Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Pysia']Wiecie co właśnie robię? Czytam " SEKS - nowoczesny poradnik intymny" :diabloti: W weekend będę sprawdzała w naturze dokładnie bo w tygodniu to " na komara" mogę :evil_lol: Super działy tu są :diabloti: Weszka - to chcesz czy nie w prezencie? Mówię Ci - jest boski :loveu::multi: :hmmmm: to teraz pewnie forum zmienisz :evil_lol::evil_lol: cześć Pyśnięta :loveu::multi: Quote
Pysia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Doginka']Ja też chcę poczytać i wypróbować:crazyeye::diabloti:;) Nie dam :diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: to teraz pewnie forum zmienisz :evil_lol::evil_lol: cześć Pyśnięta :loveu::multi: Cześć Alu :loveu::multi: Forum nie zmienię bo gdzie znalazłabym takie dogociółki :loveu: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ulala... czyli przez łikend cie nie ma :roll::evil_lol: Quote
anetta Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To przynajniej podziel się tym co tam wyczytałaś :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l51-4.jpg :loveu:jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................... Quote
Pysia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']ulala... czyli przez łikend cie nie ma :roll::evil_lol: Pewnie ze mnie nie ma :diabloti: Jest tu dział o przedłużeniu przyjemnosci :evil_lol: [quote name='anetta']To przynajniej podziel się tym co tam wyczytałaś :evil_lol: Teraz czytam " Wspomaganie seksu przedmiotami" bo TZta nie ma chyba 7 noc....:diabloti: [quote name='aga1215']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l51-4.jpg :loveu:jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................... Piękne są i słodkie :loveu: Quote
Pysia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 anetta napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: dalej. Zaraz zacznę " Jak osiągnąć szczyty doznań bez partnera" :diabloti: Quote
Pysia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzisiaj się dowiedziałam, że odszedł następny przyjaciel Zmorki.....:-( Nie mam ochoty na żarty... Quote
Pysia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witajcie :loveu: Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. Kicham tak, że mi aż oczy wychodzą na wierzch. Kaszle, że chyba krtań wypluję i ten ból gardła.... Cały dzień przespałam :crazyeye: Głowa mnie boli masakrycznie :cool1: Po prostu ktoś mnie poczęstował w pracy :mad: Quote
Doginka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pysia napisał(a):Witajcie :loveu: Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. Kicham tak, że mi aż oczy wychodzą na wierzch. Kaszle, że chyba krtań wypluję i ten ból gardła.... Cały dzień przespałam :crazyeye: Głowa mnie boli masakrycznie :cool1: Po prostu ktoś mnie poczęstował w pracy :mad: Dobrze, że przy kichaniu nie uchodzi z ciebie powietrze dolną stroną:evil_lol: A tak na poważnie to życzę Ci, żeby to okropne przeziębienie szybko Ci przeszło:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pysia napisał(a):Witajcie :loveu: Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. Kicham tak, że mi aż oczy wychodzą na wierzch. Kaszle, że chyba krtań wypluję i ten ból gardła.... Cały dzień przespałam :crazyeye: Głowa mnie boli masakrycznie :cool1: Po prostu ktoś mnie poczęstował w pracy :mad: Gałki łoczne se taśmą przyklej... co by Ci nie uciekły:roll::roll::roll: Zdróweńka:p Quote
Ravk Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pysia napisał(a):Właśnie skończyłam myć podłogę ..... Nie wiem który juz raz dzisiaj :cool1: Mam manie prześladowczą - zewsząd otacza mnie błoto :-o Pysia lubi błoto, wręcz uwielbia... widziałem jak ganiała po błocie usiłując focić terenówki. One były szybsze ale i tak jej się udało kiedy rzucała się im w błoto pod koła. Wy też widziałyście jej zadowoloną minę po taplaniu sie w błocie :razz:. Pysiu - Ty mogłaś a futra nie mogą? Znaczy to psie błoto inne jest? :hmmmm: Quote
