Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opowieści mogę być, ale zdjęcia to nie chce mi się ani robić, ani wrzucać. Leze i odpoczywam.

Póki co anioł nie dziecko. W nocy wstaje na przebranie i karmienie, po czym zaraz zasypia. W dzień tez chętnie poleży przy mamie i się porozgląda. Także daje mi czas na dojście do siebie po operacji. Moze jednak charakterek po tatusiu, a nie po mamusi :diabloti:

Posted

Oby jak najdłużej dała mamie odpoczywać, aniołeczek :loveu:. I żeby z brzuszkiem było ok jak podrośnie ;)
A Bolcik jak tam? Już mniej reaguje?
Lizka też się musi wyżyć :evil_lol:

PS. Byłam dzisiaj grzeczna, nawet pół dnia Maniulę trzymałam na ręku żeby brzuchal nie męczył i nieskromnie stwierdzam że zasługuję na zdjęcie :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']Nigdy nie pisalaś,ze Damian to anioł :evil_lol:[/QUOTE]
Tak to zwykle bywa, ze się przeciwieństwa przyciągają :diabloti:

Chciałam dla Was zrobić fote malej, ale od 11 śpi :question: Także reklamacje wiecie do kogo ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']To jest bardzo stare powiedzenie.[/QUOTE]

wiem :) z tym, ze u mnie w pracy modne bo ciągle komuś coś;)
[quote name='Margi']Może byś tak nie wymakała tej blizny,bo to niezdrowo.Polecam szybki prysznic.:lol:[/QUOTE]

no i masz spsuli Ci :lol:

Posted

Cudna, cudna, cudna, cudna, cudna, cudna, aaaaaaaaaaaa cudna. :loveu::loveu::loveu:
..i Bolcik udający dzidziusia - słodki.

Chcę drugą wnuczkęęęęęęę :lol:

Posted

Ale ma włoski długie :loveu:
A dlaczego Bolcik bez pieluchy i nie w rożku? :diabloti:
Twoje psiaki nie mają manii lizania? Bo Shinę napadło jakiś czas temu i na każdym kroku by tylko małą oblizywała, szczególnie główkę.