Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Wiecie co właśnie robię?
Czytam " SEKS - nowoczesny poradnik intymny" :diabloti: W weekend będę sprawdzała w naturze dokładnie bo w tygodniu to " na komara" mogę :evil_lol:
Super działy tu są :diabloti:
Weszka - to chcesz czy nie w prezencie? Mówię Ci - jest boski :loveu::multi:

:hmmmm: to teraz pewnie forum zmienisz :evil_lol::evil_lol:

cześć Pyśnięta :loveu::multi:

Posted

[quote name='Doginka']Ja też chcę poczytać i wypróbować:crazyeye::diabloti:;)
Nie dam :diabloti:

[quote name='Alicja']:hmmmm: to teraz pewnie forum zmienisz :evil_lol::evil_lol:

cześć Pyśnięta :loveu::multi:
Cześć Alu :loveu::multi:
Forum nie zmienię bo gdzie znalazłabym takie dogociółki :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ulala... czyli przez łikend cie nie ma :roll::evil_lol:
Pewnie ze mnie nie ma :diabloti: Jest tu dział o przedłużeniu przyjemnosci :evil_lol:

[quote name='anetta']To przynajniej podziel się tym co tam wyczytałaś :evil_lol:
Teraz czytam " Wspomaganie seksu przedmiotami" bo TZta nie ma chyba 7 noc....:diabloti:

[quote name='aga1215']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l51-4.jpg

:loveu:jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...................
Piękne są i słodkie :loveu:

Posted

Witajcie :loveu:
Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. Kicham tak, że mi aż oczy wychodzą na wierzch. Kaszle, że chyba krtań wypluję i ten ból gardła.... Cały dzień przespałam :crazyeye: Głowa mnie boli masakrycznie :cool1: Po prostu ktoś mnie poczęstował w pracy :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. Kicham tak, że mi aż oczy wychodzą na wierzch. Kaszle, że chyba krtań wypluję i ten ból gardła.... Cały dzień przespałam :crazyeye: Głowa mnie boli masakrycznie :cool1: Po prostu ktoś mnie poczęstował w pracy :mad:

Dobrze, że przy kichaniu nie uchodzi z ciebie powietrze dolną stroną:evil_lol:
A tak na poważnie to życzę Ci, żeby to okropne przeziębienie szybko Ci przeszło:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

Gałki łoczne se taśmą przyklej... co by Ci nie uciekły:roll::roll::roll:
Zdróweńka:p

Posted

Pysia napisał(a):
Właśnie skończyłam myć podłogę ..... Nie wiem który juz raz dzisiaj :cool1: Mam manie prześladowczą - zewsząd otacza mnie błoto :-o

Pysia lubi błoto, wręcz uwielbia... widziałem jak ganiała po błocie usiłując focić terenówki. One były szybsze ale i tak jej się udało kiedy rzucała się im w błoto pod koła. Wy też widziałyście jej zadowoloną minę po taplaniu sie w błocie :razz:.
Pysiu - Ty mogłaś a futra nie mogą? Znaczy to psie błoto inne jest? :hmmmm:

Posted

Doginka napisał(a):
Dobrze, że przy kichaniu nie uchodzi z ciebie powietrze dolną stroną:evil_lol:
A tak na poważnie to życzę Ci, żeby to okropne przeziębienie szybko Ci przeszło:loveu::loveu::loveu:

Uchodzi górną :eviltong:
Mam nadzieję, że przejdzie, bo przesypiam cały dzień :crazyeye: Psy niewyczesane, niewybawione, zaniedbane a ja...śpię :oops:

Medorowa napisał(a):
Gałki łoczne se taśmą przyklej... co by Ci nie uciekły:roll::roll::roll:
Zdróweńka:p

Zamykam oczy zeby gałki nie uciekały ;) Przychodzę na kompa w chwilach, kiedy telefon mnie budzi :cool3: Przypominam sobie wtedy o psach ....
anetta napisał(a):
:(
przykro mi.

Mnie tez :-( Pięknie to wszystko opisane jest w Tęczowym Moście...

Ravk napisał(a):
Pysia lubi błoto, wręcz uwielbia... widziałem jak ganiała po błocie usiłując focić terenówki. One były szybsze ale i tak jej się udało kiedy rzucała się im w błoto pod koła. Wy też widziałyście jej zadowoloną minę po taplaniu sie w błocie :razz:.
Pysiu - Ty mogłaś a futra nie mogą? Znaczy to psie błoto inne jest? :hmmmm:

Wszystko ma swoje miejsce i przeznaczenie ;) Pysia w salonie jest damą a w błocie jest....Blondynką rzucajacą się pod koła zmot :diabloti: Połączenie błota z salonem w jednym miejscu jakoś Pysi nieszczególnie odpowiada :cool1:
Co do gatunku psiego błota to chyba raczej jest ono inne :roll: To moje oczyszcza umysł ze stresu i uszczęśliwia a psie błoto....:mad::shake:;)
Moje błoto służy dla odreagowania miedzy innymi psiego błota :evil_lol:
Karol dzisiaj mył podłogę :evil_lol: I pytał się, kiedy jedziemy na rajd :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Cześć Pysiu, lepiej się już czujesz?:razz::loveu:
Qrój się biedulko i zamykaj oczka jak powietrze będzie uchodzić:diabloti::razz:
Zdrowiej szybciutko;)
Witaj :loveu:
Czuję się znacznie gorzej...Ledwo przywlekłam się do kompa :roll: Jak ja jutro do pracy pójdę? Moze mi ktoś to powiedziec? :placz:
Zjadłam już 1000 leków, śpię po całych dniach i nocach i zamiast lepiej - to jest gorzej :razz:

[quote name='Alicja']Pysiu ....widziałam opisa na GG :glaszcze:

Mamy tu 1000 stronkę w błotnistej galerii:multi::multi::multi:

:knajpa:

Masakra Alu. Chyba ze sto lat nie miałam kataru :crazyeye: A leci mi sam z siebie non stop :cool1:
1000 stron? U nie jest 1999 - jak kosmos ;)

[quote name='Pegaza']Witam:p zasmarkaną
a ja mam remoncik w domu większy syf niz Twoje psy narobią:lol: aa i kontuzjowanego Tz gorzej byc nie mogło....
Witam i nie życzę zasmarkania :shake:
Remoncik to jest to czego Edytki nie cierpią :angryy: Więc życzę wytrwałości ;) A TZta kontuzjowanego wypchaj - będziesz miała jeden problem z głowy :diabloti: Ja swojemu zrobiłam dzisiaj zdjęcie ;) Ciagle go nie ma ...Pracuje nieustannie ostatnio nawet w weekendy :cool1: Zapomniałam już jak wygląda :razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Zaglądnęłam, żeby dodać Ci otuchy w chorobie :calus:- nie:shake: idź do pracy, tylko do lekarza i do łóżeczka:sleep2::buzi:

Doginka - raczej nie pójdę, bo pozarażałabym wszystkich :roll: Na dodatek nawet przez chwilkę nie przestaje mi lecieć z nosa katar :shake: A praca z chusteczka pod nim raczej jest mało mozliwa :cool1: No i ja nie widzę na oczy przez katar nie mówiac o jakimkolwiek myśleniu :cool3: