Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jałowiec go piknął w nochalka ...i chyba kichał:evil_lol:
Akurat :diabloti: On rozmyślał jakby tu zjeść Szelme :evil_lol:

Świetny pływak-ratownik :diabloti:

Czeka kto w końcu się utopi....

TZ służy jako kotwica :evil_lol:

Trafił swój na swego :diabloti:

Nie wolno palić przy dziecku :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.12-1.jpg

:turn-l::turn-l::turn-l:

ROBI STÓJKĘ !!!! Pies myśliwski !!!!! :roflt::roflt::roflt::roflt:
Haniu to tak wyglądało jakby mu się łapy do siqu pomyliły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='bonita']Foty spotkaniowe oglądałam tu również :multi:
Świetne!
Ta szczególnie mi się podobuje :loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.39-1.jpg
Pysiu coraz pięknie focisz :)

Pozdrowionka
:oops: Ta mi się udała :B-fly:
Inna twarz Ozulca

Okiem mego obiektywu ;)

Zdrada:mad:

Posted

jee co ja widze od Ali psa:loveu:
musze kiedyś wpaśc w odwiedziny do galerii tyle, że czasem to czasu brakuje na odwiedzenie stałych ale... jak znajde chwile to wlece..:p
zdrada i to jaka:cool1: się pomału przymierzał najpierw trzymał
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.87-1.jpg
potem obsciskiwał:eviltong:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.89.jpg
a na końcu buzi:eviltong:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.103.jpg

Pysia widze że miała zlot psów:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']jee co ja widze od Ali psa:loveu:
musze kiedyś wpaśc w odwiedziny do galerii tyle, że czasem to czasu brakuje na odwiedzenie stałych ale... jak znajde chwile to wlece..:p
zdrada i to jaka:cool1: się pomału przymierzał najpierw trzymał
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.87-1.jpg
potem obsciskiwał:eviltong:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.89.jpg
a na końcu buzi:eviltong:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.103.jpg

Pysia widze że miała zlot psów:lol:
To nie pies tylko sirota jakaś :evil_lol: Utopiłby się u mnie :diabloti:

[quote name='Vectra']Pysiu byłam widziałam.
Chciałam powiedzieć , że ten astman to siakiś taki nie wychowany , laska go wyrywała ,a ten nic :(
I to jeszcze jak :mad: Chociaż...Trochę mu się nie dziwię bo ta laska ostatnio mimo podmywania "pachnie" na odległość :cool1: Mam tego dość i albo zamawiam fryzjera albo zamawiam odpowiedni szampon u weta :roll: A była niedawno kąpana :crazyeye:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i Mordulec dziś króluje u Zmoroszelm:loveu:

Pysiu ...melduję ...fotki skopiowane...ale i tak czekać będę na płytkę:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jałowiec go piknął w nochalka ...i chyba kichał:evil_lol:
:roflt:

Świetne foty z odwiedzin Ozzulińskich :klacz: Najfajniejsze te z Ju :multi: :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
kąp częściej to prędzej skutkuje:lol:

Niuf to nie york kochana :eviltong: A Szelma kąpana była chyba półtora miesiąca temu :roll: A normalnie jest co 4 i zapaszku niet :cool1: Coś jest nie tak :shake: Chyba że to efekt przepocenia od nadmiaru sierści bo obrosła masakrycznie :p A boi się cholera maszynki do strzyżenia a jak ją nożyczkami tne to zajmuje mi to kilka dni :razz: Nic tylko fryzjer...On sobie z nią poradzi :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i Mordulec dziś króluje u Zmoroszelm:loveu:

Pysiu ...melduję ...fotki skopiowane...ale i tak czekać będę na płytkę:multi:

Oki tylko ściągnę NERO ;)

[quote name='paula_z']:roflt:

Świetne foty z odwiedzin Ozzulińskich :klacz: Najfajniejsze te z Ju :multi: :evil_lol:
Jest tych fot jeszcze sporo ale ja idę spać :p Teraz niech Ala wstawia :diabloti:

Posted

Koffana nie zapominaj że jeszcze tez mam dużego,którego nie mam możliwości włosa się pozbyć:eviltong: i wtedy częściej jest kąpana w lecie bo
nawet spray zapachowy nie skutkuje;)

dobranoc spokojnej nocy

Posted

[quote name='Pegaza']Koffana nie zapominaj że jeszcze tez mam dużego,którego nie mam możliwości włosa się pozbyć:eviltong: i wtedy częściej jest kąpana w lecie bo
nawet spray zapachowy nie skutkuje;)

dobranoc spokojnej nocy
A czego Ty się chcesz u łysego psa pozbywać ? :diabloti: I nie zapominaj że ja mam dwa niufy i jakoś nigdy w lecie problemów zapachowych z nimi nie było :placz: Ogolimy na szczeniaczka , wykąpiemy szamponem leczniczym antyłojotokowym i powinno być git ;) Tylko nie wiem co ona na te moje niecne plany :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu , dlatego lubię psy o ubogiej sierści ;)
bo te nie wanieją , no oprócz Ajdy :diabloti: ona wali warsztatem samochodowym :diabloti:

