beria Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):No nie wiem czy brawo...Nie widziałaś efektów :evil_lol: Nie pokażę bo jemu jest tak wstyd ze padłby trupem na miejscu ....:diabloti: Nie przejmuj się, najwyżej wypchasz :diabloti: Możesz Tommiemu potem tupecik dokleić, co by gości w salonie nie przestraszał :diabloti: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 beria napisał(a):Nie przejmuj się, najwyżej wypchasz :diabloti: Możesz Tommiemu potem tupecik dokleić, co by gości w salonie nie przestraszał :diabloti: Tommyego nie wypcham :shake: Tommy Karola a ja strasznie za nim tęsknię..... Boże jak strasznie!!!!!! Quote
beria Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Tommyego nie wypcham :shake: Tommy Karola a ja strasznie za nim tęsknię..... Boże jak strasznie!!!!!! No i koteckowi się upiekło :cool1: Miękniesz Pysiu :diabloti: Kiedy wraca Karol? Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 beria napisał(a):No i koteckowi się upiekło :cool1: Miękniesz Pysiu :diabloti: Kiedy wraca Karol? na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 beria napisał(a):No i koteckowi się upiekło :cool1: Miękniesz Pysiu :diabloti: Kiedy wraca Karol? Chciałabym aby wrócił dzisiaj..... malawaszka napisał(a):na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne...Jestem stara ...Możesz mówić do mnie " mamo".....:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a): Jasne...Jestem stara ...Możesz mówić do mnie " mamo".....:eviltong: już dawno przecież mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 malawaszka napisał(a):już dawno przecież mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Pewnie :razz: Zwłaszcvza wtedy jak chcesz abym Ci coś kupiła :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Haaaaalo ! ZABRANIA SIE TĘSKNIĆ PATOLOGICZNIE ! Można w granicach zdrowego rozsądku :p Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Haaaaalo ! ZABRANIA SIE TĘSKNIĆ PATOLOGICZNIE ! Można w granicach zdrowego rozsądku :p Chyba już tęsknię patologicznie....... Brakuje mi go bo on potrafi tak żartwać jak ja, śmieje się z tych samych rzeczy co ja i widzi tyle co ja.... Jestem teraz strasznie samotna.... Quote
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.107-1.jpg :loveu: Urojonej współczuwam :glaszcze: Tobie i Szelmie :shake: Pysia napisał(a):Chyba już tęsknię patologicznie....... Brakuje mi go bo on potrafi tak żartwać jak ja, śmieje się z tych samych rzeczy co ja i widzi tyle co ja.... Jestem teraz strasznie samotna.... Nie zazdroszczę przyszłej żonie Karola ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 paula_z napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.107-1.jpg :loveu: Urojonej współczuwam :glaszcze: Tobie i Szelmie :shake: Nie zazdroszczę przyszłej żonie Karola ;) :evil_lol: Szelma wykopała mi właśnie następnego cyprysa....W poniedziałek zamawiam szampon, wyczeszę dzisiaj i jutro, wypiorę i wypcham żeby ładne futro stało :diabloti: Zmorka właśnie spadła z kanapy śpiąc po spacerze:evil_lol: Nie raczyła się obudzić :diabloti: Jak spadła tak spi dalej :evil_lol: Tommy łazi i miałczy - czyli wszystko u niego w normie :mad: Co do przyszłej żony to nie będzie miała źle :eviltong: Co innego ktoś bliski gdzieś niedaleko a co innego na drugim końcu kontynentu :shake: Lecę bo mam milion prac jeszcze a dzisiaj idę na imieniny do mamy .... Miłego dnia życzę Wszystkim :loveu: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pysia napisał(a):Chyba już tęsknię patologicznie....... Brakuje mi go bo on potrafi tak żartwać jak ja, śmieje się z tych samych rzeczy co ja i widzi tyle co ja.... Jestem teraz strasznie samotna....:hmmmm:.....Pysiu ....nie pij :diabloti: Pysiu ....wróci ...nie martwij się...:razz: Pysie nie sa od smutkowania ...przeca o tym wiesz...;):p...dobereczek... Quote
