Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o ,kurcze, ale fajne wieści na koniec tygodnia. Oby cioś się ruszyło - strasznie zaciskam kciuki!!!!

a ja mam taką marketingową prośbę, bo analizuję sobie portale z których najwięcej ludzi dzwoni (które najbardziej sięopacają na robienie ogłoszeń) - możesz zapytać skąd Pani wie o Janach?

Posted

[quote name='feliksik']o ,kurcze, ale fajne wieści na koniec tygodnia. Oby cioś się ruszyło - strasznie zaciskam kciuki!!!!

a ja mam taką marketingową prośbę, bo analizuję sobie portale z których najwięcej ludzi dzwoni (które najbardziej sięopacają na robienie ogłoszeń) - możesz zapytać skąd Pani wie o Janach?[/QUOTE]
O to samo chciałam zapytać ;)

Posted

Nie było mnie wprawdzie dzisiaj w pracy, ale nie dostałam informacji, że jest konretny dom chętny na Janach.
Z doświadczenia wiem, że nie ma co się za wczasu ekscytować.

Pożyjemy, zobaczymy...

Posted

[quote name='natalia_aa']Nie było mnie wprawdzie dzisiaj w pracy, ale nie dostałam informacji, że jest konretny dom chętny na Janach.
Z doświadczenia wiem, że nie ma co się za wczasu ekscytować.

Pożyjemy, zobaczymy...[/QUOTE]
Nie ma, nie ma... ale kazda matka kocha swoje dzieci ;)

Posted

Chcą się jeszcze przez weekend zastanowić wczoraj jeszcze raz rozmawiałam. A o Janach z tego co wiem to również z dogomania wie. Czytała wątek z tego co zrozumiałam. Bardzo miła dziewczyna z wielkim serduchem. Mam nadzieję że się odezwie tutaj, ponieważ powiedziała jak się nie uda i osoby którym pokazała zdjęcia i historię Janach się nie zdecyduje to się nie podda i będzie nam pomagać znaleźć jej domek.

Posted

Sunia taka kochana, już tak długo czeka. Mam nadzieję, że poruszy serca - tyle przeżyła i ma tak mało szans na adopcję, kurcze ludzie patrzą najpierw a potem kochają. czy ona winna, że o mało sięnie spaliła - to bohaterka - musi znaleźć domek