Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia_aa napisał(a):
Janach dostała dzisiaj kubrak prosto z Norwegi, szyty, jak na miarę. Pasuje idealnie! Mam nadziejieję, że Baribal nie postanowi jej go zdjąć!

Taka z niej pięknotka, że może się chłopak nei oprzeć ;)

A to ten sam co ze zdjęć? Też tak długo chłopak siedzi..

Posted

znalazłam taki bazarek - kupujesz jakiś zestaw 10, 15, 25 lub 50 ogłoszeń. 1 ogł. = 1 zł. Są to ogłoszenia na różnych portalach. teraz tylko malibo57 musiałaby sie określić z kwotą jaką może przeznaczyć dla Janach (ale widzę, że na tym bazarku zostały tylko zestawy 10 lub 15 ogłoszeń. więc z tych wybierasz
http://www.dogomania.pl/threads/176622-Bazarek-ogA-oszeniowy-dla-Ciaputki-z-Boguszyc-do-6-01-ZAPRASZAM.
poszukam jeszcze czy jest taki bazarek 9chociaż naszukałam się - mało ich)

Posted

włąsnie chyba teraz nie ma, tylko ten link powyższy znalazłam - to jedyne bazarki ogłoszeniowe w tej chwili. Chyba, że napisać do ladySwallow, czy będzie robić taki bazarek ponownie

Posted

Nigdy nie natknęłam się na taki bazarek, proszę skontaktujcie się z ladySwallow, czy jest szansa na pakiet 50 ogłoszeń, jeśli nie póki co skorzystamy z 10 lub 15 ogłoszeń. Tekst i zdjęcia są, ponieważ w niektórych ogłoszeniach jest limit znaków, w razie czego zrobię też"mini informację".