Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ło kurczaczek! prawie 5 kg? a to rosła dziewczyna! na koszykarkę ją!
Zerce gratulacje! i w szoku jestem ze po 4 godzinach już na necie byłas by dać znać :)
To zycze zdrowia i dużo radości z pociechy!:BIG:
w koncu na jakim imieniu stanęło?

Posted

o jaaa, gratulacje!!!!! duża dziewczynka, wykrakałaś sobie:evil_lol: ale najważniejsze, że już po wszystkim. mała urodziła się w dzień mężczyzny, więc wzrost pewnie po tatusiu ;)
a lekarz wyjął, czyli, że pewnie cesarka?

Posted

Tak Iga zostaje.
Aga - tak cesarka i to na rzadanie, pierwsze regularne mikro bole dostalam o 3, takze walczylysmy troche. A co do wagi mialam przeczucie, a nie wykrakalam ;)

Ania po tym wszystkim spac nie moglam. Serio jest wstrzas ;)

Dzieki za gratulacje.

Posted

[quote name='zerduszko']
Ania po tym wszystkim spac nie moglam. Serio jest wstrzas ;)

[/QUOTE]hehe, wstrząs jest na pewno. jak się czujesz jako mama? masz takie poczucie, że ona jest twoja na zawsze? pamiętam, że dla mnie taka świadomość była szokująca, choć tak oczywista niby.

Posted (edited)

[quote name='zerduszko']Zgadlyscie, o 21.05 lekarz wyjal z mojego brzucha jedyne 4750 dziecia ;)[/QUOTE]
Wiedziałam że się w poniedziałek pojawi. Też 2 dni po terminie jak moja malutka ;)
Gratulacje dla dzielnej mamusi i powodzenia w nowej roli :buzi:
Kawał kobietki z Igi ;). Marysia po miesiącu takiej wagi nie osiągnęła, chyba nadal waży mniej :evil_lol:. A jak długa panna?
Szybkiego powrotu do formy życzę, zdrówka i duuużo siły. Ucałuj to malutkie pomarszczone czółko :loveu:

[SIZE=1]PS. Cieszę się że już nie tylko ja siedzę w pampersach, pieluchach tetrowych, małych ubrankach i stosach rzeczy do prasowania :cool3:[/SIZE]

Edited by *Monia*