iwi10 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Do góry słoneczko moze jednak ktoś będzie chciał ci pomóc. Quote
BasiaD Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niuniu wracaj na początek prosić cioteczki o pomoc! Quote
zerduszko Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
iwi10 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Byłam u niej dzisiaj i na spacerze klapa znowu blokada strach silniejsze, praca jeszcze raz praca a tam nie ma na to warunków. Ale rana ładnie się goi więc fizycznie będzie ok ale psychicznie:shake: potrzebny ogródek, człowiek dobrym sercem i cierpliwość. Quote
iwi10 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Ona jest naprawdę słodka i jak ktoś ją przygarnie do swojego serca będzie miał super oddanego psiaka bo widać że kocha ludzi i pragnie człowieka. A tu nawet na wątku mało kto zagląda:shake: smutne a ona tak kocha ludzi dzisiaj miała taka słodką minkę jak czekała na nagródkę:loveu: Quote
zerduszko Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 iwi10 napisał(a): A tu nawet na wątku mało kto zagląda:shake: smutne Mnie tez to dziwi.... Może banerek by pomógł :roll: albo jakieś zaklęcie :evil_lol: Quote
iwi10 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Myślę że zaklęcie:evil_lol: bo nie wiem na czym to polega że na jednych wątkach tłumy a na drugich pustki:shake: A ona taka słodka dzisiejsza minka mnie rozwaliła na kolana. Ona naprawdę dużo nie potrzebuje tylko miłości i zainteresowanie człowieka Quote
zerduszko Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 iwi10 napisał(a):Myślę że zaklęcie:evil_lol: bo nie wiem na czym to polega że na jednych wątkach tłumy a na drugich pustki:shake: Trzeba miec znajmości :evil_lol: Do tej pory myślałam, ze jak pies w schronie, jeszcze po tak tragicznym wypadku, to bija tłumy... a tu :crazyeye: Zaraz ide po mietłe, jakiego kota ze śmietnika przytargam i będę zaklęcia rzucać :eviltong: A może mi 2 czarne psy starczą :roll: :razz: Quote
iwi10 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Niestety brak znajomości:shake: ja też myślałam że więcej ludzi pomoże ale już nie raz zauważyłam że jak nie ma się znajomości to te forum nic nie da ale na przykładzie Janach już jestem pewna 100% że niestety tu jej nikt nie pomoże. Napiszę jeszcze dla ciebie Zerduszko że dzisiaj na spacerku postęp poszła dalej chociaż panika była ale potem już ok. nawet dwa razy siusiu było w obcym miejscu:multi: Ona tak ufa ludziom że można ją wyprowadzić na prostą bo jest fajną sunią. Quote
zerduszko Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Chętnie będę czytałą o postępach suni :loveu: Zdałyby się lepsze zdjecia :razz: Quote
iwi10 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Ok w następnym tygodniu postaram się zrobić może poproszę dziewczynę która robi super fotki aby zrobiła też Janach. Quote
iwi10 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jeszcze nie udało mi się zrobić zdjęć ale szykuje mi się długi weekend i na pewno będę w schronie Quote
zerduszko Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Fajnie, że jesteś i fajnie, że będą zdjecia :multi: Najlepiej jakby były przed neidzielą, zebym ja miała czas zrobić duuużżżo ogłoszeń. Napisz też jak tam samopoczucie niuni i ewentualne postępy :razz: Postrzebowałabym tez tekstu do ogłoszeń, im więcej inf. o suni, tym szanse większe oraz danych kontaktowych do Ciebie :razz: Quote
Nemi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No to i ja jestem ;) Iwi może trzeba dać bardziej tragiczny opis na początek ? Czy możesz napisać co teraz u suczki ? Wygląda tragicznie, ale wątek powstał bardzo dawno - więc pewnie jest jakaś poprawa - mam przynajmniej taką nadzieję. Trzymam kciuki za zdjęcia - żeby się udały. I za sunię :lol: Quote
zerduszko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Tego banerka, to chyba nikt jej nie zrobi :angryy: Quote
Nemi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Zerduszko - chciałabym zrobić. Tylko nie mam pojęcia jak ? Czy wystarczy zmniejszyć zdjęcie, dodać tekst i umieścić w sieci (np na fotosiku) ? To potrafię ;) Tylko jak dodać odnośnik do wątku. Próbowałam się zorientować i przeglądałam banerki z dogo - ale kompletnie nie mogę się domyślić jak to zrobić :-( Quote
zerduszko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Może uda nam się razem - zrób zdjęcie i wstaw je tu tak jak piszesz, a mi może uda się podlinkować :razz: Quote
Nemi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ivi - przepraszam, że bez pozwolenia wykorzystałam Twoje zdjęcie. Zdjęć to tu jeszcze nie wstawiałam - ale może się uda :roll: Może ten będzie testowy - chyba za małe literki :roll: Dodaję, z większymi literami Quote
Nemi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Spróbowałam podlinkować - mam nadzieję, że się udało. Quote
Nemi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Zerduszko - wezmę zdjęcia do domu i zrobię coś lepszego. Wkleję jutro - w domu nie mam internetu :-( Quote
zerduszko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Udało ci się :p Ps. Literki są dalej słabo czytelne. Może inna czcionka, żeby takie grube krechy nie były?? Quote
Recommended Posts