Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za banerek:loveu: a sunia już o wiele lepiej wygląda i faktyczni zdjęcia nowe trzeba zrobić będę miała długi weekend i na pewno odwiedzę schronisko i zrobię jej lepsze zdjęcia.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja się już nei mogę doczekać :razz:

Zerduszko - niestety wyszły mi jeszcze gorsze :angryy:. Musi być jakiś patent na te litery - żeby były czytelne. Robiłam je w różny sposób i zawsze kiepsko wychodziły. Ale będę z tym walczyć.

Posted

Poszukałam trochę w sieci :lol: Ja trochę się źle do tego zabrałam - bo myślałam, że to zdjęcia z tekstem. Ale okazuje się, że to całkiem inne twory :crazyeye: Można sobie zrobić darmowy banerek w sieci - ale dodajemy tylko tekst, a tło i rozmiar mamy narzucone. A ja chciałam taki mniejszy - żeby można było wstawić kilka. Można zrobić w programie graficznym - ale inaczej niż ja to robiłam. Są nawet darmowe programy - jeden sobie ściągnęłam i będę testowała w domu (w pracy nie mogę).

Troszkę off-topuję, ale i tak na razie nie ma wieści od suni :lol:

Jeszcze poprzeglądam inne wątki, gdzie inni zamieszczają ogłoszenia - może też warto ją gdzieś poogłaszać. Strasznie jest fajna :lol: Mam nadzieję, że znajdzie ciepły i bezpieczny domek :lol: No i super, że Iwi do niej jeździ :lol:

Posted

Ja też się melduję:razz:, komp wreszcie działa, więc i ja mogę.
Oczywiście podrzucam dziewczynkę w górę, bo spada w zastraszającym tempie. :placz:
Jeżeli organizujecie dla nie niej bazarek, to wrzucie mój kubrak... u Tani nic nie zdziałał, może tej bidzie pomoże? No i oczywiście będę zagląda, iwi10, dasz radę!!

Posted

Dzięki Kuna na razie bazarku nie potrzeba bo w schronie naprawdę medyczną opiekę ma zapewnioną tylko chociaż DT by się przydał. Jutro będę w schronisku i postaram się zrobić zdjęcia.

Posted

Mam zdjęcia i sunia rewelacyjna pierwszy raz miałam możliwość wyjścia z nią z jej kolegą za krat i zupełnie inny psiak brak strachu uśmiech na pyszczku :loveu:zaraz wkleję zdjęcia;) ja myślę że to jest kwestia czasu i zaufania do danej osoby teraz jest to kolega a jak by miała domek to na pewno można to wszystko wyprostować tylko potrzeba odpowiednich warunków na pracę z Janach

Posted

Janach wygląda ślicznie na tych zdjęciach. Może odnowić jej cafeanimal, ale z nowymi zdjęciami?
Teraz to zupełnie inny psiak - zachwycająca jest, a te jej uszyska:loveu:.
Ja z jej strachem? Przełamuje się - bo na zdjęciach w zasadzie wygląda jak szczęśliwy, pewny siebie pies i gdyby nie blizny to możnaby pomyśleć, że nic złego jej nie spotkało.

Posted

No na zdjęciach rewelacyjnie dlatego że miała swojego kumpla który jej dodaje odwagi też byłam pod wrażeniem dzisiejszego spaceru. Gorzej jak ma sama wyjść na spacerek to jest już stres:shake: ale to kwestia czasu bo ona jest ufna i kochana:loveu:

Posted

Byłam dzisiaj z Janach na plaży oczywiście z kolegom za krat i nawet kawałek jechała samochodem nie chciała wsiąść ale jak zobaczyła że kumpel wskakuje to nieśmiało weszła :lol: jej po prostu jest potrzebny drugi psiak do towarzystwa i wszystkie troski znikają. Jest lękliwa ale już nie tak jak jest z drugim psem:p

Posted

Zaczęłam robic własnei ogłoszenia, ale potrzebny mi mail.

iwi10 - dasz radę napisac cos wiecej o niej, rozumeim, ze z psami się dogaduje i jeździ grzecznie w samochodzie ;) A jak z ludźmi, dziećmi?? To był domowy piesek??

Posted

Z ludźmi też się dogaduje jest bardzo łagodna i cierpliwa bo wszystkie zabiegi cierpliwie znosiła a nawet nie warknęła a przecież musiało ją boleć. Lubi głaskanie sprawia jej to radość jak widzi jak podchodzę po nią to się cieszy tylko trochę potem ma obawy jak sama idzie na spacerek. O prócz tego stresu to fajna sunia. Najlepiej dom z ogrodem z możliwością trzymania jej w domu bo myślę że szybko zrobi się fajną przytulanką taką małą pieszczochą o troszkę większych rozmiarach.:cool3: Janach trzeba potraktować bardzo delikatnie, bo to delikatna suczka. Fajnie jakby znalazła spokojnych ludzi którzy ją pokochają i rozpieszczą.:loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zaczęłam robic własnei ogłoszenia, ale potrzebny mi mail.

I jak idą ogłoszenia ? Masz już mail ?

PS.

Zapomniałam napisać, że Janach jest super !!! Trzymam kciuki za domek - cieplutki i przyjazny, żeby strachy się całkiem wypędziły.