Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już sobie wkleilam banerek Raduniowy :cool3: Jest chudziutki, w sam raz do mojego podpisu, niestety na mnie czesto poluja modzi i wywalaja mi podpis, mimo, ze zawsze sprawdzam jego wielkosc.

No fajny ten Rudi. A co ciekawe, mimo żywiołowości w boksie jest przegrzeczny: siedzi sobie jak posążek (przypomina wtedy takiego wieeelkiego kota egipskiego :cool3:) i nawet miski nie przestawione. Nie szczeka na inne psy, nie rzuca się na siatkę. Tylko siedzi, patrzy i czeka aż do niego przyjdą :loveu:

Taki byl w schronisku, siedzial za buda i patrzyl z zaciekawieniem. Mam takie zdjecia zza budy, wstawie najladniejsze.

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szpilka,wszystkie cudne,ale daj mi chyba ten "Rudi zaufał",albo "Rudi dał..."Murka,a moze byscie jeszcze agroturystyke zaczęli i np 1-2 pokoje dla opiekunów:evil_lol:

Posted

Murka,a moze byscie jeszcze agroturystyke zaczęli i np 1-2 pokoje dla opiekunów
Nom, fajnie by bylo. Ja sie w tym roku wprosze na jeden dzien w odwiedziny do Murkow, zeby zobaczyc Hanusie oraz Murkow i caly hotelik.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Widzę, że banerki już są :)
dodam jeszcze swój ;)
http://tiny.pl/zkq7"][IMG]http://i44.tinypic.com/14jq977.gif

A Rudi to pięknota :loveu:

Ps. Szpilka - śliczne te banerki :) Czym robisz (czyżby gimp)? Jak zapisujesz to gif zajmuje mniej miejsca niż pgn (testowałam ;) ). Do hostingu obrazków polecam tinypic.com a do skracania adresów tiny.pl (linki nie wchodzą :shake: )

Faktycznie nie podlinkowałm zaraz wszystkie podlinkuje ;)

Ja robie w photofiltre studio9 bardzo łatwy i fajny, zapisuje w png bo jest lepsza jakosc a hosting robie w fotosiku bo mam konto ;)

Szpilka,wszystkie cudne,ale daj mi chyba ten "Rudi zaufał",albo "Rudi dał..."Murka,a moze byscie jeszcze agroturystyke zaczęli i np 1-2 pokoje dla opiekunów

Ok Halciu zaraz wstawiam ;) Psiak cuuuudny poprostu a jego usmiechniety pychollll :loveu: szybko znajdzie domek:p

Posted

Najwazniejsze,ze juz moze biegac,ma przestrzeń,a nie dusi sie w małym boksie,a jego radość,ufnosć,zaskoczyła nas wszystkie.:crazyeye:Dzieki Szpilka:lol:

Posted

Rudi,trzy strony w jeden dzien....i juz cisza?Kupiłam Ci zółta pilke do zabawy,bo te wczesniejsze,za małe pewnie dla ciebie,to dostana twoi towarzysze.Murka ,jak Rudi?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nom, fajnie by bylo. Ja sie w tym roku wprosze na jeden dzien w odwiedziny do Murkow, zeby zobaczyc Hanusie oraz Murkow i caly hotelik.

:multi:
Zapraszamy! Tylko czemu tylko na jeden dzień? :razz:
U nas jest gdzie przenocować ;)

Rudi ma się świetnie, dostał dziś obróżkę przeciwpchelną i przeciwkleszczową. Biega, skacze, byle patyk jest powodem do zabawy. No i wygląda na to, że dobre maniery zna: dba o czystość w boksie :cool3:

Przyszła wpłata 50 zł od Reno2001 ;)
Zapomniałam napisać, że zaplecze Rudiego to 200 zł od halci :cool3:

Posted

Marcel bardzo spodobal sie Ramonie i ma sie jeszcze zastanowic, bo z synem powinna jechac do sanatorium, ale chcialaby wziac Marcelka do siebie.

Temat: Betreff: juni - MARCEL
Od: "Ramona.Mekle
Data: Cz Maja 7 2009, 3:13 pm
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat w Mielcu

wow ist der hübsch, wenn er mit Rüden verträglich ist würde ich den nehmen. Wenn Simone einverstanden ist. Kann aber nicht 100% zusagen kommt auf mein Kur Termin an. LG Ramona

Posted

Ulka18 napisał(a):
Halcia, domek na pewno znajdziemy jak nie tutaj to u Ramony. Ramona napisala, ze on szybko pójdzie do adopcji.

Nie dziwię się, że szybko. To wyjątkowo piękny pies. Jakoś nasz naród jest nie teges.

Posted

Miałam dzis telefon, dzwonił pan z Łęcznej pod Lublinem, Rudi spodobał się bardzo jego 15-letniej siostrze :roll: Myślał, że to Lublin i chciał psa zobaczyć, ale stwierdził, że do Janowa to nie pojedzie :shake:
Po chwili zadzwoniła siostra i spytała czy mogę jej dowieźć psa do Lublina, bo jej bardzo zależy, żeby go zobaczyć... jak powiedziałam, że za zwrotem kosztów jak najbardziej ew. jak nam się wyjazd trafi, to entuzjazm opadł :-(

Posted

Murko, nie stawaj na glowie, nie chca, niech nie przyjezdzaja. Mialas wsiasc do auta i zawiezc psa do pokazania jak jakis akwizytor czy co :mad:
Mamy w odwodzie DT u Ramony, miala wiele mielczakow na DT, ktore zostaly szybko adoptowane.

Posted

To my z Ulka i Reno tez chcemy go zobaczyc z bliska,a nie prosimy o dowóz.....:diabloti:Biegaj,biegaj Rudi,odbijaj sobie ciasny boks.Dzis od wielbicielki dostaniesz piłeczke i worek karmy,a tymczasem ciesz sie swoboda....

Posted

Rudy jestes wielkim szczesciarzem, ze Cie Ciotki Halcia i Reno wypatrzyly, tyle fajnych psow siedzi i czeka, i nic, nikt nie przychodzi, zeby je uwolnic.