Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno ale jest tak dzielna i spokojna że nigdy nawet nie zawarkneła i spokojnie dała sobie wszystko zrobić. Najgorszy jest jej lęk przed światem potrzeba opiekuna który jej pokaże że nie jest tak strasznie i że spacery są fajne. Bo do ludzi jest ufna i lubi głaskanie.

Posted

[quote name='zerduszko']A pisałąs do kogoś, kto tu oferuje DT Mapa Pomocy Dogomaniakow

albo z osciennych woj.?
Byłam wczoraj tam tylko nie mam pojęcia jak tam się z kontaktować z dt za rejestrowałam się ale jeszcze nie dostałam nic na maila aby aktywować.:shake:

Posted

Byłam u niej dzisiaj i zrobiła postępy na spacerze poszła już dalej, ale nadal strasznie wylękniona:shake: oj potrzebny domek aby z nią pracować jest pojętna bo strasznie ciągnęła z powrotem ale szybko zrozumiała że jak nie ciągnie to spokojnie dojdziemy do schroniska metoda drzewo tzn. ciągnięcie stop poluzowanie idziemy dalej mała szybko się zorientowała że nie ma powodu ciągnąć:lol:

Posted

Cały czas cisza nikt się tobą nie inter.:shake: a naprawdę jest słodka przecież rany się wygoją.
Janach ma już allegro i allegratkę

Posted

Iwonko - widze, ze my tu sobie tak same pogadamy :razz: Może porozsyłaj watek na pw, trzeba widać jeszcze pospamować :eviltong:

Może coś się jeszcze wydarzy!! Trzebaby zrobić więcej ogłoszeń, ja teraz nie mam czasu, ale jak tylko będę miała troszkę, to porobię. Ona jest domowym psiaczkiem?? Czy raczej dom z goródkiem??

Posted

i ja tu bywam... i dopinguję bidulinę. Piękny pies, ale do ogłoszeń niektóre zdjęcia się nie nadają, drastyczne. Ludzie wolą oglądać ładne, tak jakby nie widzenie cierpienia go usuwało. Zamykam oczy i nie ma.

Posted

selenicereus napisał(a):
i ja tu bywam... i dopinguję bidulinę. Piękny pies, ale do ogłoszeń niektóre zdjęcia się nie nadają, drastyczne. Ludzie wolą oglądać ładne, tak jakby nie widzenie cierpienia go usuwało. Zamykam oczy i nie ma.

To dobrze, ze ktoś tu zaglada :multi:
A moim zdaniem takei zdjecia mogą ruszyć kogoś :roll: Mam nadzieję :-(

Posted

Wydaje mi się że lepiej dom z ogródkiem ale z możliwością trzymania jej w domku bo jest strasznie delikatna ,ale jeszcze dlatego że jest strasznie wylękniona a ogródek byłby dobrym rozwiązaniem do momentu jakby się nie oswoiła że świat nie jest taki straszny.W takich warunkach można by ją dużo nauczyć a w bloku jest się trochę ograniczonym.
A co do zdjęć to też w ogłoszeniach nie dałam tych drastycznych muszę skombinować więcej zdjęć.

Posted

[LEFT]No niestety brak, nikogo oprócz nas ona za bardzo nie inter.:shake: A naprawdę jest słodka i widać że nie zraziła się do człowieka po tych przejściach wręcz przeciwnie.[/LEFT]