Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam u niej dzisiaj i na spacerze klapa znowu blokada strach silniejsze, praca jeszcze raz praca a tam nie ma na to warunków. Ale rana ładnie się goi więc fizycznie będzie ok ale psychicznie:shake: potrzebny ogródek, człowiek dobrym sercem i cierpliwość.

Posted

Ona jest naprawdę słodka i jak ktoś ją przygarnie do swojego serca będzie miał super oddanego psiaka bo widać że kocha ludzi i pragnie człowieka. A tu nawet na wątku mało kto zagląda:shake: smutne a ona tak kocha ludzi dzisiaj miała taka słodką minkę jak czekała na nagródkę:loveu:

Posted

Myślę że zaklęcie:evil_lol: bo nie wiem na czym to polega że na jednych wątkach tłumy a na drugich pustki:shake: A ona taka słodka dzisiejsza minka mnie rozwaliła na kolana. Ona naprawdę dużo nie potrzebuje tylko miłości i zainteresowanie człowieka

Posted

iwi10 napisał(a):
Myślę że zaklęcie:evil_lol: bo nie wiem na czym to polega że na jednych wątkach tłumy a na drugich pustki:shake:

Trzeba miec znajmości :evil_lol:
Do tej pory myślałam, ze jak pies w schronie, jeszcze po tak tragicznym wypadku, to bija tłumy... a tu :crazyeye:

Zaraz ide po mietłe, jakiego kota ze śmietnika przytargam i będę zaklęcia rzucać :eviltong: A może mi 2 czarne psy starczą :roll: :razz:

Posted

Niestety brak znajomości:shake: ja też myślałam że więcej ludzi pomoże ale już nie raz zauważyłam że jak nie ma się znajomości to te forum nic nie da ale na przykładzie Janach już jestem pewna 100% że niestety tu jej nikt nie pomoże.

Napiszę jeszcze dla ciebie Zerduszko że dzisiaj na spacerku postęp poszła dalej chociaż panika była ale potem już ok. nawet dwa razy siusiu było w obcym miejscu:multi: Ona tak ufa ludziom że można ją wyprowadzić na prostą bo jest fajną sunią.

Posted

Fajnie, że jesteś i fajnie, że będą zdjecia :multi: Najlepiej jakby były przed neidzielą, zebym ja miała czas zrobić duuużżżo ogłoszeń.

Napisz też jak tam samopoczucie niuni i ewentualne postępy :razz:
Postrzebowałabym tez tekstu do ogłoszeń, im więcej inf. o suni, tym szanse większe oraz danych kontaktowych do Ciebie :razz:

Posted

No to i ja jestem ;) Iwi może trzeba dać bardziej tragiczny opis na początek ? Czy możesz napisać co teraz u suczki ? Wygląda tragicznie, ale wątek powstał bardzo dawno - więc pewnie jest jakaś poprawa - mam przynajmniej taką nadzieję.

Trzymam kciuki za zdjęcia - żeby się udały. I za sunię :lol:

Posted

Zerduszko - chciałabym zrobić. Tylko nie mam pojęcia jak ? Czy wystarczy zmniejszyć zdjęcie, dodać tekst i umieścić w sieci (np na fotosiku) ? To potrafię ;) Tylko jak dodać odnośnik do wątku. Próbowałam się zorientować i przeglądałam banerki z dogo - ale kompletnie nie mogę się domyślić jak to zrobić :-(

Posted

Ivi - przepraszam, że bez pozwolenia wykorzystałam Twoje zdjęcie.

Zdjęć to tu jeszcze nie wstawiałam - ale może się uda :roll:

Może ten będzie testowy - chyba za małe literki :roll:

Dodaję, z większymi literami