek padac :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):

Koleżanka sobie ze mnie żarty robi :mad: Kto najczęściej marudzi, że pies źle obcięty, palcem wskazywać nie będę :eviltong:

Idę się zamknąć w sobie :-( Ja tak zawsze podziwiam ufryzowania Twoich psów , a Ty mnie podejrzewasz, że mogłabym marudzić :placz: Zresztą spójrz jak ostatnio obcięto Kluskę, jeszcze zapłaciłam za to :shake: A w kwesti gryzienia, nie bój żaby, ona tylko raz złapała frydzjerkę - zasłużenie, bo owa pani szczeliła Kluskę w mordę, to się piesek bronił :diabloti:

To jesteśmy umówione, grzej maszynę i aparat, a ja bierę tyczki i się szkolimy :lol:

Posted

halo Malawaszko !!!
na srode to ty chyba masz w planie prace ogrodnicze?! moze sie nie wyrobisz z dodatkowymi zajeciami fryzjersko-tyczkowymi????

przynajmniej mam taka nadzieje ze w srode juz bedzie ta paczka

Posted

Tekla64 napisał(a):
halo Malawaszko !!!
na srode to ty chyba masz w planie prace ogrodnicze?! moze sie nie wyrobisz z dodatkowymi zajeciami fryzjersko-tyczkowymi????

przynajmniej mam taka nadzieje ze w srode juz bedzie ta paczka

noo to tym bardziej przydadzą się dodatkowe ręce do pomocy :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']Koleżanka sobie ze mnie żarty robi :mad: Kto najczęściej marudzi, że pies źle obcięty, palcem wskazywać nie będę :eviltong:

Idę się zamknąć w sobie :-( Ja tak zawsze podziwiam ufryzowania Twoich psów , a Ty mnie podejrzewasz, że mogłabym marudzić :placz: Zresztą spójrz jak ostatnio obcięto Kluskę, jeszcze zapłaciłam za to :shake: A w kwesti gryzienia, nie bój żaby, ona tylko raz złapała frydzjerkę - zasłużenie, bo owa pani szczeliła Kluskę w mordę, to się piesek bronił :diabloti:

To jesteśmy umówione, grzej maszynę i aparat, a ja bierę tyczki i się szkolimy :lol:

Jak to strzeliła w mordę???

Posted

WATACHA napisał(a):
Jak to strzeliła w mordę???

No tak normalnie plaskacza po pysku. Wychowawczo :) To jest salonowa norma :] Kluska od tamtej pory uwielbia chodzić na obstrzyżyny, a maszynka nam padła :roll:

Posted

zerduszko napisał(a):
No tak normalnie plaskacza po pysku. Wychowawczo :) To jest salonowa norma :] Kluska od tamtej pory uwielbia chodzić na obstrzyżyny, a maszynka nam padła :roll:

Też było jej (fryz.) dać w ryj wychowawczo ;)?

Posted

zerduszko napisał(a):

I Ty mnie ją chciałaś "wcisnąć"? :roll: :diabloti:

W którym salonie tak wychowują?
Gdzie można zobaczyć zdjęcia Kluski po postrzyżynach? :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Też było jej (fryz.) dać w ryj wychowawczo ;)?

Dałam psu dobry przykład i nie odgryzłam jej ręki :diabloti:

Agucha napisał(a):
I Ty mnie ją chciałaś "wcisnąć"? :roll: :diabloti:

Ale, ale... ona do salonu nie lubi chodzić :] A Ty nie masz stolika :eviltong: zresztą wiesz... przyuczaj się do niecierpliwych klientów :evil_lol:
Agucha napisał(a):
W którym salonie tak wychowują?

Juz go nie ma, a był w Zorach. Ale w Rybniku też w wielu strzelają psa po pysku, albo szarpią przynajmniej.
Agucha napisał(a):
Gdzie można zobaczyć zdjęcia Kluski po postrzyżynach? :)

To ostatnie czy jakieś dobre? :lol: