Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]uuuuuuuuuuuufffffffffffffff... jak dobrze że nie puści cie więcej do kościula... bo już sie martwiłam że po tobie...:diabloti: KKKocham Cie misiu :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A ja się tam nie martwiłam bo przecież księdza tez mozna wyprowadzić na manowce :diabloti: I to jakie wyzwanie na dodatek :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]no i się wydało że JU jest rozsądny ;)a już myślałam że go Pysia na zła drogę powlecze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]
Patrz a on powtarza ciągle że ja go na złą droge poprowadziłam :crazyeye::evil_lol:

[quote name='Katerinas']Pysiu

Ja troszkę zapóźniona ale gratuluję ciąży i maluszków, które mam rozumieć lada dzień wytoczę się z brzucha :-) Ciężarówka wygląda uroczo :-)
I już nie mogę doczekać się zdjęć maluszków :-)

Z imion na B mogę zaproponować Bemol (oznaczenie muzyczne).
:-)[/quote]
Dobrze że nie opóźniona :diabloti: Wytoczą się mam nadzieje bezproblemowo bo inaczej wypcham :diabloti:
Bemol jest fajny :multi:

[quote name='dbsst']Ślinianki juz prawie git dzis zaczeła mnie znowu boleć ale jak nie wygladam jak chomik z ładunkiem tylko jak chomik to jest gitara

ale MAMY fajny basen :cool3: [/quote]
Chomiczku kocham Cię :loveu::loveu::loveu:
MASZ basen więc trzeba go wyremontować :diabloti:

[quote name='anetta']Marudzisz :cool1: Chcialas zebym cos wymyslila to wymyslilam :evil_lol:

Wizyta w kosciele, boska :evil_lol:[/quote]
Do usług :lol:
Chyba powtórzę wizyte w najbliższym czasie :diabloti::evil_lol:

Posted

[QUOTE]Matko bowska jeszcze Agga Za tydzień ...[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkGreen"]Pysiu damy rade. Pamietaj jak zaczną się bóle trzeba oddychać.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]a to nie wejdą i nie wyjdą po tej drabince? :evil_lol: [/B][/quote]

Wejśc wejda, ale wyjśc to pewnie nie będą chciały :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']to ja przyjadę po remoncie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Coś Ty :diabloti: Poczekamy z remontem na Ciebie :evil_lol:

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysiu damy rade. Pamietaj jak zaczną się bóle trzeba oddychać.[/COLOR][/B][/quote]
Wiem ...głęboko :scared:
[quote name='paula_z']Sałatka z portek :-o Bleh :shake: :evil_lol:

Cześć Pysiu :razz:[/quote]
Cześć Paula :multi:
A sałatka dawno zjedzona :eviltong:

[quote name='dbsst']wdech wydech wdech wydech[/quote]
Dobrze ze mi piszesz co mam robić bobym się udusiła :diabloti:

[quote name='PIKA']Wejśc wejda, ale wyjśc to pewnie nie będą chciały :evil_lol:[/quote]
Dlatego TZ zrobi schodki żeby jednak wylazły :evil_lol:

Miałam dzisiaj 3x gości ;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu ....
Dobranoc...

Posted

[quote name='Pysia']Dobrze że nie opóźniona :diabloti: Wytoczą się mam nadzieje bezproblemowo bo inaczej wypcham :diabloti:
Bemol jest fajny :multi:
[/quote]
Nie, nie... nie opozniona :hmmmm: mam nadzieje :razz: ;)
Trzyma kciuki za pomyslne wypchniecie ;) I ciesze sie ze Bemol sie podoba. :-)
No ... i juz siedze cichutko ;)

Posted

[quote name='Pysia']Miałam dzisiaj 3x gości ;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu ....
Dobranoc...[/quote][B][I]:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]to ty jutro do pracki ......masakra:diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Coś Ty :diabloti: Poczekamy z remontem na Ciebie :evil_lol:

Dobrze ze mi piszesz co mam robić bobym się udusiła :diabloti:

.[/quote]

nie no jestem wzruszona ze chcecie abym wypełniała kazdy dzień Waszego zycia :evil_lol: :evil_lol:

na mnie mozesz liczyć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu:multi:
Ja też coś z imion dam:cool3: może nie najlepsze ale zawsze coś;)
Baffie,Bagis,Blade(:razz: ),Bam-Bam:evil_lol: na razie tyle jak mi się coś więcej uroji w tej mojej chorej głowie to napisze:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]to ty jutro do pracki ......masakra:diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]
A Ty to nie? :mad:

Posted

[quote name='Pysia']
;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu ....
Dobranoc...[/quote]

[B]i dlatego ja jutro nie idę do pracy, bo muszę odpocząć po świętach :cool1: [/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B].....................a ja od 7 w pracy.........:placz::placz::placz:
witaj Pysiu.......cięzarna:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia']
Czego rżysz? Ty też będziesz swojego ze święconkami wysyłać aby mu się dobrze działo - w nocy stało w dzień...wisiało :diabloti:[/QUOTE]

bez sensu :shake: a jak w dzień będzie potrzebny???? ja rezygnuje z takich :hmmmm: nie wiem jak to sie nazywa :evil_lol:

Posted

Witajcie :multi:
Zmorka rosnie wszerz w oczach tak bardzo ze rano chyba była chudsza :crazyeye:
Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming:
Teraz lecę do roboty :bye:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming:
Teraz lecę do roboty :bye:[/quote]
super:multi: nie martw się będziemy cię wspierać:lol: :loveu: duchowo

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Teraz lecę do roboty :bye:[/quote]

[B]jakby Ci to Pysiu powiedziec.....[/B]
[B]tak to jest z ciaza......:loveu: [/B]
[B]powaznie.:lol: :loveu: [/B]
[B]i czasami w oczach brzuch powieksza...:lol: [/B]
[B]ale przeciez juz tylko pare dni:loveu: .....no moze godzin:diabloti: :razz: .....[/B]
[B]i bedzie wesoło:multi: , tłocznie:laola: , ruchliwie:cunao: , intensywnie...i tak jakos inaczej....:diabloti: [/B]

[B]trzymam kciukaski... :kciuki: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming:
[/quote]

:multi: :multi: :multi: Powodzenia :buzi:

Posted

[B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]Pysiolku ...jeszcze nie umieraj ...ja chcę szczylki zobaczyć ....a wiesz jak potem stado dogomaniaczek rzuci się na młodego wdowca imieniem JU to moze podejrzanie na wsi wygladać;)[/FONT][/COLOR][/I][/B]