NAPRAWDĘ ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To znaczy że jamnik mojej koleżanki ( krótkowłosy) pewnie się przebrał za jamnika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo tak capi całe życie mimo bezustannych kąpieli że wejść się do niej do domu nie da a po wizycie trzeba się wykąpać i wyprać wsio bo ten zapach wszędzie włazi i we wszystko :diabloti:

Posted

łysego:mad: szkoda że przestała się lenić (ptfu nareście:multi: ) bo bym fote zrobiła ile ja włosów zbierałam dziennie:angryy: mi się wydaje że spore znaczenie ma też zapach psa- czy to suka czy pies i wielkość, że o rasie nie wspomne ale rozumiem one są sporo większe niz moje i zapach intensywniejszy:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
NAPRAWDĘ ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To znaczy że jamnik mojej koleżanki ( krótkowłosy) pewnie się przebrał za jamnika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo tak capi całe życie mimo bezustannych kąpieli że wejść się do niej do domu nie da a po wizycie trzeba się wykąpać i wyprać wsio bo ten zapach wszędzie włazi i we wszystko :diabloti:

Serio , moje psy nie śmierdzą :p
To widac wsio zależy od psa ? :cool3:

Posted

Witajcie :multi:
Szelma oszalała :crazyeye: Ma ciąże urojoną :mdleje: Nawet więcej :lying: Chyba właśnie urodziła....miśka :chaos: Najpierw chodziła rano z misiem w pysku, potem wykopała norke i położyła się w niej z nim :cool3: Wylizywała go i tuliła więc brutalnie zabrałam jej dziecię i pochowałam wszystkie zabawki :cool1: Teraz od kilku godzin Szelma przeraźliwie płacze :placz: Nie oddam jej dziecka bo pokarmu dostanie :shake: Ja zwariuję z tymi psami :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Szelma oszalała :crazyeye: Ma ciąże urojoną :mdleje: Nawet więcej :lying: Chyba właśnie urodziła....miśka :chaos: Najpierw chodziła rano z misiem w pysku, potem wykopała norke i położyła się w niej z nim :cool3: Wylizywała go i tuliła więc brutalnie zabrałam jej dziecię i pochowałam wszystkie zabawki :cool1: Teraz od kilku godzin Szelma przeraźliwie płacze :placz: Nie oddam jej dziecka bo pokarmu dostanie :shake: Ja zwariuję z tymi psami :angryy::crazyeye:może pobyt Perełki albo Ozzulka tak na nią wpłynął ,że dziewczynie się dziecka zachciało;)
współczuwam....:glaszcze:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi:
Szelma oszalała :crazyeye: Ma ciąże urojoną :mdleje: Nawet więcej :lying: Chyba właśnie urodziła....miśka :chaos: Najpierw chodziła rano z misiem w pysku, potem wykopała norke i położyła się w niej z nim :cool3: Wylizywała go i tuliła więc brutalnie zabrałam jej dziecię i pochowałam wszystkie zabawki :cool1: Teraz od kilku godzin Szelma przeraźliwie płacze :placz: Nie oddam jej dziecka bo pokarmu dostanie :shake: Ja zwariuję z tymi psami :angryy:

o kurde :crazyeye: wesoło masz :shake: Szelma widać o bocianach się za dużo naczytała ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:może pobyt Perełki albo Ozzulka tak na nią wpłynął ,że dziewczynie się dziecka zachciało;)
współczuwam....:glaszcze:

:shake: Raczej cieczka i posiadanie dzieci przez Zmorke :roll:
Niech ona przestanie płakać bo zaraz ja zacznę :placz: Pocieszać jej nie mogę bo pogorszę sprawe :cool1: Muszę być twarda ale jak? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz:

Posted

Vectra napisał(a):
o kurde :crazyeye: wesoło masz :shake: Szelma widać o bocianach się za dużo naczytała ;) :evil_lol:

Ona po raz pierwszy odkąd jest u mnie tak się zachowuje :crazyeye: Już nigdy nie pozwolę jej siedzieć obok siebie jak Weszka będzie focić bociany :mad: