feliksik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 o ,kurcze, ale fajne wieści na koniec tygodnia. Oby cioś się ruszyło - strasznie zaciskam kciuki!!!! a ja mam taką marketingową prośbę, bo analizuję sobie portale z których najwięcej ludzi dzwoni (które najbardziej sięopacają na robienie ogłoszeń) - możesz zapytać skąd Pani wie o Janach? Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='feliksik']o ,kurcze, ale fajne wieści na koniec tygodnia. Oby cioś się ruszyło - strasznie zaciskam kciuki!!!! a ja mam taką marketingową prośbę, bo analizuję sobie portale z których najwięcej ludzi dzwoni (które najbardziej sięopacają na robienie ogłoszeń) - możesz zapytać skąd Pani wie o Janach?[/QUOTE] O to samo chciałam zapytać ;) Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czyżby szykował się jakiś domek dla Janach? Quote
natalia_aa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie było mnie wprawdzie dzisiaj w pracy, ale nie dostałam informacji, że jest konretny dom chętny na Janach. Z doświadczenia wiem, że nie ma co się za wczasu ekscytować. Pożyjemy, zobaczymy... Quote
zerduszko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='natalia_aa']Nie było mnie wprawdzie dzisiaj w pracy, ale nie dostałam informacji, że jest konretny dom chętny na Janach. Z doświadczenia wiem, że nie ma co się za wczasu ekscytować. Pożyjemy, zobaczymy...[/QUOTE] Nie ma, nie ma... ale kazda matka kocha swoje dzieci ;) Quote
iwi10 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Chcą się jeszcze przez weekend zastanowić wczoraj jeszcze raz rozmawiałam. A o Janach z tego co wiem to również z dogomania wie. Czytała wątek z tego co zrozumiałam. Bardzo miła dziewczyna z wielkim serduchem. Mam nadzieję że się odezwie tutaj, ponieważ powiedziała jak się nie uda i osoby którym pokazała zdjęcia i historię Janach się nie zdecyduje to się nie podda i będzie nam pomagać znaleźć jej domek. Quote
zerduszko Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wspaniale by było! A dobrze zastanowić się, to mus. Takie na hop siup decyzje, dobre nie są! Quote
feliksik Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Sunia taka kochana, już tak długo czeka. Mam nadzieję, że poruszy serca - tyle przeżyła i ma tak mało szans na adopcję, kurcze ludzie patrzą najpierw a potem kochają. czy ona winna, że o mało sięnie spaliła - to bohaterka - musi znaleźć domek Quote
zerduszko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jakulka, znajdziemy Ci domek, musimy! Quote
zerduszko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Niunia, gdzie Twó domek, gdzie Twój ludź? Quote
iwi10 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Z tego co widzę to chyba zrezygnowali, bo niestety nikt nie zadzwonił. Mam nadzieję że następna cisza nie będzie trwała tak długo. Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przepraszam za Offa.... bez operacji pies umrze.... z głodu :( http://www.dogomania.pl/threads/179955-BUDRYSEK-pilna-operacja-1200-1800zA-do-03-03-Albo-operacja-albo-A-mierAE-z-gA-odu Quote
zerduszko Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kilka dni temu odnowiłam niuni ogłoszenia.... Quote
Recommended Posts