Pysia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Doginka napisał(a):Dobrze, że przy kichaniu nie uchodzi z ciebie powietrze dolną stroną:evil_lol: A tak na poważnie to życzę Ci, żeby to okropne przeziębienie szybko Ci przeszło:loveu::loveu::loveu: Uchodzi górną :eviltong: Mam nadzieję, że przejdzie, bo przesypiam cały dzień :crazyeye: Psy niewyczesane, niewybawione, zaniedbane a ja...śpię :oops: Medorowa napisał(a):Gałki łoczne se taśmą przyklej... co by Ci nie uciekły:roll::roll::roll: Zdróweńka:p Zamykam oczy zeby gałki nie uciekały ;) Przychodzę na kompa w chwilach, kiedy telefon mnie budzi :cool3: Przypominam sobie wtedy o psach .... anetta napisał(a)::( przykro mi. Mnie tez :-( Pięknie to wszystko opisane jest w Tęczowym Moście... Ravk napisał(a):Pysia lubi błoto, wręcz uwielbia... widziałem jak ganiała po błocie usiłując focić terenówki. One były szybsze ale i tak jej się udało kiedy rzucała się im w błoto pod koła. Wy też widziałyście jej zadowoloną minę po taplaniu sie w błocie :razz:. Pysiu - Ty mogłaś a futra nie mogą? Znaczy to psie błoto inne jest? :hmmmm: Wszystko ma swoje miejsce i przeznaczenie ;) Pysia w salonie jest damą a w błocie jest....Blondynką rzucajacą się pod koła zmot :diabloti: Połączenie błota z salonem w jednym miejscu jakoś Pysi nieszczególnie odpowiada :cool1: Co do gatunku psiego błota to chyba raczej jest ono inne :roll: To moje oczyszcza umysł ze stresu i uszczęśliwia a psie błoto....:mad::shake:;) Moje błoto służy dla odreagowania miedzy innymi psiego błota :evil_lol: Karol dzisiaj mył podłogę :evil_lol: I pytał się, kiedy jedziemy na rajd :diabloti: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć Pysiu, lepiej się już czujesz?:razz::loveu: Qrój się biedulko i zamykaj oczka jak powietrze będzie uchodzić:diabloti::razz: Zdrowiej szybciutko;) Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pysiu ....widziałam opisa na GG :glaszcze: Mamy tu 1000 stronkę w błotnistej galerii:multi::multi::multi: :knajpa: Quote
Pegaza Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witam:p zasmarkaną a ja mam remoncik w domu większy syf niz Twoje psy narobią:lol: aa i kontuzjowanego Tz gorzej byc nie mogło.... Quote
Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Doginka']Cześć Pysiu, lepiej się już czujesz?:razz::loveu: Qrój się biedulko i zamykaj oczka jak powietrze będzie uchodzić:diabloti::razz: Zdrowiej szybciutko;) Witaj :loveu: Czuję się znacznie gorzej...Ledwo przywlekłam się do kompa :roll: Jak ja jutro do pracy pójdę? Moze mi ktoś to powiedziec? :placz: Zjadłam już 1000 leków, śpię po całych dniach i nocach i zamiast lepiej - to jest gorzej :razz: [quote name='Alicja']Pysiu ....widziałam opisa na GG :glaszcze: Mamy tu 1000 stronkę w błotnistej galerii:multi::multi::multi: :knajpa: Masakra Alu. Chyba ze sto lat nie miałam kataru :crazyeye: A leci mi sam z siebie non stop :cool1: 1000 stron? U nie jest 1999 - jak kosmos ;) [quote name='Pegaza']Witam:p zasmarkaną a ja mam remoncik w domu większy syf niz Twoje psy narobią:lol: aa i kontuzjowanego Tz gorzej byc nie mogło.... Witam i nie życzę zasmarkania :shake: Remoncik to jest to czego Edytki nie cierpią :angryy: Więc życzę wytrwałości ;) A TZta kontuzjowanego wypchaj - będziesz miała jeden problem z głowy :diabloti: Ja swojemu zrobiłam dzisiaj zdjęcie ;) Ciagle go nie ma ...Pracuje nieustannie ostatnio nawet w weekendy :cool1: Zapomniałam już jak wygląda :razz: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Zaglądnęłam, żeby dodać Ci otuchy w chorobie :calus:- nie:shake: idź do pracy, tylko do lekarza i do łóżeczka:sleep2::buzi: Quote
Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Zaglądnęłam, żeby dodać Ci otuchy w chorobie :calus:- nie:shake: idź do pracy, tylko do lekarza i do łóżeczka:sleep2::buzi: Doginka - raczej nie pójdę, bo pozarażałabym wszystkich :roll: Na dodatek nawet przez chwilkę nie przestaje mi lecieć z nosa katar :shake: A praca z chusteczka pod nim raczej jest mało mozliwa :cool1: No i ja nie widzę na oczy przez katar nie mówiac o jakimkolwiek myśleniu :cool3: Quote
Recommended Posts