zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Za jakiś czas ludzie zaczną wracac z wakacji i bić się o niunię :razz: Quote
Nemi Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Trzymam kciuki, żeby bitwy o sunię rozpoczęły się wcześniej :lol: Quote
madcat1981 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kochani, jeśli mogę coś zauważyć, to zdjęcia psinki na początku wątku są zbyt duże. Długo się ładują, potem trzeba oglądac po kawałku. Nie widać pieska, a same rany:placz: Moze warto by było je pomniejszyć i wsadzić jeszcze raz? W razie czego pomogę. Quote
iwi10 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Postaram się to zmienić tylko ostatnio brak czasu na inter.:roll: Quote
iwi10 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ostatnio brak czasu i dopiero w następny weekend wybieram się do schronu. Quote
zerduszko Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mogłoby suni już tam do tego czasu nie być :kciuki: Quote
iwi10 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Niestety jest:shake:bo dzisiaj dzwoniłam i się pytałam. Quote
Nemi Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja myślę, że w wakacje będzie bardzo trudno :-( I chyba w ogóle o domki dla psów to ostatnio jest bardzo trudno.... Quote
zerduszko Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nemi napisał(a):Ja myślę, że w wakacje będzie bardzo trudno :-( I chyba w ogóle o domki dla psów to ostatnio jest bardzo trudno.... Niestety jest coraz ciężej :shake: Coraz więcej psówjest ogłaszanych, chyba ogólna liczba bezdomniaków wzrasta :shake: Na jednym z portali ogłosz. jest licznik, pies, którego wystawiłam dwa lata temu miał samych wejść 3300 przez 2 m-ce, a Janach ma przez 2 tyg. 23... Ona nie jest wyjątkiem, bo mam tam również "sznaucerki" i tez kiepsko :shake: Quote
EWA MONTE Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='iwi10'] co za bestia mogla zrobic cos takiego:mad::mad::mad::mad: Quote
Nemi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ewuś .... to pożar zrobił. Dziewczyna straciła domek ... właściciela, wszystko ... zawalił jej się cały świat. Rany po oparzeniach się zagoją ... miłości i domku nikt nie zwróci :-( :-( :-( Ale może ktoś da nowy .... cieplutki i bezpieczny :lol: Czekamy z nadzieją. Quote
iwi10 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wszyscy bardzo trzymamy kciuki, aby znalazła domek. Już niedługo weekend się zbliża i ją odwiedzę wreszcie Quote
Ada_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ehh, o dziewczynke nikt nie pyta.. ciezko jest teraz nawet ze szczeniakami:( a bid ciągle przybywa.. mam nadzieje ze chociaz ogloszenia rusza kogos za serce. dziewczynka robi sie coraz odważniejsza dzieki swojemu koledze;) teraz juz zawsze stoi przy kratach machając ogonkiem:) Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Myslę, ze troche to potrwa, ale ile by nie trwało bedziemy wierzyć i czekać. Quote
EWA MONTE Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nemi napisał(a):Ewuś .... to pożar zrobił. Dziewczyna straciła domek ... właściciela, wszystko ... zawalił jej się cały świat. Rany po oparzeniach się zagoją ... miłości i domku nikt nie zwróci :-( :-( :-( Ale może ktoś da nowy .... cieplutki i bezpieczny :lol: Czekamy z nadzieją. moze ktos nowy? mam taka nadzieje bo to dom w zyciu jest majwazniejszy pelna miska a przedewszystkim duzo milosci!!!!! Quote
zerduszko Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Co tam u niuni? Odnawiam jej ogłoszenia i trzymam kciuki :shake: Quote
iwi10 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Bez zmian niestety:shake: ja też jej allegro odnowiłam i niestety nikt nie dzwonił Quote
natalia_aa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Sunia aktualnie mieszka już w kojcu na dworze, wraz ze swoim psim towarzyszem niedoli. Czuje się tu o wiele lepiej, więcej ludzi ją widzi i ona się bardziej socjalizuje. Nieco odżyła odkąd zamieszkała na przeciwko naszego biura. Pytała o nią nawet ostatnio kobitka, która wzięła od nas rok temu psa, niestety zrezygnowała. Tymczasem jest światełko w tunelu, ale więcej na razie nie powiem. Quote
zerduszko Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To trzymam kciuki. Dziękuje za info :multi: Quote
Recommended Posts