AlKil Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Witaj Pysiu!!! Twoja wnusia gubi zęby :multi: :multi: :multi: Brakuje jej już trzech:multi: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Pysiu!!! Twoja wnusia gubi zęby :multi: :multi: :multi: Brakuje jej już trzech:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka radość ...:roflt: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm:.....Pysiu ....nie pij :diabloti: Pysiu ....wróci ...nie martwij się...:razz: Pysie nie sa od smutkowania ...przeca o tym wiesz...;):p...dobereczek... Wiem że wróci ale dom taki pusty.... I jak nie smutkować kiedy nie ma z kim pogadać, pożartować. W domu cicho i pusto aż w uszach dzwoni....Karol to wielki temperament i burza emocji. Ciągle gada i to głośno. Albo wrzeszczy albo się śmieje. Tak od urodzenia :evil_lol: A tu nagle taka zmiana.... Łażę po tym domu z kąta w kąt i juz mi się nic nie chce. Zmorka wysiaduje pod bramą i wypatruje Karola. Ona jest najszczęśliwsza jak całe stado jest w domu...TZ często się zamyśla. Dzisiaj mi powiedział że mamy przynajmniej o jedno dziecko za mało :cool1: W naszym domu panuje dołek a lamentujaca Szelma jeszcze go pogłębia :roll: Szkoda ze jej nie kryłam bo jakby tak urodziła to teraz byłby w domu Maksyk i czas zajęty na maxa :razz: Z drugiej strony bez Karola nie dałabym rady.... Kopnijcie mnie w końcu w doope bo wpadam w paranoje!!!!! Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pysia napisał(a):Wiem że wróci ale dom taki pusty.... I jak nie smutkować kiedy nie ma z kim pogadać, pożartować. W domu cicho i pusto aż w uszach dzwoni....Karol to wielki temperament i burza emocji. Ciągle gada i to głośno. Albo wrzeszczy albo się śmieje. Tak od urodzenia :evil_lol: A tu nagle taka zmiana.... Łażę po tym domu z kąta w kąt i juz mi się nic nie chce. Zmorka wysiaduje pod bramą i wypatruje Karola. Ona jest najszczęśliwsza jak całe stado jest w domu...TZ często się zamyśla. Dzisiaj mi powiedział że mamy przynajmniej o jedno dziecko za mało :cool1: W naszym domu panuje dołek a lamentujaca Szelma jeszcze go pogłębia :roll: Szkoda ze jej nie kryłam bo jakby tak urodziła to teraz byłby w domu Maksyk i czas zajęty na maxa :razz: Z drugiej strony bez Karola nie dałabym rady.... Kopnijcie mnie w końcu w doope bo wpadam w paranoje!!!!!:mad:...Pysiu ...chętnie bym Ci go zasadziła.......;) życie źle jest ułozone bo nigdy nie wiadomo kiedy i w jakim czasie dobrze czynimy... Pysiulku życie wróci do normy ..choć wiadomo już nigdy nie będzie tak samo... a tera pysio do góry .....;) Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Pysiu!!! Twoja wnusia gubi zęby :multi: :multi: :multi: Brakuje jej już trzech:multi: Tak wcześnie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Chyba jej ta Twoja dieta służy :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wyczesałam Zmoroszelmy :multi: Obie ;) Bo ze zZmorką to 5 minut bo nie dość ze opitolona to jeszcze łysa :evil_lol: Z Szelmą poszło mi gorzej :shake: Chociaż dzisiejszego dnia dziewczynka ślicznie współpracowała :loveu: Ale dopiero ostatnio wiem co to znaczy czesać Szelme....Masakra :razz: Musiałam ją dokładnie wyczesać bo ostatnio ona nie bardzo miała ochotę na to :mad: A dzisiaj - :multi: :loveu: W przerwach fociłam dziewczynki i nawet kilka fotek mam udanych :eviltong: Szelma pięknie mi pozowała nie odwracając łebka :loveu: Bawiące się dziewczynki Foty prześwietlone ale powoli będą coraz lepsze ;) Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a Szelma nie próbuje przysposobić Zmorki???? :lol: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 malawaszka napisał(a):a Szelma nie próbuje przysposobić Zmorki???? :lol: Był taki dzień ze próbowała :mad: Ale okazało się ze Zmorka nie ma na to ochoty :diabloti: Teraz jak widać smyk Zmorka kradnie szczeniaka :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :razz:walka o szczeniaczka:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.25-3.jpg Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:walka o szczeniaczka:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.25-3.jpg Szczeniaczek był ...rozrywany :diabloti: Quote
Recommended Posts