WATACHA Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zerduszko napisał(a):Łeeee, wymigiwujesz się :mad: A boisz się? Czy Ci się nie chce :eviltong: Gratulacje dla suni. Chyba boi, ostatnio odnotowano u koleżanki Malawaszki dwa ugryzienia ;) Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ale napweno nie poskapi rad i praktycznych wskazowek no to rosniecie w dumie i madrosci gratulacje i tak trzymac a jakby sie zdarzylo ze znowu sie jej przypomni ze mozna nie robic to sie nie zalamuj to ino chwilowe nawroty ale bedzie wiedziala ze mozna tez w calosci a wtedy pancia bedzie szczesliwa hihihi Quote
malawaszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 WATACHA napisał(a): Chyba boi, ostatnio odnotowano u koleżanki Malawaszki dwa ugryzienia ;) owszem boję się, aleeeeee nie psa :errrr: zerduszkowej się boję bo to marudna bestia jest i niech mi ręka ujedzie to :scared: Quote
WATACHA Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 malawaszka napisał(a):owszem boję się, aleeeeee nie psa :errrr: zerduszkowej się boję bo to marudna bestia jest i niech mi ręka ujedzie to :scared: Aaaaaaaaa to to inna sprawa.Nie pomyślałam.Nie dość, że marudna to i bestia ;) Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 eeee cale szczescie ze one szybko zarastaja wiesz co mi Sandra powinna zrobic po cieciu Tazzika?!!!! ale cale szczescie ze w ciagu paru dni nie bedzie tego widac hihihi mysle ze Zerduszko troche pokweka a i tak bedzie zadowolona hihihi Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tekla64 napisał(a):eeee cale szczescie ze one szybko zarastaja wiesz co mi Sandra powinna zrobic po cieciu Tazzika?!!!! ale cale szczescie ze w ciagu paru dni nie bedzie tego widac hihihi mysle ze Zerduszko troche pokweka a i tak bedzie zadowolona hihihi Całowac po raczkach i do stópek padac :modla: Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 jooo tak sie mowi na ogolnym forum hihihi dla mnie to tez byla i radocha i nowe doswiadczenie i wyzwanie a zadowolona jestem z naszej pracy Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 malawaszka napisał(a):owszem boję się, aleeeeee nie psa :errrr: zerduszkowej się boję bo to marudna bestia jest i niech mi ręka ujedzie to :scared: Koleżanka sobie ze mnie żarty robi :mad: Kto najczęściej marudzi, że pies źle obcięty, palcem wskazywać nie będę :eviltong: Idę się zamknąć w sobie :-( Ja tak zawsze podziwiam ufryzowania Twoich psów , a Ty mnie podejrzewasz, że mogłabym marudzić :placz: Zresztą spójrz jak ostatnio obcięto Kluskę, jeszcze zapłaciłam za to :shake: A w kwesti gryzienia, nie bój żaby, ona tylko raz złapała frydzjerkę - zasłużenie, bo owa pani szczeliła Kluskę w mordę, to się piesek bronił :diabloti: To jesteśmy umówione, grzej maszynę i aparat, a ja bierę tyczki i się szkolimy :lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 tylko się sprężaj bo pogoda się popsuje - dzisiaj jest ślicznie :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 bedzie laczona fotorelacja z tyczkow we fryzowaniu !!!!!!! z napieciem czekam !!!!! albo we fryzwaniu na tyczkach hihihi wsio ryba wazne ze beda zdjecia Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Aaaaaaa, to teraz wymyślisz taki termin żeby mi nie pasował :lol: Sroda 12 :P Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wiem gdzie mieszkasz Postawię Cię przed faktem dokonanym :P Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 halo Malawaszko !!! na srode to ty chyba masz w planie prace ogrodnicze?! moze sie nie wyrobisz z dodatkowymi zajeciami fryzjersko-tyczkowymi???? przynajmniej mam taka nadzieje ze w srode juz bedzie ta paczka Quote
malawaszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tekla64 napisał(a):halo Malawaszko !!! na srode to ty chyba masz w planie prace ogrodnicze?! moze sie nie wyrobisz z dodatkowymi zajeciami fryzjersko-tyczkowymi???? przynajmniej mam taka nadzieje ze w srode juz bedzie ta paczka noo to tym bardziej przydadzą się dodatkowe ręce do pomocy :loveu: Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ino oby nie lapy!!!!! czasem sa i zawzieci ogrodnicy na czterech lapach ino ze troche destukcyjni hihihi Quote
WATACHA Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='zerduszko']Koleżanka sobie ze mnie żarty robi :mad: Kto najczęściej marudzi, że pies źle obcięty, palcem wskazywać nie będę :eviltong: Idę się zamknąć w sobie :-( Ja tak zawsze podziwiam ufryzowania Twoich psów , a Ty mnie podejrzewasz, że mogłabym marudzić :placz: Zresztą spójrz jak ostatnio obcięto Kluskę, jeszcze zapłaciłam za to :shake: A w kwesti gryzienia, nie bój żaby, ona tylko raz złapała frydzjerkę - zasłużenie, bo owa pani szczeliła Kluskę w mordę, to się piesek bronił :diabloti: To jesteśmy umówione, grzej maszynę i aparat, a ja bierę tyczki i się szkolimy :lol: Jak to strzeliła w mordę??? Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 WATACHA napisał(a):Jak to strzeliła w mordę??? No tak normalnie plaskacza po pysku. Wychowawczo :) To jest salonowa norma :] Kluska od tamtej pory uwielbia chodzić na obstrzyżyny, a maszynka nam padła :roll: Quote
WATACHA Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zerduszko napisał(a):No tak normalnie plaskacza po pysku. Wychowawczo :) To jest salonowa norma :] Kluska od tamtej pory uwielbia chodzić na obstrzyżyny, a maszynka nam padła :roll: Też było jej (fryz.) dać w ryj wychowawczo ;)? Quote
Agucha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zerduszko napisał(a):No tak normalnie plaskacza po pysku. Wychowawczo :) To jest salonowa norma :] Kluska od tamtej pory uwielbia chodzić na obstrzyżyny, a maszynka nam padła :roll: I Ty mnie ją chciałaś "wcisnąć"? :roll: :diabloti: W którym salonie tak wychowują? Gdzie można zobaczyć zdjęcia Kluski po postrzyżynach? :) Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 WATACHA napisał(a):Też było jej (fryz.) dać w ryj wychowawczo ;)? i zapobiegawczo na nastepny raz;) Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 WATACHA napisał(a):Też było jej (fryz.) dać w ryj wychowawczo ;)? Dałam psu dobry przykład i nie odgryzłam jej ręki :diabloti: Agucha napisał(a):I Ty mnie ją chciałaś "wcisnąć"? :roll: :diabloti: Ale, ale... ona do salonu nie lubi chodzić :] A Ty nie masz stolika :eviltong: zresztą wiesz... przyuczaj się do niecierpliwych klientów :evil_lol: Agucha napisał(a):W którym salonie tak wychowują? Juz go nie ma, a był w Zorach. Ale w Rybniku też w wielu strzelają psa po pysku, albo szarpią przynajmniej. Agucha napisał(a):Gdzie można zobaczyć zdjęcia Kluski po postrzyżynach? :) To ostatnie czy jakieś dobre? :lol: Quote
Recommended Posts