Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja sie musze podzielić tez pewną wiadomością Zostałam nianią niufków. Pysiu to na miesiąc będę nianią ahhh w zamian za obiadki, TV, kompa:evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p :multi: :multi: :multi: będą małe niufki:multi: :multi: :multi: mój synek bardzo kocha:loveu: pieski a zwłaszcza te małe więc bardzo się cieszy:multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aaaaaaaaaaa i się doczekałam :multi: będą niufiątka :multi: Gratulacje! Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p :multi: :multi: :multi: a galeria Pysi bedzie mieć aktualny tytuł (wreszcie;) :evil_lol:) :multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 WIADOMOŚĆ OD PYSI: Nie działą dogomania nad czym bardzo ubolewa.:shake: Dziękuje za gratulacje. Quote
Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p Jesu :mdleje: Beda czarne kluski :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p:multi::multi::multi:hurrrra , a ja mam u Pysi miejscówkę:multi::multi::multi:i wiedziałam co się świeci:evil_lol: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysiu!!!!!!! CZarne, kochane kluseczki!!!!!!!!!!! Jesuuu, jakie szczęście!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: Czy przewidujesz jakiegoś chłopaczka??????:cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ....................witam......byłam..................poogldalam słodkie zdjęcia z maleństwem i Zmoreczką:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p Gratulacje.....dla przyszłej niufiowej mamuski...o rany takie cudne czarne kluski beda sie rozbiegac po całym domku.....:p :p :p Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti: młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pysia napisał(a): i bedą takie.... :loveu: AlKil napisał(a): :sweetCyb: jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :multi:hey mateńko .....ale się pępkowe szykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 malawaszka napisał(a):a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: ciekawe czy Pysia podziela Twoją radość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj Pysiu :multi: nie było mnie kilka dni a tu taka wiadomość:multi: bedą małe niufki:multi: :lol: kurde ale się cieszę:lol: gratulacje dla mamusi:loveu: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):ciekawe czy Pysia podziela Twoją radość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poetką została tak bardzo za mną tęskniła :diabloti: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 WIdzisz Pysia ile nam radości sprawiłas:multi: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Moje kochane chciałam Wam powiedzieć że miałam net a nie miałam dogo od wczoraj od 21 - wszej :shake: Okazało się ze naszej sieci nie zbanowano tylko coś tam się przełączyło i była zimna doopa :evil_lol: Na szczęście dostawca netu zauwazył że klient jest w agonii i zaraz po mojej rozpaczliwej (:diabloti:) interwencji zdziałał cuda i jest :multi::multi::multi: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No widzisz Pysiu wszystko wróciło do normy. A teraz prosze dziewczynki ukochać ładnie. Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p Aaaaa GRATULACJE :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 malawaszka napisał(a):a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Waszko tylko pozazdrościć:diabloti: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 clockwork napisał(a):WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti: młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i bedą takie.... :loveu: :sweetCyb: jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje: Klockowa w/g Ciebie Zmorki mężem jest ...Szelma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bravo za wytrwałość w szukaniu :loveu: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysia napisał(a):A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p no nie bądź taka tajemnicza:placz: Powiedz że przez przypadek do Katowic bedziesz jechać przez Warszawę:loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysia napisał(a):A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p umieram z ciekawości :diabloti: Quote
Recommended Posts